Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Έχει σημασία τι αναμεταδότη θα βάλουμε;(OTE 1,OTE 2...)

Γενικά καλό είναι να χρησιμοποιείς τον ΟΤΕ 1, εκτός αν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.

Δοκίμασα με το πιάτο της υπογραφής τους παρακάτω

ΟΤΕ 2 και 6: ελάχιστα πεσμένο σήμα
ΟΤΕ 7: καθόλου σήμα

Τι γινεται με τα πρωταθληματα ιταλικο ισπανικο γερμανικο θα τα ξαναπαρει ο ΟΤΕ?

Ιταλικό γερμανικό κάπου διάβασα ότι έκλεισε στον ΟΤΕ. Το ισπανικό απο στιγμή σε στιγμή λένε ότι ανακοινώνεται για ΟΤΕ επίσης.

Κ εγώ διάβασα οτι τα έχει κλείσει κ θα τα ανακοινώσει πακέτο.
Ίσως να περιμένουν και την κατάλληλη στιγμη για τα ανακοινώσουν, κάποια εποχη χαμηλού ενδιαφέροντος πχ αρχές καλοκαιριού, για να τονώσουν παλι την αγορά.

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

καλήμερα είμαι σε σκέψη για να βάλω OTE TV τη προτείνεται δορυφορικό vs μεσώ δικτύου ?

Διαβασε εδω μια σχετικη συγκριση των πακετων. Αν δεν εχεις προβλημα χωρου για τοποθετηση πιατου και καλωδιου, δορυφορικο..

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Σορρυ αν εχει αναφερθει προηγουμενως.Αλλα ξερουμε τι θα περιεχουν τα Σπορτς καναλια απ το νεο ετος? (2015-2016)
Αναφερομαι σε πρωταθληματα και αθλητικες διοργανωσεις.Επισης εχει αναφερθει τιποτα οσον αφορα την τιμη στο Full Pack.Αν θα υπαρξει καποια αυξηση η κατι τετοιο.
Ευχαριστω

Ισχυει ακομα οτι μεσα στο κουτι του δεκτη υπαρχει και καλωδιο hdmi ή πρεπει να αγορασω?

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Ισχυει ακομα οτι μεσα στο κουτι του δεκτη υπαρχει και καλωδιο hdmi ή πρεπει να αγορασω?
Είναι μέσα στο κουτί.

Mια απορια που εχω και δεν το εχω προσεξει ακομα.Τα δικιαωματα που πηρε ο ΟΤΕ για C.L. και Ε.L.,περιλαμβανουν τους αγωνες απο τους ομιλους και μετα;Ή θα εχει και κανενα προκριματικο;

Mια απορια που εχω και δεν το εχω προσεξει ακομα.Τα δικιαωματα που πηρε ο ΟΤΕ για C.L. και Ε.L.,περιλαμβανουν τους αγωνες απο τους ομιλους και μετα;Ή θα εχει και κανενα προκριματικο;

Ο τελευταίος προκριματικός , ο οποίος λέγεται και Play Offs , ανήκει στο ιδιο πακέτο με την φάση των ομίλων , οπότε η συγκεκριμένη προκριματική φάση θα μεταδοθεί σίγουρα από τον ΟΤΕ.

Ο τελευταίος προκριματικός , ο οποίος λέγεται και Play Offs , ανήκει στο ιδιο πακέτο με την φάση των ομίλων , οπότε η συγκεκριμένη προκριματική φάση θα μεταδοθεί σίγουρα από τον ΟΤΕ.

Και οι προηγούμενοι γύροι πωλούνται ξεχωριστά.
Πρακτικά ελληνικό ενδιαφέρον υπάρχει μόνο για τους αγώνες του νικητή των playoffs της Superleague στον αμέσως προηγούμενο γύρο.

Και οι προηγούμενοι γύροι πωλούνται ξεχωριστά.
Πρακτικά ελληνικό ενδιαφέρον υπάρχει μόνο για τους αγώνες του νικητή των playoffs της Superleague στον αμέσως προηγούμενο γύρο.

Ποια ...Superleague;:slapface:

Μια χαρά ξέρει πως λέγεται. Απλά είναι οι κλασικές "μαγκιές" ορισμένων που και καλά βλέπουν μόνο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, δεν τους αρέσει το ελληνικό, το απαξιώνουν κ.τ.λ..

Και εγώ σχεδόν μόνο αγγλικό πρωτάθλημα βλέπω αλλά δεν θα αλλάξω και όνομα στο ελληνικό επειδή δεν μου αρέσει.