Απορίες για Cosmote TV

Εχει γινει εγκατασταση και ενεργοποιηση απο τεχνικο.Το cosmote go δεν μπορω να το εχω γιατι μου ειπαν οτι δεν εχω σταθερο οτε αλλα ουτε κινητο cosmote(εχω εταιρικο cosmote αλλα δεν γινεται).Συμβολαιο δεν μου εδωσαν απλα ενα χαρτι οτι πηρα τον αποκωδικοποιητή....Ευχαριστω για τις απαντησεις σας....
 
Τι πιάτο πρέπει να έχω για να έχω σε ένα και Nova και Cosmote;


Sent from my iPad using Tapatalk Pro
 
Μεγαλούτσικο για να απολαμβάνεις σήμα και στα 2 σε δύσκολες χειμερινές συνθήκες. Η διαφορά των 4 μοιρών στους 2 δορυφόρους δεν δικαιολογεί κάτι πολύ ειδικό, απλά μεγαλύτερο από αυτό που προτείνουν οι πάροχοι για ξεχωριστή λήψη.
 
Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Τι πιάτο πρέπει να έχω για να έχω σε ένα και Nova και Cosmote;

Kάτοπτρο του ενός μέτρου είναι το ιδανικό. Με αυτό θα μπουν και δύο κανονικά lnb, και δεν θα έχεις και προβλήματα με τις καιρικές συνθήκες. Εννοείτε ότι κάνει και το 80άρι αλλά το παράκεντρο lnb θα είναι slim, και αυξάνονται η πιθανότητες να έχεις προβλήματα με άσχημες καιρικές συνθήκες.
 
Re: Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Kάτοπτρο του ενός μέτρου είναι το ιδανικό. Με αυτό θα μπουν και δύο κανονικά lnb, και δεν θα έχεις και προβλήματα με τις καιρικές συνθήκες. Εννοείτε ότι κάνει και το 80άρι αλλά το παράκεντρο lnb θα είναι slim, και αυξάνονται η πιθανότητες να έχεις προβλήματα με άσχημες καιρικές συνθήκες.

1.40 πιατο έχω,οπότε είμαι οκ


Sent from my iPad using Tapatalk Pro
 
Re: Απάντηση: Απορίες για Cosmote TV

Όχι μόνο ΟΚ, μπορείς να προσθέσεις και άλλα lnb στο μέλλον αν χρειαστεί χωρίς προβλήματα.
Καλές λήψεις και καλές θεάσεις.

Εγώ ήδη 2 lnb για Nova και astra,οπότε κοτσαρω και του ΟΤΕ,και έκλεισε το πιάτο;;


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
 
Re: Απάντηση: Απορίες για Cosmote TV

Εγώ ήδη 2 lnb για Nova και astra,οπότε κοτσαρω και του ΟΤΕ,και έκλεισε το πιάτο;;


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ναι με πιάτο 1,40 μπορείς άνετα να κάνεις αυτό που λες.

Εγώ θα προτιμούσα στο εν λόγο πιάτο βέβαια να είναι ο κεντρικός δορυφόρος οι Hotbird και παράκεντρα OTE και Astra.
 
Re: Απάντηση: Απορίες για Cosmote TV

Ναι με πιάτο 1,40 μπορείς άνετα να κάνεις αυτό που λες.

Εγώ θα προτιμούσα στο εν λόγο πιάτο βέβαια να είναι ο κεντρικός δορυφόρος οι Hotbird και παράκεντρα OTE και Astra.

Άρα να πω τον τεχνικό να βάλει παρακεντρο του Cosmote
Δε θα ζω σπασίματα με καιρό;


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
 
Να του το πεις να το κάνει δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, αλλά σου είπα βαλε Hotbird (Nova) κέντρο και παράκεντρα τους άλλους.
 
Να του το πεις να το κάνει δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, αλλά σου είπα βαλε Hotbird (Nova) κέντρο και παράκεντρα τους άλλους.

Ok σ ευχαριστώ


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
 
Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για Cosmote TV

Εγώ ήδη 2 lnb για Nova και astra,οπότε κοτσάρω και του ΟΤΕ,και έκλεισε το πιάτο;;

Μια χαρά είσαι.
Δες και αυτά που σου έγραψε ο συντονιστής της κατηγορίας, αν και πιστεύω πως και ο τεχνικός δεν θα σου πει κάτι διαφορετικό.
 
Εγώ ήδη 2 lnb για Nova και astra,οπότε κοτσαρω και του ΟΤΕ,και έκλεισε το πιάτοΝΎΝΎ
Ακριβώς. Δε χρειάζεται αλλαγή στη στόχευση του κατόπτρου. Προσθέτεις το lnb για τις 9 μοίρες και είσαι εντάξει. Τι μάρκα είναι το κάτοπτρο;
 
Ακριβώς. Δε χρειάζεται αλλαγή στη στόχευση του κατόπτρου. Προσθέτεις το lnb για τις 9 μοίρες και είσαι εντάξει. Τι μάρκα είναι το κάτοπτρο;

Δεν είναι κάποια μάρκα συγκεκριμένη,ήταν από μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που το είχε βάλει ο προηγούμενος ενοικίαστης ,Άγγλος,γιατί έβλεπε το Sky πακέτο από Αγγλια


Sent from my iPad using Tapatalk Pro
 
Ρε παιδιά είναι δυνατόν να έχω κάνει αίτηση από τις 10/8 για μεταφορά απο NOVA για τηλεφωνία και TV, να μου έχουν δώσει τον εξοπλισμό, να μου έχουν στείλει την αμέσως επομένη 11/8 SMS πως έγινε αποδεκτή η διακοπή από τη NOVA και να μην έχω κάποια άλλη ενημέρωση έως σήμερα μετά από 12 ημέρες ?
Έχω στείλει e-mail και δεν μου έχουν απαντήσει.
Έχω πάρει τηλέφωνο στο 13888 από την Παρασκευή 18/8 μου είπαν πως θα με ενημερώσουν αλλά τίποτα ακόμα.
Τι άλλο μπορώ να κάνω ?
Έχει τύχει σε κάποιον άλλον τοση καθυστέρηση ?
 
Σε πολλους εχει τυχει η καθυστερηση φιλε μου, οχι μονο σε σενα.
Με το 13888 δεν βγαζεις ακρη πλεον, δεν εχουν επαρκη ατομα κι η κατασταση εχει ξεφυγει.

Προσωπικα την τελευταια βδομαδα, λογω ενος θεματος που προεκυψε με μια τηλεφωνικη συνδεση, καλεσα την εξυπηρετηση αλλα μου το εχουν κλεισει στη μαπα ουκ ολιγες φορες.
 
Δυστυχως φαινεται πως προς το παρων λειπει απο την cosmote ενα κεντρικό συστημα διαχειρισης και καθε αιτηση εχει διαφορετική τυχη ως προς την υλοποιηση. Ενδεικτικα, ειχα δεκτει προσφορά απο την cosmote αλλα τελικά ελαβα κατι πολύ καλυτερο απο νοβα οποτε εκανα υπαναχωρηση. Το χρονικό εχει ενδιαφερον:
31 Ιουλιου αποδοχη προσφορας cosmote
1 Αυγουστου αποδοχή αντιπροτασης της nova και αποστολή ακυρωτικού φαξ στην cosmote
3 Αυγουστου διακοπη ιντερνετ και τηλεοραση απο nova (η cosmote πηρε τη γραμμη (εντος 6 ωρων, συμφωνα με υπαλληλο της εταιριας) ασχετως του ακυρωτικου φαξ, του οποιου επιβεβαιωσαν τη ληψη)
14 Αυγουστου αποστολή εξοπλισμού cosmote (παρα τα 10 τηλεφωνα και email πως εχει ηδη γινει ακυρωση και εχουν γινει οι διαδικασιες για επιστροφή της γραμμης προς nova) τον οποιο εστειλα πισω
18 Αυγουστου: εκδοση λογαριασμού cosmote 82.50 με περιοδο χρησης 31 Ιουλιου εως 7 Αυγουστου (Προφανως 7/8 γιατι θα εχει καταχωρηθει η διακοπη)
22 Αυγουστου SMS απο cosmote να ενημερωνει πως εγινε ενεργοποιηση του ιντερνετ και της τηλεορασης (παρα τα οσα ακυρωτικα, φαξ, email κ.ο.κ.)
23 Αυγουστου τηλεφωνική κληση απο το 13888 στο οποιο να με ρωτουν γιατι επεστρεψα τον εξοπλισμό και αν θελω να τον ξαναστειλουν :)

3 εβδομαδες και ακομη να επιστραφει η γραμμη ωστόσο. Υπομονή, αλλα λογικά θα γινει συντομα η ενεργοποιηση σου.
 
Οτι η χρέωση ξεκινάει από τη μέρα που αποδέχτηκες την προσφορα, δεν είναι θέμα ότι κάτι λείπει στο σύστημα διαχείρισης
Το έκαναν k σε μένα, k υπάρχουν k άλλες περιπτώσεις, το σύστημα δεν κάνει ότι θέλει μονο του, άνθρωποι το κουμαντάρουν. Ποιος περνάει στο σύστημα την ημερομηνία έναρξης χρέωσης προτού πάρει ο τεχνικός που θα κάνει την εγκατάσταση τηλέφωνο για ενεργοποίηση της κάρτας.
Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν υπάρχει αυτό να γίνετε από λάθος διαχείριση, ούτε μια στο εκατομμύριο όμως. Δεν μιλάμε για το περίπτερο της γειτονιάς.
Και άντε ας πιστέψω ότι ότι είναι θέμα διαχείρισης, ας βγει ένας, ένας όμως, και ας πει ότι ήταν να του έρθει ο λογαριασμός 100 και του ήρθε 80. Μια φορα δηλαδή το σύστημα διαχείρισης να έκανε λάθος υπέρ του πελάτη.

Απλά πράγματα είναι, εσείς δεν μπορείτε να τα γράψετε, τα γράφω εγώ, επίτηδες τα κάνουν και οποιον πιάσουν. Υπάρχει κόσμος ειδικά μεγαλύτερης ηλικίας που δεν δίνει σημασία k πληρώνει ότι γραφει ο λογαριασμός

Κλασική νοοτροπία ελληνικής εταιρίας. δεν υπάρχουν ούτε ελένγχει ούτε τίποτα ότι θέλει ο καθένας κάνει.

Από αρχές Ιουνίου βγήκε νομος που υποχρεώνει όλες της εταιρίες να γραφουν στα σαιτ τους, στης διαφημίσεις η οπουδήποτε αλλου την τελική τιμή. Την τελική όμως, ούτε με ψιλά γράμματα +5% ούτε +10%. ποιος το έκανε πράξει, Κανένας.

Live Your Myth In Greece
 
Last edited by a moderator:
Δεν είναι ότι υπάρχει απουσία συστήματος διαχείρησης και η αλήθεια είναι ότι η τιμολόγηση γίνεται λίγο περίεργα με αποτέλεσμα να φτιάχνει μετά τον δεύτερο λογαριασμό. Υπάρχουν περίοδοι τιμολόγισης, ίδιοι για όλους, με αποτέλεσμα στον πρώτο λογαριασμό να πληρώσεις μέχρι και για 4 μήνες μαζεμένα, στον δεύτερο λογαριαμό έρχεται αντιλογισμός με αρνητικά αναλογικά πάγια οπότε και στρώνει, οπότε δεν κλέβουν κανένα απλά έχουν ίδιες περιόδους τιμολόγησης για όλους τους πελάτες, πράγμα που υπήρχε από πάντα, δεν έγινε εχθές.

Επίσης είναι γεγονός το ότι παίρνουν κατευθείαν τον βρόγχο ώστε το 3ημερο που έχει κάποιος για υπαναχώρηση να χάνεται εύκολα. Κωστή, θα γίνει ένα μπέρδεμα είναι η αλήθεια αλλά όταν επιστρέψεις στον παλιό πάροχο και μετά από κανα-δυο μήνες θα γίνει αποχρέωση.