Αποστολή στον Ari(s)

και σύμφωνα με το flysat το πακέτο TATASKY εκπέμπει προσωρινά ελεύθερα:

UTV Movies, Topper, Maa TV, Udaya Movies, ETV 2, ETV Uttar Pradesh, The History Channel India, Discovery Channel India, Animal Planet, DD Chandana, Udaya TV, Udaya 2, ETV Rajasthan (Tata Sky) FTA now Insat 4A @ 83° East

είναι έτσι?

Εγω αρχίζω να έχω λήψη στις 93.5Ku ...απο τις 00.30 την νύχτα!
Οσο για 83ku και Tata sky ...απωλέσθηκαν και αναζητούνται! Παντως εδω πιστευω ότι ειναι κάποια ευκαιριακή παρεμβολή γιατι αλλη μιά φορά τα ειχα χάσει όλα και επανήλθαν μετα απο λίγες μέρες

To πρωί ειχα πάλι ισχυρό σήμα στις 93.5ku και δοκίμασα και την 11490 καθετα (δεν την είχα δοκιμάσει) που μου δίνει το δεύτερο ισχυρότερο σήμα μετά την 11570 καθ. Επίσης κατέβηκαν και πολλές αλλες που έχουν το ινδικό πακέτο Sun.

Φιλλιπε τωρα το καναλι musik india 61% στις 93.5 E
Η συχνουητα 11090/v/27500 67% στις83 Ε
11630/55% 10970/67% 11010/67% 11050/67% 11130/58υ% 11510/46% 11670/46% ΦΙΛΙΚΑ...:music-smiley-005::ernaehrung004:

Αφου ζαλιστηκα με αυτα που ειδα και διαβασα να σας πω παιδια να χαιρεστε το εκπληκτικο πιατο σας και καλες ληψεις..
:firstprize:
Αλλα ενα εχω να πω βλεποντας τα πρωτα screenshots:
Α ΡΕ YUMI ΑΘΑΝΑΤΕ!!!!!!

Ξέχασα να πω ότι χτες ξαναέπιασα κανονικά τα Τατα στις 83 Ku, είχα κάνει λαθος ...στην θέση που κεντράριζα! Ξεχασα όμως να δω αν παραμένουν ελεύθερα αυτά που λεει ο σουηδός για ελεύθερα

Ολα τα καναλια του τατα sky εινε κλειδωμενα συγνωμη για την καθυστερηση αλλα τωρα ευκαιρησα να σας απαντησω

Εχετε προσεξει ποτε στο http://www.lyngsat.com/nss6.html οτι μερικες αναφορες ειναι του DX Bozóth ? Και που το παραξενο θα μου πειτε ? Λοιπον, προσφατα εμαθα οτι βρησκεται στην Βουδαπεστη και χρησημοποιει 3.70μ Andrew. Και επιασε 95Ε India Beam σε ανυψωση <1° !!!

Δοκιμαστε τη τυχη σας οσοι εχετε ανοιχτο οριζοντα μηπως και πιανεται το αλλο πολυ δημοφιλης ινδικο πακετο.

Υ.Γ.: http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=3542&x_p=4 (2951.-2953.)

Χρηστο φιλε μου δεν τα καταφερα να τον πιασω αυτον με πιατο 2,3μ ισωs
o γιωργοs εχει καλυτερη τυχη με το 3,1μ!
Ομωs αναφερω εδω ισωs πρωτη φορα οτι λαμβανω πληρεs το πακετο sun direct σε mpeg4 στιs 93,5east!Ειναι irdeto και εχει μονο μερικα free ραδιοφωνα!
φιλικα gabriel

Σ' ευχαριστω Γαβριηλ. :smile:

Παντως ο DX Bozóth λαμβανει και C-Band απο 96.5Ε. Τελικα η βρησκεται λιγο ανατολικοτερα της Βουδαπεστης η το σημα φτανει μεσω διαθλασης εκει παρολου που ειναι ελαφρως κατω απ τον οριζοντα η θεση. Περισσοτερα για το θεμα εδω: http://www.satellites.co.uk/satelli.../126352-insat-3a-4b-93-5-e-central-italy.html

Χρηστο φιλε μου δεν τα καταφερα να τον πιασω αυτον με πιατο 2,3μ ισωs
o γιωργοs εχει καλυτερη τυχη με το 3,1μ!
Ομωs αναφερω εδω ισωs πρωτη φορα οτι λαμβανω πληρεs το πακετο sun direct σε mpeg4 στιs 93,5east!Ειναι irdeto και εχει μονο μερικα free ραδιοφωνα!
φιλικα gabriel
Γαβριήλ το πρωί πήγα σ αυτόν τον δορυφόρο μετα απο καιρό με στόχο να φορτώσω τα καναλια στον 800αρη (και ξεροντας ότι εχω το δυνατότερο σήμα τότε). Ε λοιπόν... ειχα τα γνωστά κουφά της πολύ οριακής λήψης σε δορυφόρους πολύ χαμηλά στον ορίζοντα...δηλαδή ενώ είχα καλό σήμα εντελως ξαφνικά εξαφανίστηκε απο όλους τους πομπούς (την μιά στιγμή είχα και την άλλη δεν είχα!).
Μπορεί στην διαδρομή του σήματος (το πιάτο κοιτάζει σχεδόν οριζόντια) καποια νοικοκυρά να θυμήθηκε να κατεβάσει την τέντα!

Γεια σου Φιλιππε!
Τωρα ειδα οτι ειχεs βελτιωση με τον inverto και χαιρομαι πολυ!Απλα παρακολουθησε τη συχνοτητα που εχει τα hd 11421hor στο thor και πεs μου τωρα τι ωρα σου ανοιγει!Επισηs εχειs δικιο στο θεμα τηs μεγαληs διακυμανσηs σηματοs στιs 93,5 east!Eιμαστε πολυ οριακα στον οριζοντα γιαυτο μαλλον γινετε!
Χαιρετισμουs gab

Για σας και καλυσπερα σε ολους τους συγχομπιστες δορυφομανεις.Σημερα μιας και ειμουν αρρωστος,αναγκαστικα επρεπε να κατσω μεσα στο σπιτι,και το ευτηχιμα ηταν να πεισω τη γυναικα μου μιας και ειναι εγκυος να παει στη μανα της μη την κολησω τιποτα .Ιδανικες συνθηκες για κυνηγι στο διαστημα.Ετσι φιλοι με τετοιες συνθηκες σας λεω με υπερηφανεια οτι καταφερα να κατεβασω τον MEASAT ΣΤΙΣ 91.5 east στη μπαντα c.Βεβαια οχι ολους τουςTP αλλα αυτους τους λιγους με λιγα σπασιματα .Ωρα δοκιμης 20'30 .

3480/28000H 3786/7030V 3796/7030V 3840/30000V 3877/12525V 3920/28000V 3721/2170V 3876/12525V
καναλια που εθεαθησαν
INDUS VISION,HTV9,RTM1, RTM2, RTM FEED1 ,RTM FEED2,FILM WORD,και καποια ακομα .::fahne90::fahne90::fahne90::2thumb22sup::2thumb22sup::2thumb22sup::2thumb22sup::2thumb22sup::2thumb22sup:

Γιώργο, ένα έχω να σου πω. Να ..αρρωσταίνεις συχνότερα και να μοιράζεσαι μαζί μας τις διαστημικές σου περιπλανήσεις!

Συγχαρητηρια Γιωργο :a0210:

Ειχες ξαναδοκιμασει αν θυμαμαι καλα, σωστα ?

Το μεγαλο highlight σ' αυτη τη θεση πρεπει να ειναι το Voom HD στις 3751V. Ειναι η μονη θεση οπου ως τωρα εκπεμπει εντελως ελευθερα παγκοσμιως. Με DVB-S2 δεκτη εκανες τις δοκιμες σου ?

Επισης ισως η μονη θεση στην Ελλαδα οπου μπορει ενας Digicipher 2 δεκτης να λαβει σημα απο τις 3645V εαν βεβαια δεν ειναι πολυ ασθενης.

Επιπλεον μου κανει εντυπωση να βγαζεις τα σε 7/8 εκπεμποντα κρατικα της Μαλαισιας :worshippy:

Περαστικα σου φιλε.

Γιώργο και τα δικά μου συγχαρητήρια!
Για αυτόν τον δορυφόρο έχω ζητήσει επανειλλημμένως απο φιλο με τριμετρο c/ku να τον ψάξει, αλλά συνεχώς το αμελεί!
Ζητούνται...φτερά και για DH 2.4!

Ευχαριστω για τα περαστικα,και εχω να σας αναφερω οτι τον παρακολουθησα εχθες και σημερα και οπως ειναι φυσικο μετα τισ 12 το βραδυ κατεβαινουν τα καναλια κανονικα αυτα που εγραψα πριν,μεχρι τις 6 το το πρωι .μετα αρχιζουνε και κανουν τα γνωστα crack [σπασιματα]..Και αλλη φορα επιχειρησα να τον κατεβασω αλλα τα φτερα τοτε δεν τα ειχα βαλει σωστα .Παντως συμφωνα με την εμπειρια αυτη ολοι καταλαβαινουμε πλεων οτι ο δορηφορος αυτος ειναι λειψιμος με πιατο 4μ.:ADFADF1:
επαναλαμβανω δεκτης δοκιμης DSN 7300 .δυστιχως δεν μπορω να λαβω HD.

Καλησπερα σας καΙ θελω να σας αναφερω οτι αυτη την ωρα βλεπω καθαρα το HTV 9 ΕΝΩ ΕΧΘΕς με σπασιματα η διαφορα ειναι 6%.Ομως τα RTM εχθες καθαρα με ελαχιστα σπασιματα ,σημερα καθολου -6% η διαφορα ,ενω τα υπολοιπα εινε τα ιδια.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ οτι ο MEASAT εχει μεγαλη ασταθεια εκπομπης.:7SFGSFG: