Αστερακι κατω απο το ονομα: Τι ειν' τουτο?

Απάντηση: Και ποιο το νόημα;...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ said:
Στα 100 ένα αστεράκι και στα 1.000 μηνύματα τρία αστεράκια... :twoguns:

Νίκο, από τη στιγμή που δεν υπάρχει (και ούτε μπορεί να υπάρξει φυσικά) ένα αντικειμενικό σύστημα «μέτρησης προσφοράς» του κάθε μέλους, τα αστεράκια βάθμολόγησης είναι ανούσια και άχρηστα, πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη. Το ίδιο κενοί νοήματος είναι και οι χαρακτηρισμοί junior member κτλ. Πιστεύω ότι η καταγραφή του αριθμού των μηνυμάτων του καθενός μας από μόνη της φτάνει και περισσεύει.

Παναγιώτη παρεξήγηση. Δεν είναι σύστημα μέτρησης προσφοράς των μελών. Αντικατοπτρίζει απλά τον αριθμό των μηνυμάτων με αστεράκια. Δεν είναι αστεράκια βαθμολόγησης.

Με άλλα λόγια δεν σημαίνει ότι εγώ έχω γράψει πιό σημαντικά μηνύματα από σένα. Δείχνει απλά ότι έχω γράψει πιό πολλά. Δείτε το σαν μια ενημέρωση "με μια ματιά".

Last edited:
Απάντηση: Re: Αστερακι κατω απο το ονομα: Τι ειν' τουτο?

Panagiotis Manopoulos said:
We are all made of stars:music-smiley-005:

moby :music-smiley-005:

Τα αστεράκια όντως δέν έχουν καμία ιδιαίτερη βαρύτητα ,όπως σχολιάζει και ο Κύριος Βογιατζάκης,και διευκρίνισε και ο Κύριος Οικονόμου.
Αντιθέτως ιδιαίτερη βαρύτητα έχει η ιστορία τού κλειδώματος θεμάτων που νομίζω ότι πρέπει να είναι απο τα πιό βασικά θέματα πού θά πρέπει να συζητηθούν όταν δημιουργηθεί το σωματείο τού avclub.
Aν είναι off-topic sorry,αλλά,νομίζω ότι όλα άπτονται τής λειτουργίας ενός νεοσυσταθέντος Forum,όπως είναι το avclub.,απ την στιγμή μάλιστα που είναι δεδηλωμένη η πρόθεση τής αναπτύξεως και εξελίξεώς του.

Off topic μαλλον δεν είναι.Αλλως τε μίλησα για τήν στιγμή που θά δημιουρηγθεί το σωματείο.Φιλε Ντίνο ,εάν δεν κρατιόμουνα θά άνοιγα thread;) .Δεν επιθυμώ να το συζητήσω ακόμα-πριν λίγες μέρες ξαναξεκινήσαμε άλλως τε-,απλώς εντάσσεται και αυτό μαζί με άλλα θέματα για το εγγύς μέλλον.

Σπύρος Σούρλας said:
Τα αστεράκια όντως δέν έχουν καμία ιδιαίτερη βαρύτητα ,όπως σχολιάζει και ο Κύριος Βογιατζάκης,και διευκρίνισε και ο Κύριος Οικονόμου.
Αντιθέτως ιδιαίτερη βαρύτητα έχει η ιστορία τού κλειδώματος θεμάτων που νομίζω ότι πρέπει να είναι απο τα πιό βασικά θέματα πού θά πρέπει να συζητηθούν όταν δημιουργηθεί το σωματείο τού avclub.
Aν είναι off-topic sorry,αλλά,νομίζω ότι όλα άπτονται τής λειτουργίας ενός νεοσυσταθέντος Forum,όπως είναι το avclub.,απ την στιγμή μάλιστα που είναι δεδηλωμένη η πρόθεση τής αναπτύξεως και εξελίξεώς του.

Αυτό είναι όντως πολύ σοβαρό θέμα και θα πρέπει να συζητηθεί.
Δεν σας κρύβω πως μέσα μου ακόμα δεν έχω καταλήξει αν πρέπει ή δεν πρέπει να κλειδώνονται κάποια θέματα, αν και με έχω αναρωτηθεί πολλές φορές.
Σίγουρα είμαστε off-topic αλλά κατά τη γνώμη μου είναι ένα απο τα δυσκολότερα θέματα και κάποια στιγμή θα πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε.

Μπάμπης Κολέζας said:
Αυτό είναι όντως πολύ σοβαρό θέμα και θα πρέπει να συζητηθεί.
Δεν σας κρύβω πως μέσα μου ακόμα δεν έχω καταλήξει αν πρέπει ή δεν πρέπει να κλειδώνονται κάποια θέματα, αν και με έχω αναρωτηθεί πολλές φορές.
Σίγουρα είμαστε off-topic αλλά κατά τη γνώμη μου είναι ένα απο τα δυσκολότερα θέματα και κάποια στιγμή θα πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε.

Μπάμπη ευχαριστώ πολύ για τήν τοποθέτησή σου.Ολα με την σειρά τους.Αλλως τε στο ποδόσφαιρο δεν λέμε πώς η καλυτερη άμυνα είναι η επίθεση???:ernaehrung004: Nασαι καλά.

Re: Απάντηση: Αστερακι κατω απο το ονομα: Τι ειν' τουτο?

Νίκος Μπαβιόλης said:

Με ολο τον σεβασμο Νικο δεν εισαι σωστος.
Ειναι περισσοτερο on topic νομιζω απο τα "βυσμα" "λιπαντης", "βαζελινη" & "Μαρια Αλιφερη" κ.α.

Περιτο σχολιο εκανα, γραφτηκαν αρκετα μεχρι να ποσταρω, μου αφαιρω εναν βαθμο. (Ντινος : -1)

Ας κανονίσουμε τα πραγματικά φλέγοντα ζητήματα πρώτα και μετά βλέπουμε...

Στο συγκεκριμενο thread ειστε offtopic. Μπορουσατε να ανοιξετε νεο θεμα για να το δουν και οι υπολοιποι που το συγκεκριμενο ισως δεν τους ενδιεφερε και δεν το ειδαν.

Επειδή είμαι ένας από αυτούς που κλείδωσε θέμα έχω να πω ότι δεν έπραξα τίποτα που να μην υπάγετε στους κανονισμούς λειτουργίας του forum αλά και γενικότερα στους άτυπους κανονισμούς μιας κοινωνίας όπως αυτή εδώ που βρισκόμαστε. Δηλαδή σας αρέσει να διαβάζετε προσβλητικά μηνύματα από ένα μέλος σε άλλο ? Πόσο υγιής είναι αυτό? Στο κάτω κάτω η συζήτηση στο brokeback mountain είχε ξεφύγει τελείως απ το θέμα της. Υπήρξαν προειδοποιήσεις κα εκκλήσεις από μέρος μου για να σεβαστούμε και τους υπόλοιπους που διαβάζουν αλά δυστυχώς δεν έπιασαν τόπο. ¨όταν λοιπόν κάποιο μέλος παρεκτρέπεται και όχι με τα standard τα δικά μου αλά κατά γενική άποψη , το να το σταματήσεις κάθε άλλο από φιμώσει είναι. Αν λοιπόν κάποιος αυτό το θεωρεί φασιστικό η τέλος πάντων μη σωστό ας με πάρει τηλέφωνο στο 2310332417 να του εξηγήσω ακριβός το λόγο που το έπραξα.
Συμφωνώ με το Μπάμπη ότι το κλείδωμα δεν είναι ότι καλύτερο αλά κάποιες φορές μπορεί να θεωρηθεί αναγκαίο κακό

Πιστεύω να αντιλαμβάνεστε τη ακριβώς θέλω να πω

Απάντηση: Re: Αστερακι κατω απο το ονομα: Τι ειν' τουτο?

petesoulis said:
Ας κανονίσουμε τα πραγματικά φλέγοντα ζητήματα πρώτα και μετά βλέπουμε...

Κι αυτό φλέγον θέμα είναι αλλά απο αυτά που δεν θέλω ούτε να ακουμπήσω...
Μιλάω βεβαίως σαν Μπάμπης αυτή τη στιγμή κι όχι σαν διαχειριστής.
Αν αρχίσουμε τα περί κλειδωμάτων, διαγραφών λέξεων ή θεμάτων διαγραφών μελών και μπλέξουμε με ηθικά θέματα νομικά θέματα ανωνυμίες και τα τοιαύτα.... :nounder: κλαύτα Χαράλαμπε...( ή Μπάμπη, το ίδιο είναι...:frown: )
Φοβάμαι οτι όποια απόφαση και να βγεί για τους μισούς θα είναι λάθος και για τους άλλους μισούς σωστή... Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια..θα δούμε...

Κωστα χωρις να θελω να πω οτι κακως ή καλως εκλεισες το θεμα, δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητα κακο δυο μελη να ανταλλασουν προσβλητικα μυνηματα, τουλαχιστον απο την στιγμη που κανενα απο τα εμπλεκομενα μελη δεν εξεφρασε δυσφορια. Εξ' αλλου, πιστευω οτι τωρα κατι "αιωρειται" αναμεσα απο τα "θιγομενα" μελη, που ενδεχομενως να ειχε ξακαθαριστει αν παρεμενε ανοιχτο το "βημα".
Οτι ειχε ξεφυγει το θεμα ομως, μαζι σου.