Μια που ειμαστε οφ τοπικ, ας πω κι εγω, οτι εδω και λιγες μερες ενεργοποιησα ξανα το 5s (που αναφερεται και παραπανω) και μπορω να πω οτι για το σκοπο που το θελω ειναι οτι καλυτερο...
Εχει αλλαγμενη μπαταρια, γνησια, δεν θυμαμαι πριν ποσα χρονια, πρεπει να ειναι 6-7 και ειχε κοστισει κατω απο 100 ευρω, ειχε βγει μια προσφορα θυμαμαι.
Χρησιμοποιω 3 νουμερα τηλεφωνου.... εταιρικο, προσωπικο εξωτερικου, προσωπικο ελληνικο... το iPhone περνει 2 καρτες... οποτε εβλα εδω και λιγες μερες το εταιρικο στο 5s και το χρησιμοποιω για τις κλησεις του 8ωρου.... πιο βολικη συσκευη -σε σχεση με τις παντοφλες προ και μαξ- δεν υπαρχει.... εχω και το ακουστικο στο αυτι και ξεχνας οτι το εχεις μαζι σου.
Βγαζει ανετα η μπαταρια τις κλησεις της ημερας και λοξοκοιταω και κανα μεσεντζερ, ινστα κτλ
Ηθελα να παρω καποιο απο τα μινι, αλλα η τιμη τους ηταν απαγορευτικη.
Το τηλεφωνακι, βγαζει ανετα τη μερα με τη χρηση που θελω.... οχι παιχνιδια, οχι βιντεο, μονο κλησεις, μηνυματα και λιγο χάζι, αν και εχω και κανα δυο παιχνιδια τυπου τετρις.
Αν βρω σε λογικη τιμη γνησια μπαταρια, θα την ξανα αλλαξω και θα το κρατησω γιατι ειναι αλλη η αισθηση του σε σχεση με τα μεγαλα.... παντα σαν τηλεφωνο και οχι ταμπλετ, πισι κτλ. και τραπεζικες εφαρμογες τρεχει μια χαρα, οποτε λειτουργικα, δεν χρειαζομαι κατι παραπανω....
View attachment 256751View attachment 256752View attachment 256753