Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για COSMΟΤΕ TV

Μια απορία το cosmote history πως και δεν το έχουν κάνει ακόμα hd
Γιατί δεν υπάρχει ως τώρα αρκετό υλικό σε HD. Είχαν πει όμως ότι θα γίνει και αυτό μέσα στο 2017, διορθώστε με αν θυμάμαι λάθος

Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited by a moderator:

απορια:
1) γιατι οταν βαζουμε γλωσσα αγγλικα ολο το υπολοιπο προγραμμα πρεπει να ειναι "μουγκα στην στρουγκα";
εξαλλου, υποτιθεται (λετε καποιοι..) οτι μας εκοψαν τα αγγλικα απο τις μεταδωσεις τις πρεμιερ για να μην παιζει otetv στις pub και
δεν ξερω κι εγω που αλλου, λες και στις pub θα εχουν ανοικτο τον ηχο και ακουνε κιολας...

επισης,
2) το replay-tv ισχυει/παιζει και για/στα τα καναλια της digea;

οκ, απ οτι ειδα δεν εχει, ουτε γι αυτο, ουτε για τα υπολοιπα καναλια,
θα ηταν χρησιμο π.χ. για το fox που εχει walking dead (και game of thrones ισως; ),
τα οποια ειναι σαφως ανωτερα απο τις σαπιες σειρες που εχει να δουμε,
μονο το trapped αξιζει, το οποιο το εχω δει μηνες πριν, πφφφ...
και για eurosport θα ηταν χρησιμο, ουτε αυτο υπαρχει....

γενικοτερα δε, σαπιο ειναι το προγραμμα του οσον αφορα και τις ταινιες,
συζητιεται και σε αλλο θεμα, δεν θα επεκταθω,
αλλα επισης κριμας...

Γιατί δεν υπάρχει ως τώρα αρκετό υλικό σε HD. Είχαν πει όμως ότι θα γίνει και αυτό μέσα στο 2017, διορθώστε με αν θυμάμαι λάθος

Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως προσωπικά προτιμώ τα προηγούμενα γραφικά ας πούμε όταν διαφημίζει τριαδες αγώνων το ΣΚ.Λαθος θεωρω πως είναι το άσπρο χρωμα οπου χρησιμοποιείται ας πούμε στο πρόγραμμα των sport 7 και 8.

Last edited by a moderator:

Μπορεί κάποιος να δώσει λινκ για τα powerlines μηπως μπορεσω να κανω την αναβάθμιση χωρις καλωδιο.?

Δεν εννοώ την αναβάθμιση.Έχει αναφερθεί στο φορουμ ότι με τα powerlines δεν χρειάζεται να συνδεσεις αποκωδικοποιητή και ρουτερ για να λειτουργήσει το υβριδικό περιβάλλον.

Βασικά τα συνδέεις απλά υπάρχει μια "γέφυρα" που δημιουργείται με τα powerlines. Ένα θα πάει δίπλα στο router, ένα δίπλα στον αποκωδικοποιητή. Εγώ έχω αυτά εδώ και είμαι ευχαριστημένος.

Μπορεί να είναι βλακωδης η ερώτηση μπορεί και όχι:είναι διαθέσιμες οι υπηρεσίες replay και tv plus συνδέοντας το ρουτερ με τον αποκωδικοποιητή σε αλλο χώρο από αυτόν της κεραίας;

Μπορεί να είναι βλακωδης η ερώτηση μπορεί και όχι:είναι διαθέσιμες οι υπηρεσίες replay και tv plus συνδέοντας το ρουτερ με τον αποκωδικοποιητή σε αλλο χώρο από αυτόν της κεραίας;

χμμμ, εφόσον δουλεύει και με Internet που δεν είναι COSMOTE, λογικά θα δουλεύει. Φαντάζομαι εννοείς να μην συνδεθεί καθόλου με το κεραιοσύστημα ο αποκωδικοποιητής...κάποιος που δοκίμασε και να μας πεί? Επίσης, μπορείς να δεις τις εγγραφές αν δεν είναι συνδεδεμένος στην κεραία??

Προς απάντηση των 2 φίλων παραπάνω, το δέκτη το δουλεύω από την πρώτη στιγμή σε δίκτυο forthnet και παίζει κανονικά και τις 2 υπηρεσίες.
Είχα αφαιρέσει κι από περιέργεια το δορυφορικό καλώδιο και δεν είχε κάποιο πρόβλημα, αφού οι υπηρεσίες συνέχιζαν να είναι προσβάσιμες (αυτή τη δοκιμή μπορεί να την κάνει ο καθένας από μόνος του πανεύκολα).
Άρα, μπορεί να παίξει σε οποιοδήποτε δίκτυο, σε άλλο χώρο από αυτόν της κεραίας και χωρίς καν συνδεδεμένη κεραία.
Για τις εγγραφές δεν ξέρω να απαντήσω, αφού δεν έχω συνδέσει εξωτερικό δίσκο μέχρι στιγμής, αλλά δεν βλέπω το λόγο να μην μπορείς να τις δεις χωρίς κεραία, αφού και οι ίδιες οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες.

Εγώ δεν έχω κάνει ακόμα την αναβάθμιση. Με ενδιαφέρει μόνο να δω κανένα ποδόσφαιρο απο προηγούμενη ημέρα που δεν μπόρεσα να δώ. Υπάρχουν αγώνες για να δώ αν κάνω την αναβάθμιση του δέκτη, ή μόνο ταινίες και σειρές?

Εγώ δεν έχω κάνει ακόμα την αναβάθμιση. Με ενδιαφέρει μόνο να δω κανένα ποδόσφαιρο απο προηγούμενη ημέρα που δεν μπόρεσα να δώ. Υπάρχουν αγώνες για να δώ αν κάνω την αναβάθμιση του δέκτη, ή μόνο ταινίες και σειρές?

Όλο το πρόγραμμα των Cosmote Sports είναι διαθέσιμο στο replay tv

Aν μπειτε στο επισημο σαιτ της cosmote θα σας λυθουν οι απορειες πιστευω(υπαρχει και ειδικο ενημερωτικο)

παντως στα γρηγορα
goudzos υπαρχουν και οι αγωνες αφου σχεδον σε ολα τα καναλια υπαρχει το replay tv αλλα να ξερεις οτι ειναι σε sd η ποιοτητα..

CptAdama η να εχεις τον προηγουμενο που εχει γινει υβριδικος μετα την αναβαθμιση

Προς απάντηση των 2 φίλων παραπάνω, το δέκτη το δουλεύω από την πρώτη στιγμή σε δίκτυο forthnet και παίζει κανονικά και τις 2 υπηρεσίες.
Είχα αφαιρέσει κι από περιέργεια το δορυφορικό καλώδιο και δεν είχε κάποιο πρόβλημα, αφού οι υπηρεσίες συνέχιζαν να είναι προσβάσιμες (αυτή τη δοκιμή μπορεί να την κάνει ο καθένας από μόνος του πανεύκολα).
Άρα, μπορεί να παίξει σε οποιοδήποτε δίκτυο, σε άλλο χώρο από αυτόν της κεραίας και χωρίς καν συνδεδεμένη κεραία.
Για τις εγγραφές δεν ξέρω να απαντήσω, αφού δεν έχω συνδέσει εξωτερικό δίσκο μέχρι στιγμής, αλλά δεν βλέπω το λόγο να μην μπορείς να τις δεις χωρίς κεραία, αφού και οι ίδιες οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες.

Εχθές αποσύνδεσα το καλώδιο του πιάτου για να δοκιμάσω και όντως δούλευε κανονικά το Replay TV και το Cosmote TV Plus. Επίσης τις εγγραφές που είχα κάνει τις είδα κανονικά.

Επειδή σύντομα θα φύγω μόνιμα στο εξωτερικό, σκεφτόμουν να πάρω και τον δέκτη μαζί. Σε μερικά σπίτια όμως δεν επιτρέπουν δορυφορικό πιάτο, οπότε λογικά με τον δέκτη συνδεδεμένο σε Internet παρόχου του εξωτερικού θα δουλεύει το Replay TV και το Cosmote TV plus. Συγκεκριμένα με το Replay TV, θα μπορώ να βλέπω οποιοδήποτε πρόγραμμα (σε SD ποιότητα βέβαια) με μια μικρή καθυστέρηση από το Live. Καλή φάση :D :D

Εχθές αποσύνδεσα το καλώδιο του πιάτου για να δοκιμάσω και όντως δούλευε κανονικά το Replay TV και το Cosmote TV Plus. Επίσης τις εγγραφές που είχα κάνει τις είδα κανονικά.

Επειδή σύντομα θα φύγω μόνιμα στο εξωτερικό, σκεφτόμουν να πάρω και τον δέκτη μαζί. Σε μερικά σπίτια όμως δεν επιτρέπουν δορυφορικό πιάτο, οπότε λογικά με τον δέκτη συνδεδεμένο σε Internet παρόχου του εξωτερικού θα δουλεύει το Replay TV και το Cosmote TV plus. Συγκεκριμένα με το Replay TV, θα μπορώ να βλέπω οποιοδήποτε πρόγραμμα (σε SD ποιότητα βέβαια) με μια μικρή καθυστέρηση από το Live. Καλή φάση :D :D

φιλε ειναι πολυ πιθανο να μη παιζει ετσι οπως λες γιατι εχω την εντυπωση οτι παιζει μονο σε ελληνικους παροχους ιντερνετ και οχι στο εξωτερικο. μακαρι να παιξει, θα ειναι καλο!

Εκανα την αναβαθμιση σε υβριδικο αλλα δεν μπορω να συνδεθω.Εβαλα τον κωδικο του ote tv go αλλα δειχνει οτι φορτωνει χωρις να γινεται κατι.Ο κωδικος ειναι σωστος γιαιτ πριν που εβαζα λαθος με πεταγε παλι στην οθονη συνδεσης.Ο αποκωδικοποιητης εκει που εδειχνε την ωρα εχει 4 παυλες,κατα τη διαρκεια της αναβαθμισης δεν ειχα προσεξει αν εδειχνε την ωρα η παυλες.

Ξερετε τι μπορει να εχει συμβει;

edit:fixed

Last edited: