Πως πάει ο OTETV σε free περιεχόμενο στο on demand?Αξίζει να δόσω 50 ευρώ για hybrid αποκωδικοποιητή?
Όσοι έχουμε τον πρώτο combo δέκτη,να περιμένουμε για το update του Απρίλη,ή πρέπει να παραλάβουμε τον νέο δέκτη για να έχουμε πρόσβαση στις hybrid υπηρεσίες;
Μαζι με τους υποτιτλους για το viasat Θα ερθει και η αναβαθμιση..
Η αναβαθμιση θα ειναι τμηματικη random μεχρι να ολοκληρωθει σε ολους δεν παει να πει οτι ολοι οι συνδρομητες θα εχουν hybrid τελος απριλιου.
Οσο για τους υποτιτλους εαν σε ενοχλει που δεν εχει γυρνας σε αλλο καναλι και το ξαναβαζεις σε 15 μερες που θα ξεκινησουν να εμφανιζονται.
Σταδιακά από τον Απρίλιο,όλοι οι τωρινοί δέκτες θα αναβαθμιστούν και θα αποκτήσουν τις ίδιες δυνατότητες με τον νέο υβριδικό που τέθηκε σε κυκλοφορία.Θα μπορείς δηλαδή μεταξύ άλλων,να συνδέσεις σκληρό δίσκο και να κάνεις εγγραφές. Οπότε,δεν χρειάζεται να αλλάξεις τον αποκωδικοποιητή που έχεις στην κατοχή σου.Καλημερα!Θα ηθελα να ρωτησω επειδη εχω μπερδευτει λιγο με τους αποκωδικοποιητες και τις νεες λειτουργιες τους.
Ειμαι συνδομητης (δορυφορικο) απο το 2011 με τον kaonmedia χωρις επιστροφη σε περιπτωση διακοπης.
Ηθελα να ρωτησω αν αυτος ο αποκωδικοποιητης παιρνει εξωτερικο σκληρο δισκο για εγγραφη η pause ζωντανου προγραμματος?
Υπαρχει νεος που εχει αυτες τις δυνατοτητες και αν ναι υπαρχει κοστος αποκτησης η χρεωσης με το μηνα?
Ευχαριστω!
Να προσθέσω μόνο,ότι αν έχεις στην κατοχή σου τον combo δέκτη,έχω την εντύπωση ότι δεν θα αναβαθμιστεί.Ίσως ο imcan να μπορεί να μας το διευκρινίσει αυτό...
Μαλλον το εχεις προσθεσει στα αγαπημενα.δοκιμασε να το αφαιρεσεις και δεςΧαίρετε.
Μια απορία. Γιατί όταν βλέπω οποιοδήποτε κανάλι από 101 (ΕΡΤ) μέχρι το 110 (ΣΚΑΙ) και πατάω το ΟΚ στο τηλεκοντρόλ προκειμένου να ανοίξει η λίστα των καναλιών, η αναζήτηση (i.e. το επιλεγμένο κανάλι) ξεκινάει πάντα από το Epsilon (θέση 111) αντί για το κανάλι που βλέπω εκείνη τη στιγμή ? Αντίθετα, όταν το κανάλι που βλέπω είναι μετά το 111, πατώντας το ΟΚ η αναζήτηση ξεκινά από το κανάλι που βλέπω εκείνη τη στιγμή ? Περίεργο δεν είναι ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.