Αποστολή στον Ari(s)

Βρε, καλώς τον Γιώργο! Καλως όρισες και στην διαδικτυακή παρέα μας!
Μεχρις αποδείξεως του εναντίου μάλιστα είσαι και ο μόνος που δικαιούται να βάζει το σήμα του Asiasat εδώ μέσα!

Κωνσταντίνε και Γιώργο, καλώς ήρθατε!

Οντως το Aris είναι σε πολύ καλά χέρια. Ο Γιώργος γνώριζε κάθε μοίρα, κανάλι, δορυφόρο τόσο σε C όσο και σε Ku Band.
Υπαίτιος για αυτό είναι ο Γαβριήλ που τον μύησε..

Κυριοι
λυπηθειτε με δεν θα το γλυτωσω το ξυλο ετσι οπωs παμε απο τη γυναικα του!
Να τονισω οτι εγω τον εβαλα στο καλουπι αλλα σαν σωστοs dxer ψαχτηκε
αρκετα μονοs για να μαθει ολα οσα ξερει τωρα σε μικρο χρονικο διαστημα!
Σιγουρα παντα οταν υπαρχουν δυο ατομα με το ιδιο αντικειμενο πολυ κοντα
αυτο βοηθαει στην ανταλλαγη αποψεων και στο συχνο πειραγμα των πιατων
για μεγιστη αποδοση σηματοs!
Φιλικα γαβριηλ

Re: Απάντηση: Αποστολή στον Ari(s)

00020120.gif

Συγνώμη ....αλλά όταν φυσάει τι γίνεται με αυτό το θηρίο????
Πόσο αντέχει??

:huh2: .... μάλλον έκανα δύσκολη ερώτηση ....

Κυριε Αλεξη!
Με το πιατο αυτο χωριs τα φτερα δεν αντιμετωπισα το παραμικρο προβλημα
ακομη και με το μεγαλο αερα που ειχε γινει το χειμωνα στη Θεσσαλονικη!
Ουτε καν εχασα τιs ρυθμισειs μου!Σιγουρα τα φτερα δεν εχουν τοσο μεγαλη
αντοχη γιατι ειναι 8 κομματια και με τετοιο αερα θα στραβωναν!Αλλα γενικα νομιζω οτι ειναι πολυ σταθερο και οπωs ειπα το εχω απο το 1998!
Ελπιζω να σε καλυψα με την απαντηση μου για οποιαδηποτε διευκρινηση ειμαι
στη διαθεση σου!
Γαβριηλ

Κυριε Αλεξη!
Με το πιατο αυτο χωριs τα φτερα δεν αντιμετωπισα το παραμικρο προβλημα
ακομη και με το μεγαλο αερα που ειχε γινει το χειμωνα στη Θεσσαλονικη!
Ουτε καν εχασα τιs ρυθμισειs μου!Σιγουρα τα φτερα δεν εχουν τοσο μεγαλη
αντοχη γιατι ειναι 8 κομματια και με τετοιο αερα θα στραβωναν!Αλλα γενικα νομιζω οτι ειναι πολυ σταθερο και οπωs ειπα το εχω απο το 1998!
Ελπιζω να σε καλυψα με την απαντηση μου για οποιαδηποτε διευκρινηση ειμαι
στη διαθεση σου!
Γαβριηλ

Ευχαριστώ πολύ Γαβριηλ για την απάντησή σου.
Είναι πάντως εντυπωσιακό πως αντέχει, ειδικά όταν
βρίσκεται σε τόσο κάθετη θέση όπως στην φωτό.

Re: Απάντηση: Αποστολή στον Ari(s)

Κωνσταντίνε και Γιώργο, καλώς ήρθατε!

Οντως το Aris είναι σε πολύ καλά χέρια. Ο Γιώργος γνώριζε κάθε μοίρα, κανάλι, δορυφόρο τόσο σε C όσο και σε Ku Band.
Υπαίτιος για αυτό είναι ο Γαβριήλ που τον μύησε..

σε ευχαριστω για το καλως ορισμα!-bye-

θελω να σας ενημερωσω οτι το LNB BAND C το εχω βγαλει και εβαλα το LNB της INVACOM BAND KU . Σε λιγες μερες θα σας στειλω τα αποτελεσματα για τις ληψεις που θα κανω με το τερας 3.10.Βορειε θα ακολουθησω τις σημβουλες σου για το παρακεντρο LNB BAND C και θα σου γραψω εντυπωσεις. Υ.Γ. Η ΠΙΑΤΕΛΑ ΚΡΕΑΤΙΚΩΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ....... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΡΟΓΑΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ:ernaehrung004:

αυτα που εγραψε ο ZEFIALEX ειμαι εγω απο εδω και μπρος . Συγχωριστε με ειμαι πρωταρης στα forum.:BDBDG54::BDBDG54:

gabcon σε περιμενω τη κυριακη το πρωι για βαλσιμο των φτερων . Οσο για το ξυλο απ την γηναικα μου δε το γλυτωνω.Παιδια αν θελετε γραψτε γι αυτο το θεμα εκτος απο τον gabcon γιατι και αυτος δεν το γλιτωνει το ξυλο.Οσο για τους υπολοιπους συν-χομπιστες ηδη με το 2.4 κατεβασα τον NSS 7 22 W τις εξεις συχνοτητες / 10986-11051-11491:2thumb22sup:

Το αποτελεσμα θα κοιτας elaborus και ξερεις οτι καποιο πιατο αναστηθηκε στη κυριολεξια απο καποιον που το ειχε ξεχασμενο σε μια απο τις ψηλοτερες ταρατσες στη ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.Αν πιστευετε στη κλωνοποιηση , τωρα κλωνοποιουντε και δορηφορικα πιατα. halkidonas:beee:

ετσι σωστα γραφεις με κεφαλαια το "θεσσαλονικη" θα 'θελες να ζεις εδω εεεε???-bye-
σορρυ για το off topic αλλα με προκαλει ο γιωργης...:blush:
anyway...ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ TO...ΠΙΑΤΑΚΙ...ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙ!!!:grinning-smiley-043
το project της κλωνοποιησης πως παει????

Last edited:
Μόλις μάθετε να φτιάχνετε καλούς κλώνους, θα πάμε και μιά βόλτα στην Κρήτη να κλωνοποιήσουμε το πεντάμετρο του Ζώη-Alpha111!
Για 22 δυτικά Γιώργο west africa beam κι εγω αυτές τις 3 συχνότητες ακριβώς κατεβάζω, νόμιζα πως ήταν 2 αλλά όταν επέστρεψα και τις ξανατσέκαρα θυμήθηκα ότι ήταν 3

Καλα μιλαμε χαζευουν οι κεντροευρωπαιοι οταν ακουν πως βγαζετε West Africa Beam απο 22W. Ξεφευγουν ομως και οι 93.5Ε απ τη δεσμη Ινδιας. Εχετε δοκιμασει καθολου ποιες συχνοτητες δεν βγαινουν απο κει μερια ?

Χρηστο όλο το πακέτο Τατα Σκαι κατεβαινει, απλά καποιες συχνότητες σε μενα όχι όλη την ημέρα (αλλά δεν θυμάμαι ποιες). Ο Γαβριήλ που ειναι ανατολικότερα σε μερικές δεν έχει καθόλου BER καποιες ώρες. Επίσης οι Ευρωπαίοι δεν παίρνουν χαμπάρι απο Amos2 δέσμη Ισραήλ και πιστεύω τώρα με τον 3 να κατεβάζουμε και αυτά που ήταν στην δεσμη Ισραήλ του 1 (τελευταία μαλιστα έχω βελτίωση σ αυτά αλλά και γενικότερα έχω βελτίωση στην Ku ...χωρίς καν να πειράξω το πιάτο ή ίσως και ακριβώς γι αυτό!)