Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Γνωρίζουμε ποτέ θα βγει η αναβάθμιση για τους υφιστάμενους αποκωδικοποιητές;Μόλις είδα ότι έγινε η αναβάθμιση για το απομακρυσμένο pvr μέσω otetv go στο android.Θα ισχύει και για τους παλιούς pvr δέκτες;

Δεν γνωριζουμε κατι. Θα αργησει, δεν θα βγει τον Ιουλιο η αναβαθμιση.

Καλύτερα να αργήσει αν είναι να κολλάει ο δέκτης και να μην λειτουργεί σωστά η υπηρεσία.

Καλυτερα να κανουν αυτο που υποσχονται στον χρονο που το υποσχονται

Αν εισαι λίγο ανυπόμονος σαν εμένα,υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσεις τον νεο δεκτή χωρίς να δώσεις πίσω τον παλιο οσο περιμένουμε την αναβάθμιση;κι αν ναι πόσο κοστίζει;

50 ευρώ νομίζω η αντικατάσταση με υβριδικό στο κατάστημα.

Καλυτερα να κανουν αυτο που υποσχονται στον χρονο που το υποσχονται
Αυτη τη λογικη σε τετοια θεματα να την ξεχασεις, γιατι συνηθως προκυπτουν προβληματα και παει πισω το χρονοδιαγραμμα.
Ασε που κανεις στον ΟΤΕ δεν υποσχεθηκε επισημως τιποτα.

Eμενα αρκετα επισημο μου φαινεται να το υποσχεται ο διευθυντης του OTE TV σε συνεντευξη τυπου (οπου μεταξυ αλλων υποσχεθηκε και το οτεgo σε laptop απο το β τριμηνο του 2016..)

Σωστα, τι επισημότητα να έχει ένα δελτίο τύπου

https://www.cosmote.gr/fixed/corpor...-οτε-tv-ηδη-πανω-απο-100-χιλιαδες-συνδρομητες

"Μέσα στον Ιούνιο ξεκινά σταδιακά και η απομακρυσμένη μετάβαση των υπόλοιπων υφιστάμενων συνδρομητών της δορυφορικής υπηρεσίας, μέσω ειδικού λογισμικού που θα αναβαθμίσει αυτόματα τους αποκωδικοποιητές τους."

Σωστα, τι επισημότητα να έχει ένα δελτίο τύπου

https://www.cosmote.gr/fixed/corpor...-οτε-tv-ηδη-πανω-απο-100-χιλιαδες-συνδρομητες

"Μέσα στον Ιούνιο ξεκινά σταδιακά και η απομακρυσμένη μετάβαση των υπόλοιπων υφιστάμενων συνδρομητών της δορυφορικής υπηρεσίας, μέσω ειδικού λογισμικού που θα αναβαθμίσει αυτόματα τους αποκωδικοποιητές τους."

Η αναβαθμιση δεν ειναι κατι που θα γινει με ενα κλικ. Μπορει να κρατησει μηνες.
Κανεις δεν υποσχεθηκε ποτε κι επισημα οτι ολοι οι συνδρομητες του ΟΤΕ θα παρουν την αναβαθμιση τον Ιουνιο.
Οτι καποιοι την πηραν τον Ιουνιο χαιρω πολυ.
Μην περιμενεις αναβαθμιση μεσα στον Ιουλιο αν δεν εισαο beta tester: θα περιμενεις αδικα.

Φιλε μου μεσα στον Ιουνιου απ'οτι γνωριζω δορυφορικος συνδρομητης δεν πηρε κανενας αναβαθμιση.

Οτι καποιοι την πηραν τον Ιουνιο χαιρω πολυ.

εγω γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχει ουτε ενας που να αναβαθμίστηκε μεσα στον Ιουνιο; Ετσι κι αλλιως, η εταιρία για μένα εχει χασει την αξιοπιστία της και δεν δινω σημασία στα λεγόμενά της μιας κι ολα αυτα δειχνουν προχειροτητα κι ερασιτεχνισμό.

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Λογικά θα έχουν το ίδιο λογισμικό που έχουν οι υβριδικοί δέκτες σωστά; Για πιο λόγο να δώσουν μια αναβάθμιση που θα έχει προβλήματα; Όσοι έχουν τον Hybrid KAON NS1110H καταλαβαίνουν πολύ καλά τι εννοώ.

Εγώ προσωπικά εγώ κάποια ερωτήματα, σχετικά με την επερχόμενη αναβάθμιση οποτε έρθει, θα είναι υποχρεωτική για όλους ,μπορεί να επιλέξει κάποιος να μην του γίνει αναβάθμιση, και να μένει στο παλιό λογισμικό, τι γίνεται μετά την αναβάθμιση προσωπικά έχω τον Technicolor DS 810 , θα περιοριστεί ο διαθέσιμος χώρος στον σκληρό δίσκο για χρήση από τον χρηστή, τι θα γίνει με της έγραφες που υπάρχουν μέσα στο σκληρό δίσκο θα χαθούν τι θα γίνει, με την προγραμματισμένες έγραφες θα ακυρωθούν και κάτι άσχετο με το θέμα της αναβάθμισης, έχει να κάνει με το πρόβλημα που υπήρχε με τη εγράφη και παρακολούθηση κάποιων καναλιών, λόγο της μετάβασης σε νέο δορυφόρο και την γεμάτη προχειρότητα ,που έδωσε ο οτε μεταφέροντας κάποια κανάλια από την συχνότητα με κάθετη πόλωση σε συχνότητες σε οριζόντια πόλωση και το αντίστροφο για μένα προχειρότατα, σε όλο της το μεγαλείο εγώ μπορεί να θέλω να παρακολουθήσω κάποιο κανάλ,ι που είναι στη κάθετη πόλωση και να κάνω εγράφη από κάποιο κανάλι που είναι σε οριζόντια πόλωση γούστο μου και καπέλο μου ,βεβαία κάποιος θα πει να κατεβάσεις και δεύτερο καλώδιο εδώ ταιριάζει το και κερατας και δαρμένος αλλα φωνή βοώντος εν τη ερήμω

Εχω το φουλ πακετο του ΟΤΕ και πηρανε χθες τηλεφωνο σπιτι, μιλησαν με την γυναικα μου και της ειπαν ότι θα ερθουν να αλλαξουν το ρουτερ δωρεαν και η τιμη πηγαινει από τα 45 στα 40 .
Δηλαδη μας κανουν εκπτωση χωρις να την ζητήσουμε...
Ξερει κανεις κατι αναλογο?

Last edited by a moderator:

Εχω το φουλ πακετο του ΟΤΕ και πηρανε χθες τηλεφωνο σπιτι, μιλησαν με την γυναικα μου και της ειπαν ότι θα ερθουν να αλλαξουν το ρουτερ δωρεαν και η τιμη πηγαινει από τα 45 στα 40 .
Δηλαδη μας κανουν εκπτωση χωρις να την ζητήσουμε...
Ξερει κανεις κατι αναλογο?
Μήπως είναι κίνητρο για να γυρίσουν την γραμμή σε voip. (Έτσι και αλλιώς όλες θα γυρίσουν κάποια στιγμή)

Στάλθηκε από το D5503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήπως είναι κίνητρο για να γυρίσουν την γραμμή σε voip. (Έτσι και αλλιώς όλες θα γυρίσουν κάποια στιγμή)

Στάλθηκε από το D5503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν ξερω αλλα δεν μας εχουν συνηθισει σε τέτοιες κινησεις.
Αν δεν εχει λακο η φαβα τοτε θα τους πω μπραβο...

Τι το κακο έχει η αλλαγή σε voip? Έχω voip 8 μήνες και δεν έχω κάποιο θέμα. Το μόνο θέμα είναι ότι όταν κάνει dc το ίντερνετ δεν έχω τηλέφωνο. Πάλι καλά που κρατάει 1 με 2 λεπτά.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk