Απορίες για Cosmote TV

Διαβάζω τώρα στα ψιλά γράμματα του λογαριασμού ότι για το full pack που διαθέτω από 15/09/17 από 27,26 που πληρώνω τώρα θα πάει στα 28,49. Αυξήσεις δηλαδή ο ΟΤΕ, (πήρε καμια διοργανωση και δεν πήρα χαμπάρι) και αν θέλω μπορώ να διακόψω αζημίως μεσα σε ενα μηνα. Οποτε βρήκα πάτημα..

Re: Απάντηση: Απορίες για Cosmote TV

Διαβάζω τώρα στα ψιλά γράμματα του λογαριασμού ότι για το full pack που διαθέτω από 15/09/17 από 27,26 που πληρώνω τώρα θα πάει στα 28,49. Αυξήσεις δηλαδή ο ΟΤΕ, (πήρε καμια διοργανωση και δεν πήρα χαμπάρι) και αν θέλω μπορώ να διακόψω αζημίως μεσα σε ενα μηνα. Οποτε βρήκα πάτημα..
Το έγραψα πριν 2 μέρες και μένα τι ιδιο. Αύξηση από 15-9.
http://avclub.gr/forum/showthread.php?p=1057942320

Oντως πριν λίγο το είδα, 1,20 ευρώ αύξηση το μηνα! Oύτε τον δωρεάν μηνα μας έβαλαν, θα μας κάνουν και αύξηση, ρε τον ΟΤΕ ξεψάρωσε..

Εγώ το έχω για 2 χρόνια(μέχρι τον Αυγουστο του 2017, σε 1 μηνα δηλαδη λήγει η προσφορα)στα 19,90, το full.Αν δεν δεχτούν να μείνει εκεί , αντε γεια...

2 ευρώ αύξηση είχαν κάνει όταν πήραν το cl, Τώρα τη πήραν και κάνουν αύξηση 1+ ευρώ. Τιποτα, πληρώνουμε για τα ondemand και όλα αυτά. Και μας τα πασάρουν για δωρεάν. Και αν δεν δουλεύουν σωστά δεν πρέπει να μιλάμε γιατί είναι δωρεάν. Ναι είναι δωρεάν, μας αγαπαει ο ΟΤΕ και μας τα κανει δώρο

Στον δικό μου λογαριασμό με ημερομηνία έκδοσής 1/7 δεν βλέπω κάτι για αύξηση. Εχω το full pack και είχα κάνει ανανέωση τον Νοέμβριο με 22 όλα μέσα + 2 μήνες δώρο + δώροεπιταγή + 5 μείωση σε κινητό Cosmote για ένα χρόνο.

και σε μενα ο τελευταιος λογ/σμος (αρχές μήνα) δεν γραφει τιποτα για αυξηση

Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Στον δικό μου λογαριασμό με ημερομηνία έκδοσής 1/7 δεν βλέπω κάτι για αύξηση. Εχω το full pack και είχα κάνει ανανέωση τον Νοέμβριο με 22 όλα μέσα + 2 μήνες δώρο + δώροεπιταγή + 5 μείωση σε κινητό Cosmote για ένα χρόνο.

Μήπως θυμάσαι αν οι 2 δωρεάν μήνες που δεν πλήρωσες για το full pack ήταν α)Νοέμβριος-Δεκέμβριος ή β)Δεκέμβριος-Ιανουάριος;

Aντι να να απορροφησει τους φορους που μπηκανε τον τελευταιο χρονο και αυξησανε την τιμη βαζει και εξτρα αυξηση..

Και γω παιδιά πριν 2 μήνες ακριβώς ανανεωσα το συμβολαιο. Και όμως τώρα γράφει για αυξηση. Να κοιτάξετε τον επόμενο σας λογαριασμό.

Απλά σαν επισήμανση να πω και εγώ ότι αν είσαι εντος διάρκειας συμβολαίου και γίνει αύξηση τιμής ενώ έχει συμφωνηθεί αρχικά άλλη τότε διατηρείτε το δικαίωμα να αιτηθείτε άμεση κατάργηση της υπηρεσίας χωρίς να πληρώσετε κάποιο πέναλτι.

Τους πήρα τηλέφωνο για να μάθω σχετικά με την αύξηση, και σχετικά μέτο 13ο μηνα δωρεάν που είχα
Η αύξηση θα γίνει στης 15/9 και προφανώς ισχύει για όλους.
Οποιος θέλει να καταγγείλει την σύμβαση αζημίως μπορεί να το κάνει από της 15/9 μέχρι της 15/10
Οσο για τον δωρεάν μηνα που είχα, ενώ τους εξήγησα πως έχουν τα πράγματα, η τηλεφωνήτρια να επιμένει ότι στην καρτέλα μου βλέπει ότι δωρεάν έχω τον τρίτο μηνα και τον εικοστό τέταρτο
Εγώ λέω στο συμβόλαιο που έχω στα χερια μου, γραφει για τους 1-13-24. Τέλος πάντων με έβαλε στην αναμονή, μίλησε δεν ξέρω k εγώ με ποιον, και μου λέει, τι να σας πω κύριε αν θέλετε μην πληρώνεται τον επόμενο μηνα και στον επόμενο λογαριασμό θα φανεί η οποια διαφορα. Καλά της λέω ούτω σι άλλος επόμενος λογαριασμός δεν πρόκειται να εκδοθεί..

Πάντως μου κάνει εντύπωση σε ένα χρόνο μέσα δυο σοβαρά λάθη, k όλος τυχαίος είναι εις βάρος του πελάτη (μεράκι το έχω να γίνει κάποιο λάθος σε λογαριασμό και να είναι εις βάρος της εταιρίας)
Οταν είχα κάνει σύνδεση πέρυσι μου είχαν βάλει ότι είχε γίνει ενεργοποιήσει του πακέτου 10-12 μέρες περιπου από ότι είχε γίνει κανονικά, με συνέπεια χρεώσει 12-13 ευρώ παραπάνω στον λογαριασμό, άντε τηλεφωνα εξηγήσεις για να βρείς το δίκιο σου, τώρα τα ίδια με τον δωρεάν μηνα
Δεν μπορώ να καταλάβω, τόσο προχειρότητα, είναι άσχετοι και γραφουν ότι νάνε, η τα κάνουν επίτηδες..

Toν δεκτη πρεπει να τον επιστρεψεις και αν εχει ληξει η δεσμευση και σταματησεις ?

Ο δέκτης πάντα επιστέφεται γιατί δίνετε με την μορφή χρησιδανείου. Δεν τον πληρώνεις δηλαδή αλλά τον έχεις δωρεάν για όσο έχεις την υπηρεσία ενεργή.

To replay tv δεν παιζει (μονο σε προγραμμα που ειναι Live Μπορεις να το πας πισω) εχουν και αλλοι το ιδιο προβλημα?

Κάνε μια επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων στον δέκτη σου η ένα restart προφανώς κάτι εχει κολλήσει.

Το εκανα αλλα μαλλον ειναι προβλημα του οτε γιατι παιζουνε κανονικα στο replay εκπομπες που παιχτηκαν απο σημερα το πρωι και μετα ενω δεν παιζει καμια εκπομπη απο χθες το βραδυ και πισω
ειναι σαν να κρατησαν τα δεδομενα αντι για 48 ωρες οπως ειναι το κανονικο για 8 ωρες

Σε εμενα λειτουργεί κανονικά, έβαλα μια ταινία στο village που την έδειξε στης 19 του μηνός και την δείχνει

και εγώ είδα το πειρ. καραιβ. το 3 που παίχτηκε στο cinema 1 στις 19 του μηνός.