Απορίες για Cosmote TV

Από και πέρα φτωχό θα είναι το πρόγραμμα, τουλάχιστον ποδοσφαιρικά, αφού τελείωσαν τα πρωταθλήματα. Θα μπορούσε βέβαια να είχε δείξει τους τελικούς κυπέλλου.

Από και πέρα φτωχό θα είναι το πρόγραμμα, τουλάχιστον ποδοσφαιρικά, αφού τελείωσαν τα πρωταθλήματα. Θα μπορούσε βέβαια να είχε δείξει τους τελικούς κυπέλλου.

Τοσα πρωταθληαμτα παιζονται ομως, Σκανδιναβια, MLS, ενα σωρο πραγματα θα μπορουσε να εχει αλλα τελος παντων, ας μην αρχισω γιατι εδω δεν ειναι το κυτιο παραπονων.

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Τι διαφορά θα έχει αν πάρω αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο η αποκωδικοποιητή χώρις σκληρό δίσκο και βάλω αυτό τον 500GB που δίνουν δώρο.

Στον αποκωδικοποιητη με σκληρο δισκο μπορεις
  • να γραφεις ενα προγραμμα και να παρακολουθεις ενα αλλο παραλληλα επειδη εχει 2πλο tuner
  • να ενεργοποιησεις την απομακρυσμενη εγγραφη

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Τι διαφορά θα έχει αν πάρω αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο η αποκωδικοποιητή χώρις σκληρό δίσκο και βάλω αυτό τον 500GB που δίνουν δώρο.
Ο δέκτης με τον σκληρό μπορεί να έχει ένα 3ευρω παραπάνω αλλά αξίζει με 1000. Το να γράφεις 1 πρόγραμμα και να βλέπεις άλλο είναι ότι καλύτερο συν την απομακρυσμενη εγγραφή που τα κάνω όλα από το κινητό μέσω του cosmote GO.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Καλά για την ταυτόχρονή εγγραφή και θέαση άλλου καναλιού το καταλαβαίνω ( είναι θέμα hardware) αλλά γιατί με αποκωδικοποιητή χωρίς σκληρό δίκο αν βάλουμε δικό μας εξωτερικό σκληρό δίσκο να μήν μπορούμε να προγραμματίζουμε εγγραφές απο το cosmote tv go;

Τελος πάντων ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση σας.

Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Καλά για την ταυτόχρονή εγγραφή και θέαση άλλου καναλιού το καταλαβαίνω ( είναι θέμα hardware) αλλά γιατί με αποκωδικοποιητή χωρίς σκληρό δίκο αν βάλουμε δικό μας εξωτερικό σκληρό δίσκο να μήν μπορούμε να προγραμματίζουμε εγγραφές απο το cosmote tv go;

Λογικά επειδη πληρώνουν τα 3 παραπάνω έχουν αυτήν την έξτρα υπηρεσία.

Ας δικαιολογησουμε το 3ευρω. Ταυτόχρονη εγγραφή και απομακρυσμενη εγγραφή έχει και αξίζουν σίγουρα. Στην αρχή δίναμε 4ευρω κάθε μήνα.

Απομακρυσμένη εγγραφή πώς κάνουμε;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Μπαίνεις στο cosmote GO στην εφαρμογή και όταν πατάς σε ένα πρόγραμμα σε γραφή υπενθύμιση η εγγραφή. Πατάς εγγραφή και είσαι έτοιμος. Αν θέλεις μπορώ να βγάλω φωτογραφίες να σε δείξω ακριβώς που πρέπει να πας.

Μάλλον προϋποθέτει να μπορείς να δεις και live το προγραμμα.... σε μένα δεν βγάζει τις επιλογές αυτες γιατί δεν έχω σύνδεση cosmote στο κινητό (άλλη βλακεία αυτό).

dad7b9d0673df3aa91ecf3004d9b709f.jpg

2e6340646868bb0da83fbd4c3bc7afec.jpg

Παρακάτω φωτογραφίες για το πως κάνω απομακρυσμενη εγγραφή. Είτε είμαι με MB είτε σε άλλο οποιοδήποτε δίκτυο πχ forthnet κτλ κάνω κανονικά πάντα εγγραφη μεσω της εφαρμογής

Ναι δεν μου εμφανίζεται αυτό το μενού εμένα... Μόνο την υπενθύμιση (Κλάιν μαιν) για να χτυπήσει ένα κουδουνάκι στο κινητό). είχες κάνει κάποια στιγμή register το cosmote on the go με κινητό cosmote?

Ναι δεν μου εμφανίζεται αυτό το μενού εμένα... Μόνο την υπενθύμιση (Κλάιν μαιν) για να χτυπήσει ένα κουδουνάκι στο κινητό). είχες κάνει κάποια στιγμή register το cosmote on the go με κινητό cosmote?

Έχω βάλει το κινητο μου στο cosmote GO όταν κάνω εγγραφή και από όποιο δίκτυο και αν είμαι στέλνει ένα δωρεάν sms και βλέπω κανονικά.

τι θελει να πει το θαυμαστικο κατω δεξια στο replay tv;
οτι δεν εχω καλη συνδεση;
παραξενο με Bandwide Down/Up(kbps): 9665 kbps / 975 kbps
δεν του φτανει;
με powerline ειμαι συνδεδεμενος στον δεκτη,
στις μεταδοσεις κατα τα αλλα δεν εχω προβλημα

Attachments

• 20170605_074642.jpg
    20170605_074642.jpg
    14.3 KB · Views: 222
Δοκίμασε αν μπορείς με μεγαλύτερο καλώδιο Ethernet αν υπάρχει να πας απευθείας πάνω στο router να δεις θα φύγει το σήμα.

με powerline ειμαι συνδεδεμενος γιατι ειναι μακρυα το ρουτερ,
φαντασου πριν βαλω powerline ειχα απλωσει 10 μετρα καλωδιο μες στο σπιτι,
πλεον μετακομισε το ρουτερ και πηγε ακομα πιο μακρυα :D