Απορίες για NOVA

Ό Ο πατέρας μου είχε θέμα με μια συχνότητα του ΟΤΕ. Μόνο σε μια έκανε σπασίματα και έπεφτε το σήμα λίγο. Ήτανε η συχνότητα που είχε το village cinema και κάποιο to cinema 1 η 2 δεν θυμάμαι αν παίζει κάποιο ρόλο.
Είχε παλιό καλώδιο και σκέφτηκα ότι δεν έχει καλό μπλενταζ και γίνονται παρεμβολές και μάλλον αυτό ήτανε καθώς άλλαξα το καλώδιο και το πρόβλημα διορθώθηκε.
Απλά το λέω σαν ιδέα Ίσως να φταίει κάτι τέτοιο και σε εσένα

Ε τα καλώδια της νοβα έχω περασμένα. Τι να πω. Ίσως ένα καλύτερο lnb δεν επηρεάζεται...

Παρεπιπτοντως δε ξερω αν σχετιζεται, σημερα ειχα αυτο που περιγραφεις στη 12130 (NS1), χωρις κανενα λογο ή αιτια. Με ενα reset και λιγο εκτος ρευματος εστρωσε..

Απάντηση: Re: Απορίες για NOVA

Υπαρχει περιπτωση να βαλει η Nova το καναλι tlc ;;; εκπεμπει καπου ελευθερα για να βλεπει η γυναικα; ειχα βρει την υγεια μου οταν και ειχα hol tv ,γκρινια -0- :drool1:

να στειλουμε αλλα δεν............ ,ειναι τοσο δυσκολο να βαλει 4-5 επιπλεον καναλια; το TlC ωραιο καναλι ,ποσο στοιχιζει αραγε γι αυτους;

Καλησπέρα παιδιά ξέρουμε πότε θα μπουν στη νόβα τα ελληνικά HD κανάλια?

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στις ταινιες on demand σας παιζει dd 5.1 κανονικα ? Ακουγεται το κεντρικο κλπ ?

Eπισης , μπορει καποιος να μου κανει μια χαρη ? Nα βαλει το indepedence day απο το on demand και να μου πει αν οι φωνες ακουγονται απο το κεντρικο ?

Σκοπεύω να κάνω αίτηση για nova 3play και να ξεκινήσω νέο συμβόλαιο σκέτο οτε tv . Ποιες κινήσεις ακολουθώ; ειμαι στο αντίστοιχο 3p του ote σε συμβόλαιο που έληξε τον Μάιο.

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γράφεις στο εδώ support της Nova να σε καλέσει κάποιος συνάδελφος τους να σου κανει μια προσφορά για φορητότητα στο δυκτιο της Nova αλλιώς καλείς το customer care της Nova στο 13831. Η λογική λέει οτι θα σε καλέσουν πίσω απο τον OTE για αντιπροσφορά τότε θα τους πεις οτι σε ενδιαφέρει να κρατήσεις μόνο το OTE TV και να σου κάνουν μια καλή προσφορά για αυτό χωρίς τηλεφωνία και Ίντερνετ.

να ρωτήσω κάποιος αν γνωρίζει!!Έχω vdsl 50!!στο speadtest μου βγάζει 46 download και 4,5 upload!!χθες που έβλεπα ταινία μου πέταγε μήνυμα ότι χρειάζεται πάνω από 4 ταχύτητα!!πάνω από 4 download η upload??υπαρχει τρόπος να αυξήσω το upload??
Ευχαριστώ!!

Last edited by a moderator:
Αφορα το κατεβασμα το 4mbps, δε χρειαζεται να κανεις κατι με το upload σου. Κανει διακοπες στην αναπαραγωγή; Αν ναι, επικοινωνησε με το νημα υποστηριξης εδω στο φορουν για να κοιταξουν τα παιδια τη γραμμη και το δεκτη σου.

στην αναπαραγωγή ναι!!χθες για πρώτη φορά μου έβγαλε το μήνυμα!!τις προηγούμενες μέρες κατά την αναπαραγωγή μου έκανε για κάποια δευτερόλεπτα πραγματάκια!!σαν slow motion!!