Απορίες για NOVA

Μερικές απορίες,μια που μόλις έγινα πελάτης και στη Nova.Πόσα ζωντανα ματς ανα αγωνιστική έδειχνε πέρισυ από Championship, Γαλλία και Ολλανδία?Άραγε με το Ιταλικό θα το κάνει όπως η Cosmote,που κατά κανόνα τα είχε όλα ζωντανά?

Φετος εχει αυτα που ειπες και επιπλεον Ιταλικο, Αυστριακο, Σουηδικο και πιθανο λιγοτερα ματς απο Ελληνικο. Οποτε το προγραμμα θα καταρτιστει εκ νεου

Φετος εχει αυτα που ειπες και επιπλεον Ιταλικο, Αυστριακο, Σουηδικο και πιθανο λιγοτερα ματς απο Ελληνικο. Οποτε το προγραμμα θα καταρτιστει εκ νεου

Ναι το ξέρω αλλά η ερώτησή μου αφορά τι γινόταν πέρισυ με τα πρωταθλήματα που προανέφερα.Δηλαδή περιμένω η Β Αγγλίας να έχει ας πούμε 4 ζωντανά ματς. Το ίδιο και με το Γαλλικό.

Το Γαλλικο εδειχνε 4, το Ολλανδικο 3 και απο Τσαμπιονσιπ απο 2 μεχρι 4 ματς καθε αγωνιστικη.

Το Γαλλικο εδειχνε 4, το Ολλανδικο 3 και απο Τσαμπιονσιπ απο 2 μεχρι 4 ματς καθε αγωνιστικη.

Ευχαριστώ.Ευτυχώς έχω το replay tv στην Cosmote,για να βλέπω και τίποτα ζωντανά στη Nova.

Ευχαριστώ.Ευτυχώς έχω το replay tv στην Cosmote,για να βλέπω και τίποτα ζωντανά στη Nova.

Μια άλλη σκέψη που κάνω.Με τόσο Μπάσκετ,κύπελλα ποδοσφαιρου (κι ο,τι αλλα παρει),league cup κι εμβολιμες αγωνστικες,συν τα αλλα αθληματα από Τρίτη ως Πέμπτη,πόσα κανάλια πρεπει να υπάρχουν για τις μεταδόσεις?

Τα κύπελλα ποδοσφαίρου δεν ξέρουμε ποιος και αν τα πάρει κάποιος πάροχος.
Η Νόβα μεσοβδόμαδα θα έχει πολύ μπάσκετ αφού μεταδίδει τις δύο κορυφαίες διοργανώσεις της Ευρώπης. Την Ευρωλίγκα με 2 ομάδες μας να συμμετέχουν και το Τσάμπιονς-Λιγκ με 4 ομάδες μας.
Παρόλο αυτά δεν χρειάζεται άλλα κανάλια Novasports να προσθέσει.
Μεσοβδόμαδα ποδόσφαιρο δε νομίζω να έχει κάτι.

Συνήθως τα κύπελλα απλώνονται μεσοβδόμαδα,όπως και οι εμβολιμες αγωνιστικές στο ποδόσφαιρο.

Σε αυτη την περιπτωση δειχνουν αγωνα και στο ns24, ενω ανοιγουν εκτακτως και 2 καναλια ns extra τα οποια πιθανον να κανουν και 3 αν χρειαστει

Σχόλιο: μου φαίνεται περίεργο τα δικαιώματα για ένα πρωτάθλημα,να περιλαμβάνουν 1 μόνο ματς κάθε αγωνιστική (Αυστρία και Σουηδία ) Απορία :Όταν καταχωρηθει αιτηση για τη συνδεση με τη Nova,ποσες μερες μετα σε παιρνει ο τεχνικός για να έρθει?

Μεταφέρω εδώ ένα από τα τρία τελευταία μου μηνύματα στο θρεντ νέα για τη nova, καθώς το μήνυμα εκείνο περιείχε ερώτηση που δεν απαντήθηκε. Όποιος έχει σπίτι του nova multiview, η υπηρεσία αυτή έχει εφαρμογή και στο nova on demand; Γιατί τι θα συμβαίνει πλέον όταν ένας θέλει να δει novasports stories και την ίδια ώρα ένας άλλος θα θέλει να δει "και οι επτά ήταν υπέροχοι"; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

η Vodafone τηλεόραση και Nova είναι το ίδιο πράγμα με την ίδια τιμολόγηση;

Δεν βγάζω άκρη απο το Site της Vodafone που δίνει στο πακέτο της όλα τα κανάλια της nova.

Απάντηση: Re: Απορίες για NOVA

η Vodafone τηλεόραση και Nova είναι το ίδιο πράγμα με την ίδια τιμολόγηση;

Δεν βγάζω άκρη απο το Site της Vodafone που δίνει στο πακέτο της όλα τα κανάλια της nova.

Περιμενε λιγο
Εχει αλλάξει το vodafone TV αλλα δεν εχει ανακοινωθει επισημα κατι.

Μακάρι βγάλει νόβα και υπόλοιπες εταιρίες πακέτα όπως cosmote go

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk