Από και πέρα φτωχό θα είναι το πρόγραμμα, τουλάχιστον ποδοσφαιρικά, αφού τελείωσαν τα πρωταθλήματα. Θα μπορούσε βέβαια να είχε δείξει τους τελικούς κυπέλλου.
Ο δέκτης με τον σκληρό μπορεί να έχει ένα 3ευρω παραπάνω αλλά αξίζει με 1000. Το να γράφεις 1 πρόγραμμα και να βλέπεις άλλο είναι ότι καλύτερο συν την απομακρυσμενη εγγραφή που τα κάνω όλα από το κινητό μέσω του cosmote GO.Τι διαφορά θα έχει αν πάρω αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο η αποκωδικοποιητή χώρις σκληρό δίσκο και βάλω αυτό τον 500GB που δίνουν δώρο.
Λογικά επειδη πληρώνουν τα 3 παραπάνω έχουν αυτήν την έξτρα υπηρεσία.Καλά για την ταυτόχρονή εγγραφή και θέαση άλλου καναλιού το καταλαβαίνω ( είναι θέμα hardware) αλλά γιατί με αποκωδικοποιητή χωρίς σκληρό δίκο αν βάλουμε δικό μας εξωτερικό σκληρό δίσκο να μήν μπορούμε να προγραμματίζουμε εγγραφές απο το cosmote tv go;
Τελος πάντων ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση σας.
Ας δικαιολογησουμε το 3ευρω. Ταυτόχρονη εγγραφή και απομακρυσμενη εγγραφή έχει και αξίζουν σίγουρα. Στην αρχή δίναμε 4ευρω κάθε μήνα.Καλά για την ταυτόχρονή εγγραφή και θέαση άλλου καναλιού το καταλαβαίνω ( είναι θέμα hardware) αλλά γιατί με αποκωδικοποιητή χωρίς σκληρό δίκο αν βάλουμε δικό μας εξωτερικό σκληρό δίσκο να μήν μπορούμε να προγραμματίζουμε εγγραφές απο το cosmote tv go;
Τελος πάντων ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση σας.
Μπαίνεις στο cosmote GO στην εφαρμογή και όταν πατάς σε ένα πρόγραμμα σε γραφή υπενθύμιση η εγγραφή. Πατάς εγγραφή και είσαι έτοιμος. Αν θέλεις μπορώ να βγάλω φωτογραφίες να σε δείξω ακριβώς που πρέπει να πας.Απομακρυσμένη εγγραφή πώς κάνουμε;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Έχω βάλει το κινητο μου στο cosmote GO όταν κάνω εγγραφή και από όποιο δίκτυο και αν είμαι στέλνει ένα δωρεάν sms και βλέπω κανονικά.Ναι δεν μου εμφανίζεται αυτό το μενού εμένα... Μόνο την υπενθύμιση (Κλάιν μαιν) για να χτυπήσει ένα κουδουνάκι στο κινητό). είχες κάνει κάποια στιγμή register το cosmote on the go με κινητό cosmote?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.