Απορίες για NOVA

Το έκανα...και περιμένω:BDGBGDB55:

Ναι το έκανες αλλά κατευθείαν με PM, γράφε και στο νήμα του support μπας εχει και να καποιος άλλος την απορία να πάρει απάντηση. Άσε που ειναι εκτός κανονισμών να στέλνουμε απευθείας PM. :furious3::slapface:

Καλημέρα, για να ενημερώσω για τις εξελίξεις, γράφω τα αποτελέσματα εδώ, πείτε μου αν πρέπει να τα αναφέρω και άλλου. Τελικά έκανα ανανέωση για αλλά 2 χρόνια με VDSL +5_ και 21 ενεργοποίηση με νεο ρουτερ...άμεση η εξυπηρέτηση απο το support και την Γεωργία

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μία βοήθεια παρακαλώ.

Τέλη Μαΐου έκανα αίτηση φορητότητας από ΟΤΕ σε Nova και ακολούθως υπαναχώρησα, καθώς δέχτηκα καλύτερη πρόταση από ΟΤΕ για να παραμείνω.

Στο μεταξύ όμως η Forthnet είχε προλάβει να τραβήξει τη γραμμή και έπρεπε να γίνει η γνωστή διαδικασία για να επιστρέψω στον ΟΤΕ.

Η Nova μου ζητάει τώρα 64 περίπου και έχει αναθέσει σε εισπρακτική την είσπραξη του ποσού. Κανονικά, εφόσον υπαναχώρησα μέσα στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα που μου δίνει ο νόμος, από όσο ξέρω δεν πρέπει να πληρώσω τίποτα, αλλά θα ήθελα μία πιο εμπεριστατωμένη γνώμη από κάποιον που γνωρίζει καλύτερα.

Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που παρέμεινα στη Forthnet (γύρω στη μία εβδομάδα) έγιναν 3 κλήσεις οι οποίες εμφανίζονται ατελώς στον λογαριασμό και απλή χρήση internet.

Μία βοήθεια παρακαλώ.

Τέλη Μαΐου έκανα αίτηση φορητότητας από ΟΤΕ σε Nova και ακολούθως υπαναχώρησα, καθώς δέχτηκα καλύτερη πρόταση από ΟΤΕ για να παραμείνω.

Στο μεταξύ όμως η Forthnet είχε προλάβει να τραβήξει τη γραμμή και έπρεπε να γίνει η γνωστή διαδικασία για να επιστρέψω στον ΟΤΕ.

Η Nova μου ζητάει τώρα 64 περίπου και έχει αναθέσει σε εισπρακτική την είσπραξη του ποσού. Κανονικά, εφόσον υπαναχώρησα μέσα στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα που μου δίνει ο νόμος, από όσο ξέρω δεν πρέπει να πληρώσω τίποτα, αλλά θα ήθελα μία πιο εμπεριστατωμένη γνώμη από κάποιον που γνωρίζει καλύτερα.

Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που παρέμεινα στη Forthnet (γύρω στη μία εβδομάδα) έγιναν 3 κλήσεις οι οποίες εμφανίζονται ατελώς στον λογαριασμό και απλή χρήση internet.

Φευγεις ατελως χωρις δευτερη σκεψη.
Πες στην ειπρακτικη να σοβαρευτει και μιλα με την εξυπηρετηση της Nova.

Η περιπτωση σου πιστευω χαθηκε μεσα σε μια προβληματικη αυτοματοποιημενη διαδικασια κι η εξυπηρετηση πρεπει να επεμβει για να σταματησει αυτο.

Όπως το φανταζόμουν. Ευχαριστώ.

Στην εισπρακτική είπα ότι δεν προτίθεμαι να πληρώσω το ποσό και τους ενημέρωσα να μην με ξανακαλέσουν καθότι θα κινηθώ νομικά εναντίον τους. Με προέτρεψαν να μιλήσω με τη Nova για το ζήτημα, αλλά ήθελα να είμαι σίγουρος για το θέμα και να ξέρω τι θα πω, σε περίπτωση που από τη Nova συνεχίσουν να διεκδικούν το ποσό.

Παιδια καλημερα σας θα ηθελα να σας ρωτησω κατι σχετικα με τον εξωτερικο σκληρο δισκο για τις εγγραφες. Αν παρω ας πουμε εναν δισκο που εχει ο πατερας μου και τον χρησιμοποιω προσωρινα στην Νοβα, μετα το φορματ που του κανει η Νοβα θα μπορει να δουλευει ξανα σε υπολογιστη μετα?
Ευχαριστω

Ναι φυσικά. Απλα θα πρεπει να του κανεις επαναδιαμορφωση και φυσικα να χασεις ολες τις εγγραφες σου (οι εγγραφες που κανει ο αποκωδικοποιητης δε μπορουν να περασουν σε υπολογιστη).

Να ρωτησω λιγο ,εχω 3play και θελω να βαλω παγια εντολη να πληρωνετε αυτοματα , τι εκπτωση εχουμε; επισης γινετε να το κανω με το e-banking; πριν το κανω πρεπει να ενημερωσω την nova;

Εχεις τον 13ο μηνα δωρο. Για να το κανεις πρεπει να πας με την καρτα σου σε καποιο κατάστημα για να περασουν τα στοιχεια της.

Απάντηση: Re: Απορίες για NOVA

Εχεις τον 13ο μηνα δωρο. Για να το κανεις πρεπει να πας με την καρτα σου σε καποιο κατάστημα για να περασουν τα στοιχεια της.

Ευχαριστω αλλα δεν θελω με καρτα πιστωτικη, αυτο το γνωριζω ,οταν λες δωρο τον 13ο εννοεις ολο το ποσο; οπως ειπα εχω 3Play

Με αυτόματη πληρωμή με πιστωτική σου δίνει τον 13ο μήνα δωρεάν. Δηλαδή ένα μήνα όπως σου λέει ο κοστικος από πάνω.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μπορει να γινει με οποιαδηποτε πιστωτικη ή χρεωστική καρτα. Εν ολιγης, πρεπει η νόβα να εχει τα στοιχεια του λογαριασμου που θα κανει τη χρεωση. Δε μπορεις εσυ με e-banking.

Ξέρει κανείς ποτέ λήγει το υπάρχον συμβόλαιο με τη discovery . Απλά ελπίζω αν το κρατήσει και δεν το αφήσει όπως η COSMOTE μπας και βάλει τα τα ντοκ που είχε η COSMOTE. Είναι ωραία κανάλια ειδικά αυτό με τους φόνους δεν θυμάμαι το όνομα.