Απορίες για Cosmote TV

Θα σου πρότεινα απλά να επικοινωνήσεις με το support τους. Έτσι κι αλλιώς είναι τυπική διαδικασία. Αν και εκεί δεν βγάλεις άκρη κάνε ηλεκτρονική καταγγελία στην ΕΡΤ.

Περίμενα 30 λεπτά στην αναμονή και μετά με γείωσαν.
Προχώρησα σε επίσημη και επώνυμη καταγγελία.

Ο κανονισμός της ΕΕ είναι σαφέστατος:

"All your EU-based customers must have the same access to services (provided at your premises or electronically supplied services) as your local customers."

Προχώρησα σε καταγγελία discrimination στο European Consumer Centre Γερμανίας επισυνάπτωντας όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Καλησπέρα, σήμερα το πρωί δείχνει μόνο την εικόνα του cosmote και ένα κύκλο να γυρίζει. Αντί για την ώρα δείχνει μόνο παύλες. Έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα. Στην τεχνική υποστήριξη δε το σηκώνουν. Καμιά ιδέα?

Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Αποσύνδεσε το δίκτυο και δοκίμασε πάλι.

Αν έχεις μέσω δορυφόρου αποσύνδεσε τον αποκωδικοποιητη από το ίντερνετ και κάνε του επανεκκίνηση λογικά θα παίξει το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ οταν τον είχα χωρίς ίντερνετ λειτουργούσε όταν τον είχα με ίντερνετ μου έκανε αυτό που λες λογικά πας για αντικατάσταση αποκωδικοποιητη

Αν ανοίξει χωρίς το ίντερνετ μπορεί να κάνει μια επαναφορά και να δοκιμάσει να τον συνδέσει ξανά στο δίκτυο.

Το κανάλι National Geographic+ λειτουργεί μονο μεσω της Hybrid υπηρεσίας;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το κανάλι National Geographic+ λειτουργεί μονο μεσω της Hybrid υπηρεσίας;

Το pop up κανάλι που είχε μπεί, ολοκληρωσε την παρουσία του στις 31 Μαρτίου. Τωρα ναί, μόνο στους υβριδικους βρίσκεται on demand, μέσα στο TV Plus.

Το pop up κανάλι που είχε μπεί, ολοκληρωσε την παρουσία του στις 31 Μαρτίου. Τωρα ναί, μόνο στους υβριδικους βρίσκεται on demand, μέσα στο TV Plus.

Ευχαριστώ για την πληροφορία

Καλησπέρα
Τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να δω κάτι στο replay tv ή απ τους movies club.
Ενώ έχω ταχύτητα 100αρα κολλάει κ μου ζητάει να την κατεβάσω.
Έχω τσεκάρει την ταχύτητα μου κ είναι πολύ δλδ γύρω στα 75-80.
Παιζει να φταίει ο αποκωδικοποιητης;
Έχω τον. Kaon με εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Και εμένα μου έχει συμβεί κατά περιόδους χωρίς προφανή λόγο. Εάν κάνεις έξοδο και επιλέξεις ξανά το ίδιο πρόγραμμα συνήθως λειτουργεί.

Λες ε;
Αν κ νομίζω το έχω δοκιμάσει αυτό αλλά θα το ξανακάνω.

Να ρωτήσω κάτι.

Οι συνδρομητικές στην Ελλάδα (cosmote, Nova) βγάζουν δικές τους εκπομπές (τηλεπαιχνίδια, σήριαλ κλπ) ή είναι αναμεταδότες και απλά βάζουν ελληνικούς υπότιτλους;

Δεν ήμουν ποτέ συνδρομητής και δεν γνωρίζω.

Υ.Γ. το να πάρουν μια αποκλειστική συνέντευξη δεν το θεωρώ εκπομπή.

Στην cosmote υπάρχουν και δικές της παραγωγές/συμπαραγωγές (μερικές ταινίες, μια σειρά και αρκετά ντοκιμαντέρ και εκπομπές). Στα κανάλια cosmote history cinema, series και sports παίζουν οι δικές της παραγωγές + εξωτερικές παραγωγές (σειρές και ταινίες), ενώ στα άλλα κανάλια απλά κάνει την αναμετάδοση και τον υποτιτλισμο.

Παιδια καλησπερα τι θα προτεινατε για ταινιες κοσμοτε η νοβα;
Για ταινίες νομίζω η nova είχε καλύτερο περιεχόμενο. Αλλά cosmote cinema pack k 100αρη Ίντερνετ σπέρνει.

Ωραια ευχαριστω και εγω σαν νεος συνδρομητης τωρα που το σκεφτομαι επειδη δεν εχω ιδεα θα κανω την συνδεση και θα μου δωσουν το boxaki η απλα θα παρω κωδικους για να κατεβασω το apk ?

Re: Απάντηση: Απορίες για Cosmote TV

Η ωρα στον δεκτη μου παει 5 λεπτα πισω. Και σε αλλον που ρωτησα. Πως γινεται αυτο;

Ωραια ευχαριστω και εγω σαν νεος συνδρομητης τωρα που το σκεφτομαι επειδη δεν εχω ιδεα θα κανω την συνδεση και θα μου δωσουν το boxaki η απλα θα παρω κωδικους για να κατεβασω το apk ?

Τι σύνδεση θα κανεις; Αυτή που είναι μόνο τα κανάλια COSMOTE ή όλο το μπουκέτο;