...μου είπε γιατί η διαφορά δε θα φαινόταν τόσο πολύ, επειδή ακόμα και οι Full Hd της σαμσουνγκ έχουν ειδικούς επεξεργαστές που δείχνουν σαν 4Κ.................
........... >.>
Το σκοπό τους , όπως και να έχει , θα τον πετύχουν και θα γεμίσουν την αγορά ακόμα και με 22ares 4K.
Το πιο κακό από όλα είναι ότι η LED/OLED δεν είναι τέρατα κατασκευής όπως ήταν οι CRT με αποτέλεσμα λίγο μετά από το τέλος της εγγύησης να πηγαίνει στην ανακύκλωση.
Αυτό σημαίνει ότι μόλις σταματήσει η παραγωγή FHD το 4K θα είναι μονόδρομος και όσοι έχουμε σειρές σε 720P θα αχρηστευτούν , το FHD ( τα bluray μας ) θα είναι ελεεινά , αλλα αυτά σώζονται αν τα μετατρέψεις σε 4K , ενώ οι σειρές δεν προβλέπω να βγαίνουν σε 1080p με τα την καθιέρωση του 4K , ενώ το SD ( ειδικά για εμάς που έχουμε πολλά SD κανάλια από δορυφόρο ) θα είναι φρικαλέο.
Δεν ξέρω για εσάς , αλλα εγώ δεν έχω ιδέα του ΤΙ να κάνω.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Υπάρχει μια τηλεόραση στον κόσμο που είναι , GODZILLA κατασκευής όχι απλά τέρας .... Η B & Ο.... Ohhh..... , Έτσι νομίζω τουλάχιστον , αλλα τα λεφτά που ζητάει είναι τρελα και δεν έχει και την καλύτερη 2D εικόνα...
Τα πράγματα , για όσους παρακολοθούν κανάλια γενικότερα από δορυφόρο η κεραία απλή θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.
Μας ΩΘΟΥΝ στο να έχουμε την TV μονο για ΤΑΙΝΙΕΣ και ΣΕΙΡΕΣ.
Αν είναι έτσι , όλοι θα πάμε σε προβολείς...
Αυτό το λέω , γιατί ένας φίλος πιο πάνω είπε για bitrate ( νομίζω ) στα 16 mbps...
Αν το πας με ποσοστό αυτό αγγίζει περίπου το 10-20% , οποτε σκεφτείτε ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ με το 8K , η poiothta του bitrate θα φτάσει το 5%.
Δηλαδή θα είναι κάπου στα 30mbps ( κάτι που θα είναι anyway αδύνατον στην ελλάδα να παρακολουθηθεί ) ενώ το πρέπον θα είναι 200 και βάλε mbps....
Τα έχω χαμένα , δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί...
Απλά προσεύχομαι να μην σταματήσει ποτε η παραγωγή FHD τηλεοράσεων.