SR-71
AVClub Fanatic
Re: Arrival (2016)
Καλα, κοιτα .... μερικοι ψηφιζουν ακραια ... μονο και μονο για την κοντριτσα που θα προκυψει !
Καλα, κοιτα .... μερικοι ψηφιζουν ακραια ... μονο και μονο για την κοντριτσα που θα προκυψει !
...κοντριτσα που θα προκυψει !![]()
καλαμαρακια τηγανητα ή χταποδι ξυδατο. ? Θα τη δω αποψε, απο 1-2 σκηνες που εβαλα να δω εικονα...πολυ μουνταδα και σκοτεινια βρε παιδια. Λες και τη γυρισαν με ενα nd4 φιλτρο μπροστα στο φακο.
Δεν μου γεμισε και πολυ το ματι, αργοτερα βραδυ η κριτικη μου.
Βλεπω να επιβεβαιωνεται ο (επωνυμος) Θεος. ! :chinscratch:
ετοιμάζεις χταποδάκι στο γκρίλ, πετάς και στην κατσαρόλα σουπιές με σπανάκι....στρώνεις το τραπέζι...και κάθεσαι σαν άνθρωπος να δεις το arrival...
Μα :blink: ..... ψηφισα ΚΑΛΗ !
Τι παραπανω να κανα (ο θνητος/πεπερασμενος) ?
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Παει το εργακι..... απατο και ακλαφτο
![]()
Το θαψιμο πηγαινε στον τεγκονικο μανο, οχι σε σενα.
Είναι αλήθεια ότι ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης είναι λίγο υπερτιμημενος. Οκ έχει ωραία σκηνοθετική ματιά αλλά οι ταινίες του νιώθεις ότι είναι ημιτελής κάτι τις λείπει.πίστεψε με..όσο βαθιά και αν ψάξεις..δεν θα βρεις τίποτα αξιόλογο σε αυτή την ταινία...βασικά τίποτα που να δένει ή να βγάζει νόημα, τίποτα αρεστό, ούτε καν σε επίπεδο εικόνας...όταν την δεις με το καλό είμαι σίγουρος ότι θα κάνεις παρέα στον Λάκη στην ψηφοφορία :music-smiley-005:
Δεν ειναι τοσο χαλια η ταινια ...
Άμα πάρει το Oscar... τότεε θα πάρει εκδίκηση ο Χάρης!![]()
Επισης για καποιον-καποιους που ειχαν γραψει οτι η Λουιζ το εχει απο πριν το "χαρισμα" και με την επαφη της με τους εξωγηινους το αναπτυσσει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.