Assetto Corsa (PC racing game)

Έρχονται σήμερα το απόγευμα με το update:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τα κολπάκια που λέει ο Τάσος με τα χαμηλώματα, τις βενζίνες και τις αναρτήσεις δεν τα βρίσκω...αν κάποιο καλό παιζάκι μας έδινε τα φώτα του, μπορεί και να πέσουμε κάτω κανά δυο δευτερόλεπτα!!:smash:

Τα κολπάκια που λέει ο Τάσος με τα χαμηλώματα, τις βενζίνες και τις αναρτήσεις δεν τα βρίσκω...αν κάποιο καλό παιζάκι μας έδινε τα φώτα του, μπορεί και να πέσουμε κάτω κανά δυο δευτερόλεπτα!!:smash:

Πρέπει να μπω στα menu για να δω που βρίσκονται... (το απόγευμα ή αύριο)

χατζ όταν πατήσεις race σε βγάζει σε μια αρχική οθόνη που κάνει ένα panning στο αυτοκινητο. Αριστερά έχει μια στήλη με κόκκινα κουμπιά είναι αν δεν κάνω λάθος το 2ο και στη νέα οθόνη στην πάνω πλευρά έχει το tuning

Πωπωωωωωω!!! Φωτιά! Τζιζ! Άρπαξε το νήμα και καίγεται!

Κι εγώ, κι εγώ! Κάνω λίγο υπομονή να αλλάξει ο μήνας (για ψυχολογικούς λόγους) και προχωράω σε download (?) αν θυμάμαι καλά από προηγούμενα ποστ.
Ευκαιρία να δούμε τι καπνό φουμάρει το καινούργιο λάπτοπ!

Κατά τ' άλλα πρέπει να βρούμε λίγο (τόσοοο δα λιγουλάκι) χρόνο να ασχοληθούμε με το καθισματάκι μου που το έχω και σκονίζεται. Τα μέτρα που θέλω τα έχω πάρει, απλά θέλω να τα κάνω σχέδιο και ...

BTW DFGT ακόμα διαθέσιμη. Βιαστείτε γιατί σε λίγο καιρό θα πουλιέται σαν μουσειακό κομμάτι!

Τελικά το έκαναν κι' όλας - μπορείς να ρυθμίσεις πλέον την ένταση για τα εφέ ανάδρασης από το δρόμο (bumps και kerbs). Φοβερό και το drifting με τη "μπέμπα" στην νέα ειδική πίστα!

Στο 1:32:500 έριξα το χρόνο, αλλά μοιάζει ότι ήρθε η ώρα να παίξω με τις ρυθμίσεις, γιατί δεν πέφτει άλλο...

Απάντηση: Re: Assetto Corsa (PC racing game)

1:30 :music-smiley-005:

'Έλα ρε θηρίο, μπράβο! Για δώσε set-up (αν δε φοβάσαι βέβαια). Εγώ έχω κολλήσει στο 1:32:400

Είδες τις νέες ρυθμίσεις FF για δρόμο - kerbs - στροφές? Ταχύτατοι στα requests, ε?

Re: Απάντηση: Re: Assetto Corsa (PC racing game)

'Έλα ρε θηρίο, μπράβο! Για δώσε set-up (αν δε φοβάσαι βέβαια). Εγώ έχω κολλήσει στο 1:32:400

Είδες τις νέες ρυθμίσεις FF για δρόμο - kerbs - στροφές? Ταχύτατοι στα requests, ε?

Δεν είμαι σπίτι τώρα
Γενικά είναι το 4 ο σεταπ, το οποίο κατάφερα και ενανά overwrite καπάκι μετά το χρόνο :D
Σε γενικές γραμμές κάτω από το 1:31 (3o setup) σχεδόν κάθε δύο γύρους ήθελε πειράματα ανέβασμα/κατέβασμα λίγο της προς-πισω αναρτήσεις
Ο χρόνος είναι αποτέλεσμα πολύ καλής αγωνιστικής γραμμής πάντως, και με λιγο διαφορετικό setup παλί η γραμμή έκανε τη διαφορά
Νομίζω πρέπει να ξανά μηδενίσω όλες τις ρυθμίσεις για να το ψάξω καλύτερα, πιο οργανωμένα πιο ντετερμινιστικά.

Την δευτέρα σα ταχύτητα ακόμα δε τη χρησιμοποιώ στο γύρο. Δε ξέρω εάν εκεί κρύβετε κάποιο μυστικό γιατί μου έδειξες τρομερούς χρόνους, πιθανά αν η δευτέρα ανέβει πολύ πιο κοντά στην Τρίτη.
Γενικά οι αλλαγές ταχυτήτων και τελικές είναι όπως τις είχα αναφέρει από την προηγούμενη εβδομάδα.

Όπως είμαι τώρα, παρατηρώντας το ghost car, είναι και λίγο θέμα τύχης να επιτύχεις την τέλεια αγωνιστική γραμμή για να βελτιωθεί κι άλλο ο χρόνος. Πιθανα στις 50-100 επαναλήψεις δηλαδή να κατέβω…
Γιατί είπαμε όταν κατέβω στο 1:29χχχ θα γουστάρω τρελά!!!!

Απάντηση: Re: Assetto Corsa (PC racing game)

χατζ όταν πατήσεις race σε βγάζει σε μια αρχική οθόνη που κάνει ένα panning στο αυτοκινητο. Αριστερά έχει μια στήλη με κόκκινα κουμπιά είναι αν δεν κάνω λάθος το 2ο και στη νέα οθόνη στην πάνω πλευρά έχει το tuning

Θενκς Μπιλ!! Αν σου βρίσκεται και το τηλέφωνο του Νιούι, θα το εκτιμούσα αφάνταστα!!:D

Τα λάστιχα γιατί δεν μας αφήνει να τ' αλλάξουμε? Με semiracing τρέχω...

Προοδεύω, αλλά ακόμα μακριά από το στόχο... 1:30

yqpe.jpg

qt35.jpg

(Μη συνηθισμένος - λόγο GT5 - ξέχασα ότι τώρα μπορώ να κάνω Print Scrn...:bang:)

Έρχονται στο 2ο update:

- Added McLaren Mp4-12C
- Added Lotus Exige S Roadster
- Added Lotus Evora S
- Added Silverstone GP track
- Added Vallelunga Club track
- Fixed broken right side on OculusVR
- Improved reflection shading
- Implemented save setup on exit
- Added saturation control
- In game telemetry :: fixed seconday bugs
- Python :: added isAcLive method to know if the simulation is active or not
- Fixed showroom triple screen central view bug
- X360 gamepad steer speed exposed
- Track cameras improved
- Drift mode: fixed rear gear drifting
- Replay length setting exposed
- Fixed circular replay
- Fixed backfire flames on non-hdr rendering
- New shared memory implementation 1.0 (Physics, Graphic thread and static info)
- Tyre wear rate is now honoring Realism settings
- Fuel consumption is now honoring Realism settings
- Improved BMW M3 e92 (all variants) interior and exterior sounds
- Added exterior gear shift sounds
- Tweaked tyre scrub pitch variation for some cars
- Added damper adjustments in Lotus 2-11 and Scura
- Adjusted engine brake in Lotus 4 cylinder engines
- Fixed bugs with Toe setup values in Tatuus FA01
- Added Chinese & Russian localizations
- Added camera shake & g-force effect view options
- Added XBOX360 gamepad steering speed option
- Added new event hooks for loading external launcher modules (loadModules &beforeLoadModules)
- Fixed various minor layout problems in launcher default theme
- Fixed Drift mode end session
- Fixed unlockable achievements
- Fixed replay interface animation
- Fixed long output logs on system timer drift detection
- Fixed auto shifter (ctrl+g) for wheel [now requestedCarIndex is reset when shifter is not active]
- Fixed achievements on replay
- Fixed time attack penalty on restart

Re: Απάντηση: Assetto Corsa (PC racing game)

Αν μαζευτούμε πολλοί θα υπάρξει πρωταθληματάκι...:award:

Σιγά μη μαζευτούμε. Μου ήρθε το κλειδί τελικά χθες το βράδυ και το εγκατέστησα. Απορία: Τα updates έχουν γίνει; Μια γρήγορη ματιά που έριξα, το MP12C υπήρχε στις επιλογές, άρα να θεωρήσω πως ναι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Assetto Corsa (PC racing game)

Σιγά μη μαζευτούμε. Μου ήρθε το κλειδί τελικά χθες το βράδυ και το εγκατέστησα. Απορία: Τα updates έχουν γίνει; Μια γρήγορη ματιά που έριξα, το MP12C υπήρχε στις επιλογές, άρα να θεωρήσω πως ναι.

Ναι έχεις την τελευταία ενημέρωση! Κάθε φορά που θα μπαίνεις θα γίνεται αυτόματα η ενημέρωση (εάν υπάρχει).

Θα μαζευτούμε, το παιχνίδι είναι πολλά υποσχόμενο και θεωρείται ήδη αυτό με τα καλύτερα "physics". Όποιος έχει σύγχρονο PC και του αρέσουν τα racing games θα το πάρει.
Αν πάλι όχι, πάντα υπάρχει και το racedepartment.com