Assasins Creed

Απάντηση: Re: Assasins Creed

Για κάποιον που έχει και PS3 και 360, σε ποια κονσόλα αξίζει περισσότερο το παιχνίδι σαν γραφικά και Gameplay????

Ίσως να είναι το 1ο ή ένα από τα πολύ λίγα που η έκδοση του ps3 είναι ελαφρώς καλύτερη από την έκδοση του 360.

για παράδειγμα : http://www.n4g.com/News-87001.aspx

Για κάποιον που έχει και PS3 και 360, σε ποια κονσόλα αξίζει περισσότερο το παιχνίδι σαν γραφικά και Gameplay????

Y.Γ. Δεν είμαι εγώ αυτός, αλλά ένας φίλος μου....ΑΥΤΟ μας έλειπε!:flipout:

Το έχω δει και στις 2. Στο PS3 έχει πιο σταθερό frame rate. Στο 360 λίγο καλύτερα εφφέ φωτισμού. Προσωπικά θα προτιμούσα την έκδοση για PS3, εκτός και αν σε ενδιαφέρει να καταγράψεις τα achievments του.

Μου εξηγεί κανείς γιατι έχει βγει για όλες τις κονσόλες και για pc είναι ΤΒΑ??? Στο amazon λέει για 25 Ιαν. Μέχρε τότε θα το έχει τερματίσει ο Τάσος :bigcry:

Γιατί ενώ ήταν να κυκλοφορήσει μαζί με τις κονσόλες, η έκδοση για pc μετατέθηκε για του χρόνου .

Το παιχνίδι μου ήρθε σπίτι από το Χόνγκ Κόνγκ την Πέμπτη κ σήμερα πρωτοασχολήθηκα μαζί του...τι να πω....???
Είναι η 1η φορά που βλέπω πράγματι καλά γραφικά από το ps3 !!!
Η κίνηση φοβερή, το σενάριο του παιχνιδιού πάρα πολύ πρωτότυπο....σε καθηλώνει πραγματικά στην τηλ !!!
Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο στο πs3 ή στο 360, αλλά η έκδοση του πσ3 είναι πραγματικά άξια αγοράς.

Εbay..υπαρχουν ebay stores απο Hong-Kong που πουλανε πολυ φθηνα.

BTW...το Assasins Creed ειναι powerpoint :D στο PS3 συμφωνα με το συγκριτικο του Eurogamer...

While the 360 game drops the odd frame here and there, by and large it's refreshing at a steady 30fps. Not so with PS3 where even the most basic action on-screen sends the refresh rate tumbling dramatically. While the detail levels and texture quality appear to be identical cross-format (though PS3 has harsher contrast), the Sony machine employs a different anti-aliasing method than 360.The result is softer edges (good) but an unnecessary blur that masks a lot of the intricate detail you'll find on Xbox 360.

The fact that this ambition doesn't extend to offering the same quality experience to PlayStation 3 owners is bitterly disappointing.

Last edited:
Το πρόβλημα με το frame drop στο συγκεκριμένο παιχνίδι λένε ότι διορθώθηκε με το νέο firmware 2.01 για το ps3.
Δεν ξέρω πάντως πως παίζει στο 360 γιατί δεν το έχω δει, αλλά είναι σούπερ στο πσ3.

Οποιος γνωρισει ας δοσει κανενα σαιτ που το πουλανε φθηνοτερα.
Θα ειναι συμβατο με τα δικο μας playstation? Τα μενου θα ειναι αγγλικα?

Ψάξε λίγο στα stores που είναι εδώ... δεν θα έχεις πρόβλημα με το game.
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=29

BTW...το Assasins Creed ειναι powerpoint :D στο PS3 συμφωνα με το συγκριτικο του Eurogamer...
Άλλοι λένε και το αντίθετο... επίσης έχω δει σοβαρά slowdown και στην 360 version σε κάποια videakia.

Πχ από gamespot:
There are few differences between the Xbox 360 and PlayStation 3 versions.
PS3 owners are blessed with a slightly more solid frame rate, although the 360 version features a little more contrast in the lighting, so it's pretty much a wash.

Last edited:
Γιατί πρέπει μόνιμα να συγκρίνουμε το 360 με το πσ3, ποιό από τα δύο είναι καλύτερο στο τάδε παιχνίδι, σε εκείνο το παιχνίδι κτλ. ?
Αφού το συγκεκριμένο είναι σχεδόν φωτοτυπία κ στα δύο μηχανήματα.
Μάλιστα άλλοι λένε το πσ3 καλύτερο, άλλοι λένε το 360 καλύτερο.
Άρα, μιλάμε για διαφορές ελάχιστες...

Ότι κ να έχετε από τα δύο μηχανήματα, αγοράστε το κ δεν θα χάσετε...

Πασο και σορυ αλλα απο το ποστ σου "πηρα πασα" :D

Σε δικό μου πόστ αναφέρεσαι ?
Γιατί δεν βλέπω να υπάρχει κάνα λάθος σε αυτά που λέω φίλε μου. -bye-
Άλλοι το λένε καλύτερο στο πσ3, ενώ άλλοι καλύτερο στο 360...:BDGBGDB55:

Άρα το παιχνίδι αξίζει με τα χίλια όπου κ να παίξουμε...πσ3 ή 360.

sorry εκανα edit αφοτου ποσταρες :( .Tα μεταφερω εδω...

Blizard η Εidos διαφωνει με εσενα και το Gamespot(μηπως ηταν beta-review?) ;)
a patch was recently announced for the PS3 version of Assassin's Creed which will improve the stability of the game, and fix a few freezing issues which plague the title.

http://www.joystiq.com/2007/11/25/ps3-assassins-creed-patch-coming-soon/

Aμα εχεις και τα δυο μηχανηματα,καλο ειναι να ξερεις που θα χωσεις την 70αρα...αλλα και η κονσολο-φαγωμαρα εχει ριζες στο 8bit παρελθον και εχει και πλακα χαχαχαχαχα

Αυτό δεν έχει σχέση με το frame rate που λέγαμε πριν.

Στο ps3 κόλλαγε το παιχνίδι καμιά φορά και έπρεπε να το κλείσεις από το power... αυτό ήταν πολύ σοβαρό και έπρεπε να φτιαχτεί.
(και στο 360 έχει μεγάλα bugs... ρίξε μια ματιά στο youtube γιατί μερικά είναι πολύ αστεία, πχ βάλε "co-op")

ΥΓ
Ασχετο, αλλά μακριά από το core παιδιά... πλέον χωρίς δίσκο δεν γίνεται.