ASROCK ION 330 ή κάποιο άλλο; (Ποιό;)

Re: Απάντηση: Re: ASROCK ION 330 ή κάποιο άλλο; (Ποιό;)

Μα δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα. Μπουτάρεις με το στικάκι όποτε θες και αν θες αναγκαστικά windows 7 , βγάζεις το στικάκι και μπουτάρει κανονικά από τον σκληρό.

Φίλε SlionΒ, με το θέμα των hz τι γίνεται; πως αλλάζεις 24, 50 κλπ;

XBMC Live normally auto detects the proper resolutions supported by your TV but that doesn't always mean it picks the the one you want or even supports one that you know your TV does.
Also & this is optional go to Settings->Video->Playback and enable "adjust refresh rate"this will make XBMC attempt to match the TV refresh rate to the video.

Περισσότερα εδώ:
XBMC Live + Asrock Ion 330 Setup Guide

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ASROCK ION 330 ή κάποιο άλλο; (Ποιό;)

Καλή ερώτηση..

Επίσης, αν έχω καταλάβει καλά, κάτω από Linux δεν θα καταφέρεις να δεις Blu Ray (τουλάχιστον από το BD Drive σου).

Εντάξει αν θέλω μία στις δέκα να δω δισκάκι BD μπουτάρω με τα 7. Δεν είπα ότι θα καταργήσω τα 7. Σκέφτομαι για να έχω και τα δύο πάνω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ASROCK ION 330 ή κάποιο άλλο; (Ποιό;)

Εντάξει αν θέλω μία στις δέκα να δω δισκάκι BD μπουτάρω με τα 7. Δεν είπα ότι θα καταργήσω τα 7. Σκέφτομαι για να έχω και τα δύο πάνω.

Τάσο αυτό έκανα εγώ.
Όταν πήρα το AsRock έβαλα πρώτα τα 7.
Μετά XBMC στα 7 και όταν είδα τι μπορούσα να κάνω με αυτό έβαλα το Live στο στικάκι.
Έχω φθάσει να μπουτάρω 90% στο ubuntu και 10% windows για εγγραφές TV.
Όταν ολοκληρώσω και την εγκατάσταση MythTV στο Live για PVR τότε τα 7 θα είναι παρελθόν.

* Εγώ έχω την έκδοση χωρίς bluray καθώς ήταν πολύ ακριβότερο χωρίς λόγο κατά την γνώμη μου και τα bluray τα παίζω από το PS3.
H ASrock πουλάει την μονάδα BD και ξεχωριστά και σε 1-2 μήνες σε τιμή πολύ χαμηλότερη από ότι να την αγόραζα μαζί με το ASRock.

Ναι, το refresh είναι ένα θεματάκι στο XBMC... Εμένα μου γυρίζει στα 50Hz... Ενώ παντού αλλού η τιβί είναι στα 60...

Λοιπόν παίδες η ASRock είναι γαμώ τις εταιρείες.
Είχα στείλει email στην εταιρεία και παραπονιόμουν για θορυβώδη ανεμιστήρα επεξεργαστή.
Μέσα σε μια εβδομάδα μου έστειλαν χωρίς χρέωση νέα ψύκτρα με νέο μοντέλο ανεμιστήρα (που λένε ότι είναι πλέον αθόρυβος) + κατσαβιδάκι σε μορφή στυλό για τις βίδες + οδηγίες + many apologies !!!!!!!

Δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό ποτέ!
Μπράβο τους.
Μένει να τον εγκαταστήσω τώρα...

Λογικό..

Το XBMC πως τα πηγαίνει στον τομέα της ευχρηστίας; Στήνεται εύκολα, σε σχέση π.χ. με τον Media Browser?

Ένα απλό setup είναι στα Windows.
Μετά το μόνο που ρυθμίζεις είναι timezone ( για τον καιρό ) , επιλέγεις skin και απλά ορίζεις τα media paths για φώτο, μουσική , βίντεο , ταινίες κλπ

Απάντηση: Re: ASROCK ION 330 ή κάποιο άλλο; (Ποιό;)

Λοιπόν παίδες η ASRock είναι γαμώ τις εταιρείες.
Είχα στείλει email στην εταιρεία και παραπονιόμουν για θορυβώδη ανεμιστήρα επεξεργαστή.
Μέσα σε μια εβδομάδα μου έστειλαν χωρίς χρέωση νέα ψύκτρα με νέο μοντέλο ανεμιστήρα (που λένε ότι είναι πλέον αθόρυβος) + κατσαβιδάκι σε μορφή στυλό για τις βίδες + οδηγίες + many apologies !!!!!!!

Δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό ποτέ!
Μπράβο τους.
Μένει να τον εγκαταστήσω τώρα...

Για ανέβασε καμιά φωτό με παλιά ψύκτρα + ανεμιστηρα και πως είναι τα καινούργια.

Και εννοείται περιμένουμε εντυπώσεις από το θέμα θορύβου και κυρίως αν κερδίζεις κάτι σε σχέση με τις λαστιχένιες βίδες.

Ένα απλό setup είναι στα Windows.
Μετά το μόνο που ρυθμίζεις είναι timezone ( για τον καιρό ) , επιλέγεις skin και απλά ορίζεις τα media paths για φώτο, μουσική , βίντεο , ταινίες κλπ

Τις πληροφορίες για τις ταινίες τις τραβάει αυτόματα από το imdb όπως και στα windows;

Για ανέβασε καμιά φωτό με παλιά ψύκτρα + ανεμιστηρα και πως είναι τα καινούργια.

Και εννοείται περιμένουμε εντυπώσεις από το θέμα θορύβου και κυρίως αν κερδίζεις κάτι σε σχέση με τις λαστιχένιες βίδες.

Ο κύριος θόρυβος είναι από τις βίδες αφού αν ξεβιδώσεις και αφήσεις τον ανεμιστήρα στον αέρα δεν ακούγεται καθόλου.
Είναι ήχος συντονισμού οπότε οι λαστιχένιες βίδες είναι must.
Μαζί με τον νέο ανεμιστήρα και τις λαστιχένιες βίδες ελπίζω και πιστεύω, για να μην πω ότι είμαι βέβαιος ότι θα έχω το τέλειο αποτέλεσμα.Εξάλλου και η ίδια εταιρεία το παραδέχεται ότι είχε ένα θεματάκι αφού χωρίς χρέωση μου στέλνει αντικαταστάτη.

Τις πληροφορίες για τις ταινίες τις τραβάει αυτόματα από το imdb όπως και στα windows;

Ενοοείται.
Αν και είναι παραμετροποιήσιμο και μπορείς να το αλλάξεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ASROCK ION 330 ή κάποιο άλλο; (Ποιό;)

Ο κύριος θόρυβος είναι από τις βίδες αφού αν ξεβιδώσεις και αφήσεις τον ανεμιστήρα στον αέρα δεν ακούγεται καθόλου.
Είναι ήχος συντονισμού οπότε οι λαστιχένιες βίδες είναι must.
Μαζί με τον νέο ανεμιστήρα και τις λαστιχένιες βίδες ελπίζω και πιστεύω, για να μην πω ότι είμαι βέβαιος ότι θα έχω το τέλειο αποτέλεσμα.Εξάλλου και η ίδια εταιρεία το παραδέχεται ότι είχε ένα θεματάκι αφού χωρίς χρέωση μου στέλνει αντικαταστάτη.

Μάλιστα, δεν μου στέλνεις το email τους μήπως μου χρειαστεί συντόμως; :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ASROCK ION 330 ή κάποιο άλλο; (Ποιό;)

Μάλιστα, δεν μου στέλνεις το email τους μήπως μου χρειαστεί συντόμως; :grinning-smiley-043

Το αρχικό email το έστειλα στο [email protected] που το βρήκα στο site τους.
Αυτοί στην συνέχεια προώθησαν την επικοινωνία μας στην Ολλανδία [email protected] με τους οποίους ολοκλήρωσα την διαδικασία.

Και αυτό για να εξάψω ακόμα περισσότερο την φαντασία σου Τάσο.
ASRock 330 nVidia ION Nettop Ubuntu 9.04 XBMC Aeon Skin MythTV boxee MCEUSB VDPAU Testing HDMI

Πως το βλέπεις είναι καλύτερος o Media Browser?

Εντάξει δεν είναι τόσο τραγικές διαφορές. Πρέπει να το δω στην πράξη για να σου πω.
By the way, ελπίζω να παίζει και με το remote control σωστά ε;