Αρχιτεκτονική φωτογραφία

Καθομαι και βλεπω τα λινκς. Μερικα ειναι ΠΟΛΥ ενδιαφεροντα.

Οσον αφορα αυτο που σκεφτηκα εγω, Θα ανοιξω καποια στιγμη νηματακι στον Πολιτισμο.
ΔΕΝ ειμαι αρχιτεκτονας ... αλλα συναρπαζομαι τοσο πολυ απο καποιες πανεμορφες σχεδιαστικες μορφες.

-bye-

> Κουρσούμ Τζαμί ή Τέμενος Οσμάν Σάχ (Τρίκαλα)

33811048_10216247366474105_4367811981449625600_o.jpg

Απάντηση: Re: Αρχιτεκτονική φωτογραφία

All time classic, αγαπημένος συνδιασμός στο δάπεδο.

Ωραία δουλειά, βαρύς αλλά εξαιρετικά καλόγουστος σχεδιασμός.

Υ.Σ. Και η φωτογραφία τον αναδεικνύει...

Μοιάζει πολύ με την εκκλησία του Χριστού στην κόκκινη πλατεία, που είναι αυτό?

Η εκκλησία του Χριστού του Σωτήρος δεν είναι στη κόκκινη πλατεία , έχουν πέρασει χρόνια φαίνεται:smash: , είναι αυτή που έβαλα στο νήμα με τις εκκλησίες , αυτή εδώ είναι του ΙΒΑΝ (Ιωάννη) του μεγάλου στο Κρεμλινο που ανεβαίνεις επάνω με αρκετά σκαλιά και βγαζεις φωτό όλο το Κρεμλινο, δυστυχώς δεν ηταν ανοιχτά γιατί ήταν βροχερή ημέρα.

Και επειδή σας έπηξα στην εκκλησία και μια άλλη άποψη της Μόσχας με το ανθρώπινο στοιχείο κυρίαρχο να τη συμπληρώνει.

_6129167.jpg

Έχουν περάσει όντως πολλά χρόνια (20+), δεν υπήρχαν τέτοιοι ουρανοξύστες και η εκκλησία χτιζόταν αφού την είχαν γκρεμίσει επι CCCP...

_6159513.jpg

Η τραπεζαρία της Μεγάλης Αικατερινης (ή έστω μια από τις πολλές στα ανάκτορα).

και μία που μου άρεσε θεματολογικά μιας και δενει το πατελθόν με το σήμερα, δεν είναι photoshop:music-smiley-005:, η μπάλα ήταν ξεφούσκωτη παρατημένη σε μια άκρη στην μεγάλη πλατεία πίσω από το κεντρικά ανάκτορα του Ερμιταζ, αφου την κλώτσησα και την έφερα κοντά εκεί που ήθελα να κλικαρω άρχισαν τις βόλτες οι <μεροκαματιάρηδες αριστοκρατες> και μπήκαν στο κάδρο μου αναπάντεχα εκεί περίπου που ήθελα. Δεν ξέρω αν ανήκει εδώ, στα σπορ ή στο νήμα της σκηνοθεσίας ...

_6169610.jpg

Υπέροχη, Κώστα!
Να προσθέσω και κάτι που μου βγάζει εμένα ... ότι οι "μεροκαματιάρηδες αριστοκράτες" δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και το μουντιάλ που διεξάγεται στη Ρωσία, αλλά παλεύουν για τα προς το ζην.

Λυπήθηκα τον ηληκιωμενο κύριο που έκανε ένα αιώνα να κατέβει τις σκάλες του Ερμιταζ με το μπαστούνι χωρίς κάν χειρολεισθήρα στο πλάι και τον καταχάρηκα που είχε κρεμασμένη στο λαιμό την φωτογραφική του μηχανή...

_6179695.jpg

Ωραίο το κουρμπαριστό πρώτο σκαλοπάτι! :flipout:

...πέραν της πλάκας, φοβερή προοπτική!