Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
Thanks Άρη και Τάσο για τα tips!! Θα τα παλέψω...απλά δεν έχω συνηθίσει να παίζω το τιμόνι με το λεβιεδάκι (ομοίως γκάζι και φρένο).
Τα κολπάκια που λέει ο Τάσος με τα χαμηλώματα, τις βενζίνες και τις αναρτήσεις δεν τα βρίσκω...αν κάποιο καλό παιζάκι μας έδινε τα φώτα του, μπορεί και να πέσουμε κάτω κανά δυο δευτερόλεπτα!!:smash:
1:30 :music-smiley-005:
'Έλα ρε θηρίο, μπράβο! Για δώσε set-up (αν δε φοβάσαι βέβαια). Εγώ έχω κολλήσει στο 1:32:400
Είδες τις νέες ρυθμίσεις FF για δρόμο - kerbs - στροφές? Ταχύτατοι στα requests, ε?
χατζ όταν πατήσεις race σε βγάζει σε μια αρχική οθόνη που κάνει ένα panning στο αυτοκινητο. Αριστερά έχει μια στήλη με κόκκινα κουμπιά είναι αν δεν κάνω λάθος το 2ο και στη νέα οθόνη στην πάνω πλευρά έχει το tuning
Αν μαζευτούμε πολλοί θα υπάρξει πρωταθληματάκι...:award:
Σιγά μη μαζευτούμε. Μου ήρθε το κλειδί τελικά χθες το βράδυ και το εγκατέστησα. Απορία: Τα updates έχουν γίνει; Μια γρήγορη ματιά που έριξα, το MP12C υπήρχε στις επιλογές, άρα να θεωρήσω πως ναι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.