Καλύτερα να αργήσει αν είναι να κολλάει ο δέκτης και να μην λειτουργεί σωστά η υπηρεσία.
Αυτη τη λογικη σε τετοια θεματα να την ξεχασεις, γιατι συνηθως προκυπτουν προβληματα και παει πισω το χρονοδιαγραμμα.Καλυτερα να κανουν αυτο που υποσχονται στον χρονο που το υποσχονται
Δεν θέλω να κάνω αντικατάσταση,θέλω να κρατήσω τον παλιο.50 ευρώ νομίζω η αντικατάσταση με υβριδικό στο κατάστημα.
Σωστα, τι επισημότητα να έχει ένα δελτίο τύπου
https://www.cosmote.gr/fixed/corpor...-οτε-tv-ηδη-πανω-απο-100-χιλιαδες-συνδρομητες
"Μέσα στον Ιούνιο ξεκινά σταδιακά και η απομακρυσμένη μετάβαση των υπόλοιπων υφιστάμενων συνδρομητών της δορυφορικής υπηρεσίας, μέσω ειδικού λογισμικού που θα αναβαθμίσει αυτόματα τους αποκωδικοποιητές τους."
Οτι καποιοι την πηραν τον Ιουνιο χαιρω πολυ.
Μήπως είναι κίνητρο για να γυρίσουν την γραμμή σε voip. (Έτσι και αλλιώς όλες θα γυρίσουν κάποια στιγμή)Εχω το φουλ πακετο του ΟΤΕ και πηρανε χθες τηλεφωνο σπιτι, μιλησαν με την γυναικα μου και της ειπαν ότι θα ερθουν να αλλαξουν το ρουτερ δωρεαν και η τιμη πηγαινει από τα 45 στα 40 .
Δηλαδη μας κανουν εκπτωση χωρις να την ζητήσουμε...
Ξερει κανεις κατι αναλογο?
Μήπως είναι κίνητρο για να γυρίσουν την γραμμή σε voip. (Έτσι και αλλιώς όλες θα γυρίσουν κάποια στιγμή)
Στάλθηκε από το D5503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.