Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Νίκο,μήπως να ανησυχώ?Έχει περάσει πολύ περισσότερη ώρα.Μήπως πρέπει να ξανακαλέσω?

EDIT:Ε δεν είμαστε καλά.Μετά από 5 δευτερόλεπτα άνοιξε.Τελικά είχες δίκιο Νίκο,αν και έκανε περισσότερη ώρα άνοιξε μόνη της,άδικα ανησύχησα.Θα γράψω εντυπώσεις σε λίγο.

Last edited:

παιδιά καλησπερα.
εκανα αιτηση για τριπλ πλει αλλα τα κανάλια μεσω ιντερνετ για αρχή.

Το ερώτημα είναι ο αποκωδικοποιητής θα είναι ασύρματος ή θα πρέπει να τραβήξω καλώδιο μέσα στο σαλόνι απο το ρουτερ εως την τηλεόραση;

Δε νομιζω γενικά μονο με καλώδιο κανένας τροπος για ασύρματο πέρα απο powerline που δεν είναι και πολύ φθηνο

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Δεν μπορείς να βάλεις το δορυφορικό;

Σε πρώτη φάση θα εχω τα κανάλια μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης σε sd (συγχρονιζω 12 Mbps και σταθερή γραμμή οπότε φαντάζομαι θα τρέχει σωστά)

Εάν θελήσω να κάνω την εγκατάσταση του πιατου στα 99 ευρώ θα εχω και την ευρυζωνική παράλληλα για εναλλακτική;
Αλλάζουν κάτι στην τιμή;

Επίσης ο δέκτης που δίνουν δωρεάν για το πιάτο ειναι hd σωστά;

Τελευταία ερώτηση .. Αξίζει να πάρω ενα 60 αρι πιατακι να το στήσω μόνος μου; Να μάθω κιόλας .
και αν ναι τι οικονομικό παίζει ; Ολοκληρωμένο πακέτο.

Πεδίο μετρό παίζει και μέσω android απο τι είδα με το gps αλλά δεν ξέρω αν κανει δουλειά.

Στην τιμή του 3play θα έχεις ΟΤΕ TV ή δορυφορικά ή μέσω internet.Αν θέλεις και τα 2,θα πληρώσεις έξτρα για τη δορυφορική.
Ο δέκτης είναι HD.
Για να στήσεις μόνος σου δορυφορικό κάτοπτρο για πρώτη φορά,θα πρέπει πρώτα τουλάχιστον να σου έχει δείξει κάποιος.Χωρίς προηγούμενα να έχεις έστω δει πώς στοχεύεις ένα δορυφόρο,πώς χρησιμοποιείς ένα απλό satfinder,είναι αδύνατο να στήσεις μόνος σου το κάτοπτρο.Καλό είναι το κάτοπτρο να έχει διάμετρο 80cm.

Εγώ πάντως το έστησα πρώτη φορά μόνος μου με οδηγίες από fora και blogs και έπιανε max. Και ήταν και twin lnb (Eurobird κέντρο & Hotbird παράκεντρο). Οπότε μη μασάς. Χρόνο να έχεις και διάθεση. Και +1 για το 80άρι πιάτο.

Εγώ πάντως το έστησα πρώτη φορά μόνος μου με οδηγίες από fora και blogs και έπιανε max. Και ήταν και twin lnb (Eurobird κέντρο & Hotbird παράκεντρο). Οπότε μη μασάς. Χρόνο να έχεις και διάθεση. Και +1 για το 80άρι πιάτο.

κι εγώ ετσι λέω . Δεν νομίζω οτι είναι πυρινική φυσική. Λιγο διάβασμα και το κατάλληλο εργαλείο. Σίγουρα θα με παιδέψει στην αρχή όπως όλους.
Επειδή η πολυκατοικία είναι σχετικά νέα βλέπω και μπρίζα δορυφορική στο διαμέρισμα οπότε λογικά θα έχει και υποδοχή στην ταράτσα.

Ενδεικτικά μιας και τα προτείνετε αρκετά στο φόρουμ τα gilbertini τους 1m αλουμίνιο είναι στα 65 ευρώ και φαντάζομαι θα έχει τα απαραίτητα για την στήριξη του.. ενα καλό ματάκι δεν ξέρω πόσο κοστίζει .
Θα ανοίξω σχετικό θέμα για επιλογή δορυφορικού πιάτου μην το γεμίζω εδώ και βγούμε oftopic.

Να δώσω στον ΟΤΕ 99 ευρώ για 60άρι πιατάκι με εγκατάσταση σαν πολλά είναι. Να ταν τουλάχιστον 80άρι θα το σκεφτόμουν.

Σε πρόσφατη ανανέωση της συνδρομής μου στο ΟΤΕ TV μου είπαν ότι μου πιστώνουν ένα ποσό 10 ευρώ στο on demand για να το δοκιμάσω. Που μπορώ να το δω αυτό; Δεν θέλω να κατεβάσω κάτι μόνο για τη δοκιμή.
Επίσης έστειλα κατά λάθος μήνυμα για την ενεργοποίηση του on demand (rec και αριθμός κάρτας) από το εταιρικό μου κινητό και όχι από το προσωπικό που είναι και αυτό cosmote. Μπορεί να αλλάξει αφενός για να μην έχω θέμα με τις χρεώσεις για τυχόν ενοικιάσεις και για καλύτερη παρακολουθηση των χρεώσεων αυτών;

Ενας γνωστος που κατοικει εδω πηρε οτε tv αλλα απο αγνοια δεν το ενεργοποιησε στην Ελλαδα. Καναμε την εγκατασταση, το αρχικο update κτλ αλλα εχει μεινει με το μηνυμα ενεργοποιησης. Τι να μπορει να γινει σε αυτες τις περιπτωσεις..;

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Τηλέφωνο δεν μπορεί να πάρει στο 2106513888 για την ενεργοποίηση;

Θυμαμαι πως στην νοβα αφηνες τηλεφωνο και σε επαιρναν πισω εκεινοι για την ενεργοποιηση. Ισχυει κατι τετοιο στον οτε; Αν γινεται, προφανως και μπορει να παρει.

Την κάρτα θέλει να ενεργοποιήσει, έτσι δεν είναι;
Αν ναι, τηλ. στο σταθερό που σου έδωσα (το 13888 είναι).

Έρχεται καλώδιο ethernet με τον δέκτη; για iptv μιλάς ή δορυφορικό; στο δορυφορικό πάντως δεν χρειάζεται.

Για το ευρυζωνικό ΟΤΕ TV μου είπαν πρώτα θα μπει το δικό τους ρουτερ για ενεργοποίηση και σε δεύτερη φάση θα μου στείλουν τον αποκωδικοποιητη..

θελει τόση διαδικασία ή λένε ότι να ναι;