Λάκης
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: Απάντηση: Arrival (2016)
μα θα ξαναρθουν τοτε,γιατι εχουν δει το μελλον,αλλα αυτο το μελλον ειναι δυνητικά ασταθες στις ''ορεξεις'' του καθε γνωστη αυτου.
Την ωρα που εγω βλεπω το μελλον κι αποφασιζω οτι κατι δεν μου αρεσει,ταυτοχρονα με'μενα,καποια εκατομμυρια αλλοι ανθρωποι που βλεπουν κι αυτοι το ιδιο μελλον,αποφασιζουν να τ'αλλαξουν.
Μιλαμε για απειρες αλλαγες,τι ειδαν λοιπον οι εξωγηινοι;
Πιο απλο δε γινεται βρε Χρηστο.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
τσου.
Το μελλον μπορει ν'αλλαξει ακομα και τη στιγμη που φτανουν εδω.
Μπορει ν'αλλαξει την ωρα που ταξιδευουν,μπορει ν'αλλαξει ακομα και την ωρα που αποχωρουν.
Απειρες αλλαγες.
Απειρο=ανυπολογιστο.
Τι σχεση εχει (τα κοκκινα σου) αυτο με το γεγονος πως θα ξαναρθουν σε 3000 χρονια?
Προφανως θα εχουμε εξελιχθεί ως τότε και (θεωρουν πως ) θα μπορεσουμε να τους βοηθησουμε.
μα θα ξαναρθουν τοτε,γιατι εχουν δει το μελλον,αλλα αυτο το μελλον ειναι δυνητικά ασταθες στις ''ορεξεις'' του καθε γνωστη αυτου.
Την ωρα που εγω βλεπω το μελλον κι αποφασιζω οτι κατι δεν μου αρεσει,ταυτοχρονα με'μενα,καποια εκατομμυρια αλλοι ανθρωποι που βλεπουν κι αυτοι το ιδιο μελλον,αποφασιζουν να τ'αλλαξουν.
Μιλαμε για απειρες αλλαγες,τι ειδαν λοιπον οι εξωγηινοι;
Πιο απλο δε γινεται βρε Χρηστο.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Το μέλλον που έχουν δει, περιλαμβάνει όλες αυτές τις αλυσιδωτές αντιδράσεις. Ακόμα και τους ίδιους (τους εξωγήινους) που πήγαν να μεταδώσουν την γνώση της γλώσσας.
τσου.
Το μελλον μπορει ν'αλλαξει ακομα και τη στιγμη που φτανουν εδω.
Μπορει ν'αλλαξει την ωρα που ταξιδευουν,μπορει ν'αλλαξει ακομα και την ωρα που αποχωρουν.
Απειρες αλλαγες.
Απειρο=ανυπολογιστο.