Τους πήρα τηλέφωνο για να μάθω σχετικά με την αύξηση, και σχετικά μέτο 13ο μηνα δωρεάν που είχα
Η αύξηση θα γίνει στης 15/9 και προφανώς ισχύει για όλους.
Οποιος θέλει να καταγγείλει την σύμβαση αζημίως μπορεί να το κάνει από της 15/9 μέχρι της 15/10
Οσο για τον δωρεάν μηνα που είχα, ενώ τους εξήγησα πως έχουν τα πράγματα, η τηλεφωνήτρια να επιμένει ότι στην καρτέλα μου βλέπει ότι δωρεάν έχω τον τρίτο μηνα και τον εικοστό τέταρτο
Εγώ λέω στο συμβόλαιο που έχω στα χερια μου, γραφει για τους 1-13-24. Τέλος πάντων με έβαλε στην αναμονή, μίλησε δεν ξέρω k εγώ με ποιον, και μου λέει, τι να σας πω κύριε αν θέλετε μην πληρώνεται τον επόμενο μηνα και στον επόμενο λογαριασμό θα φανεί η οποια διαφορα. Καλά της λέω ούτω σι άλλος επόμενος λογαριασμός δεν πρόκειται να εκδοθεί..
Πάντως μου κάνει εντύπωση σε ένα χρόνο μέσα δυο σοβαρά λάθη, k όλος τυχαίος είναι εις βάρος του πελάτη (μεράκι το έχω να γίνει κάποιο λάθος σε λογαριασμό και να είναι εις βάρος της εταιρίας)
Οταν είχα κάνει σύνδεση πέρυσι μου είχαν βάλει ότι είχε γίνει ενεργοποιήσει του πακέτου 10-12 μέρες περιπου από ότι είχε γίνει κανονικά, με συνέπεια χρεώσει 12-13 ευρώ παραπάνω στον λογαριασμό, άντε τηλεφωνα εξηγήσεις για να βρείς το δίκιο σου, τώρα τα ίδια με τον δωρεάν μηνα
Δεν μπορώ να καταλάβω, τόσο προχειρότητα, είναι άσχετοι και γραφουν ότι νάνε, η τα κάνουν επίτηδες..