Thanks, ο μπαγάσας άνοιξε το δεξί του βλέφαρο για 1'' μόνο..Εγώ πάλι ζηλεύω τον σκύλακα!
...και τα κορίτσια που βολτάρουν!
@serreos73 και Abdalis_3k60 πολυ ωραίες! serreos73 , προσωπικά θα την κρόπαρα σε 1:1 και θα ετρωγα τον τοιχο αριστερα ωστε και το ωραιο παιχνιδι της σκιάς να ερθει εντελώς διαγώνια.
@bilste1965 κοιτά λιγο το ιστόγραμμα σου .Εχεις υποεκθέσει υπερβολικά ολα mid/high tones, μειώνοντας δραματικά το δυναμικό εύρος της φωτογραφίας σου.
![]()
@serreos73 και Abdalis_3k60 πολυ ωραίες! serreos73 , προσωπικά θα την κρόπαρα σε 1:1 και θα ετρωγα τον τοιχο αριστερα ωστε και το ωραιο παιχνιδι της σκιάς να ερθει εντελώς διαγώνια.
@bilste1965 κοιτά λιγο το ιστόγραμμα σου .Εχεις υποεκθέσει υπερβολικά ολα mid/high tones, μειώνοντας δραματικά το δυναμικό εύρος της φωτογραφίας σου.
![]()
καλυτερα δειχνει ετσι ?
Τ Ρα έχω ξεκινήσει να μαθαίνω την επεξεργασία και κυρίως με το Lr. Είμαι νηπιαγωγείο ακόμη. Όντας κάτι έκανα και δεν ανέβηκε. Αλλά ας μην ανεβάσω την ίδια φωτογραφία δεύτερη φορά.αν δουλεύεις με Lr μπρεις να κανεις τοπική επεξεργασία στα highlightsστην περιοχή ανάμεσα στα κράσπεδα του δρόμου, δεν είναι δύσκολο αν ξέρεις πως το κανεις. Τη νέα φωτό δεν την βλέπω πάντως, κάτι δεν έκανες σωστά στο ανέβασμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.