Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Πως πάει ο OTETV σε free περιεχόμενο στο on demand?Αξίζει να δόσω 50 ευρώ για hybrid αποκωδικοποιητή?

Πως πάει ο OTETV σε free περιεχόμενο στο on demand?Αξίζει να δόσω 50 ευρώ για hybrid αποκωδικοποιητή?

Δεν υπάρχει δωρεαν περιεχομενο. αυτη τι στιγμη υπάρχουν 91 ταινιες + τις ταινιες Adult στις οποιες η SD εχουν ενοικιαση 2.49 και οι HD στα 3.49 .

Όσοι έχουμε τον πρώτο combo δέκτη,να περιμένουμε για το update του Απρίλη,ή πρέπει να παραλάβουμε τον νέο δέκτη για να έχουμε πρόσβαση στις hybrid υπηρεσίες;

Όσοι έχουμε τον πρώτο combo δέκτη,να περιμένουμε για το update του Απρίλη,ή πρέπει να παραλάβουμε τον νέο δέκτη για να έχουμε πρόσβαση στις hybrid υπηρεσίες;

Θα περιμένεις αναβάθμιση OTA μεσω δορυφόρου.

Μαζι με τους υποτιτλους για το viasat Θα ερθει και η αναβαθμιση..

Μαζι με τους υποτιτλους για το viasat Θα ερθει και η αναβαθμιση..

Η αναβαθμιση θα ειναι τμηματικη random μεχρι να ολοκληρωθει σε ολους δεν παει να πει οτι ολοι οι συνδρομητες θα εχουν hybrid τελος απριλιου.
Οσο για τους υποτιτλους εαν σε ενοχλει που δεν εχει γυρνας σε αλλο καναλι και το ξαναβαζεις σε 15 μερες που θα ξεκινησουν να εμφανιζονται.

Η αναβαθμιση θα ειναι τμηματικη random μεχρι να ολοκληρωθει σε ολους δεν παει να πει οτι ολοι οι συνδρομητες θα εχουν hybrid τελος απριλιου.
Οσο για τους υποτιτλους εαν σε ενοχλει που δεν εχει γυρνας σε αλλο καναλι και το ξαναβαζεις σε 15 μερες που θα ξεκινησουν να εμφανιζονται.

Γιατι ρε φιλε σε 15 ημερες θα αρχισουμε να το πληρωνουμε?
Βγαλανε το history(ότι και να εδειχνε,για οποιο λογο και να το εβγαλαν)χωρις να ανακοινωσουν τιποτα,βαλανε ένα άλλο χωρις να είναι ετοιμοι,ανακοινωσαν ότι 1 φεβρουαριου θα είναι το 50% υποτιτλισμενο,ακομη δεν εγινε τιποτα(εκτος και αν πεφτω παντα στο άλλο 50!!) δεν μιλαμε και περιμενουμε,γιατι από ότι βλεπω δεν γινονται και ιδιαιτερες αναφορες στο θεμα(και καλα κανουμε,λιγη υπομονή δεν βλαπτει),αλλα να μας λες ότι γυρνα το καναλι κλπ.....ε ενταξει ειπαμε....
Φιλικα παντα και χωρις κανενα ιχνος εντασης.

καλα τετοια εποχη κρισης για ενοικιαση ταινιων sd ζητανε 2.49 ευρω ; τη να πω στο βιεντεοκλαπ της γειτονιας 2 ευρω εχει και τελευταια κικλοφορια ....
ποιο το νοημα ;

εχω 2 χρονια συμβολαιο ote tv.διαβασα οτι μπορω να κανω διακοπη και να πληρωσω 125 ευρω προστιμο ανεξαρτητως ποσους μηνες απομενουν για τη ληξη του συμβολαιου.ξερετε τη διαδικασια;θα παω σε ενα καταστημα γερμανο h ote με τον αποκωδικοποιητη και θα κανω τη διακοπη;το μηνα που εχω προπληρωσει μου τον επιστρεφουν η λογο διακοπης τον χανω;

Καλημερα!Θα ηθελα να ρωτησω επειδη εχω μπερδευτει λιγο με τους αποκωδικοποιητες και τις νεες λειτουργιες τους.
Ειμαι συνδομητης (δορυφορικο) απο το 2011 με τον kaonmedia χωρις επιστροφη σε περιπτωση διακοπης.
Ηθελα να ρωτησω αν αυτος ο αποκωδικοποιητης παιρνει εξωτερικο σκληρο δισκο για εγγραφη η pause ζωντανου προγραμματος?
Υπαρχει νεος που εχει αυτες τις δυνατοτητες και αν ναι υπαρχει κοστος αποκτησης η χρεωσης με το μηνα?
Ευχαριστω!

καλησπερα να κανω μια ερωτηση..το καναλι Sport2 (hungary Eutelsat 9A-freq 11958V-symbol 27500 2/3-encrypction MPEG4 CONAX) γνωρίζετε αν είναι εφικτό να συντονιστεί στον ΟΤΕ TV?

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Καλημερα!Θα ηθελα να ρωτησω επειδη εχω μπερδευτει λιγο με τους αποκωδικοποιητες και τις νεες λειτουργιες τους.
Ειμαι συνδομητης (δορυφορικο) απο το 2011 με τον kaonmedia χωρις επιστροφη σε περιπτωση διακοπης.
Ηθελα να ρωτησω αν αυτος ο αποκωδικοποιητης παιρνει εξωτερικο σκληρο δισκο για εγγραφη η pause ζωντανου προγραμματος?
Υπαρχει νεος που εχει αυτες τις δυνατοτητες και αν ναι υπαρχει κοστος αποκτησης η χρεωσης με το μηνα?
Ευχαριστω!
Σταδιακά από τον Απρίλιο,όλοι οι τωρινοί δέκτες θα αναβαθμιστούν και θα αποκτήσουν τις ίδιες δυνατότητες με τον νέο υβριδικό που τέθηκε σε κυκλοφορία.Θα μπορείς δηλαδή μεταξύ άλλων,να συνδέσεις σκληρό δίσκο και να κάνεις εγγραφές. Οπότε,δεν χρειάζεται να αλλάξεις τον αποκωδικοποιητή που έχεις στην κατοχή σου.

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Να προσθέσω μόνο,ότι αν έχεις στην κατοχή σου τον combo δέκτη,έχω την εντύπωση ότι δεν θα αναβαθμιστεί.Ίσως ο imcan να μπορεί να μας το διευκρινίσει αυτό...

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Να προσθέσω μόνο,ότι αν έχεις στην κατοχή σου τον combo δέκτη,έχω την εντύπωση ότι δεν θα αναβαθμιστεί.Ίσως ο imcan να μπορεί να μας το διευκρινίσει αυτό...

Ποιός ακριβώς είναι ο combo δέκτης? Ο KAONMEDIA KTSF-B3202NSO ??

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Ναι αυτός είναι και δυστυχώς δεν μπορεί να αναβαθμιστεί λόγω έλλειψης μνήμης.
Η πολιτική αντικατάστασης δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, προς το παρών οποιοσδήποτε υφιστάμενος πελάτης θέλει να πάρει Hybrid δέκτη θα πρέπει να πληρώσει 50 .
Λογικά μετά την έναρξη της αναβάθμισης η αντικατάσταση θα είναι δωρεάν.

Χαίρετε.

Μια απορία. Γιατί όταν βλέπω οποιοδήποτε κανάλι από 101 (ΕΡΤ) μέχρι το 110 (ΣΚΑΙ) και πατάω το ΟΚ στο τηλεκοντρόλ προκειμένου να ανοίξει η λίστα των καναλιών, η αναζήτηση (i.e. το επιλεγμένο κανάλι) ξεκινάει πάντα από το Epsilon (θέση 111) αντί για το κανάλι που βλέπω εκείνη τη στιγμή ? Αντίθετα, όταν το κανάλι που βλέπω είναι μετά το 111, πατώντας το ΟΚ η αναζήτηση ξεκινά από το κανάλι που βλέπω εκείνη τη στιγμή ? Περίεργο δεν είναι ?
Μαλλον το εχεις προσθεσει στα αγαπημενα.δοκιμασε να το αφαιρεσεις και δες

Επειδη μιλαω και σε αλλο thread με τον imcan και με βοηθαει στις αποριες που εχω δεν ξερω αν πρεπει να συνεχιστει και εδω γιατι αρχικα ειχα ποσταρει σε 2 thread.
Ναι,εχω απο τους πρωτους τον combo και δεν θα παρει αναβαθμιση.Η αποδειξη γραφει stb kaonmedia,ειναι λιγο δυσκολο να δω αυτην την στιγμη το μοντελο,παντως ειναι του 2011 και εαν δεν κανω λαθος τοτε βγηκε ο ote tv και ειναι απο τους πρωτους χωρις κανενα προβλημα.

Quote Originally Posted by pamaio74 View Post
Εγώ που έχω τον πρώτο αποκωδικοποιητή combo, θα μπορεί να γίνει αναβάθμιση; Γνωρίζει κάποιος να μου πει!
Μετά από σημερινή επικοινωνία με τον ΟΤΕ πληροφορήθηκα ότι και αυτός ο δέκτης θα αναβαθμιστεί, οπότε δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης τον Combo Δεκτών με τους μεταγενέστερους. Και πάλι για να είμαι καλυμμένος αναφέρω ότι η ενημέρωση έγινε από το 13888 και από εκπρόσωπο του ΟΤΕ που ήταν ενημερωμένος για την νέα αναβαθμισμένη υπηρεσία.

Και εμενα ετσι μου ειπαν απο το 13888 σημερα αλλα απο συζητησεις μεσα απο εδω και ειδικα με τον χρηστη imcan που απανταει σε διαφορες ερωτησεις που εχω,μου ειπε πως ο δικος μας δεκτης δεν γινεται να αναβαθμιστει αλλα και ουτε σκληρο μπορει να παρει!