Απο ότι είδατε φίλοι μου έχω σιωπήσει στο παρόν νήμα, δεν ενημέρωσα με άλλα θέματα το νήμα τούτο και
ούτε πρόκειται να ενημερώσω.
Όπως ξέρετε έφερα μόνο τρία θέματα στην θεματολογία του "επί παντός" που ήτανε:
1. Ποιος δημιούργησε το AIDS
2. Τα καλά του Νερού με Λεμόνι
3. Σοφός μετά από κτύπημα στο κεφάλι
Είχα την εντύπωση ότι στην ενδιαφέρουσα θεματολογία του επί παντός, γράφονται τα πάντα, μια και διάβασα διάφορα θέματα, από μηχανάκια Zundap , μέχρι που το πάει ο Σύριζα και τα επαγγέλματα με τους λιγότερους ψυχασθενείς. Έτσι νόμισα πως μπορώ και εγώ να παρουσιάσω τα τρία παραπάνω θέματα που έκρινα ενδιαφέροντα.
Γρήγορα συνειδητοποίησα την εσφαλμένη μου εντύπωση. Ομολογουμένως δεν μπορούσα καν να φανταστώ την αντίδραση στα 3 παραπάνω θέματα μου και
ζητώ ειλικρινή συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσα με τα τρία αυτά θέματα.
Για το πρώτο θέμα "Ποιος δημιούργησε το AIDS", οι διάφορες απόψεις, διαφόρων φίλων του avclub , όπως πχ η άποψη...."
είναι θεωρίες συνωμοσίας, οι οποίες αγγίζουν ιατρικά θέματα, είναι άκρως επικίνδυνες γιατί οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε κείμενα που προτρέπουν τους ασθενείς να σταματήσουν τη θεραπεία τους", "είναι θέμα μη υγιές", "είναι θέμα με διαφορετική κατεύθυνση από αυτήν των θεμάτων -επί παντός- του avclub", ... κλπ απόψεις,
ομολογουμένως με σόκαραν όταν διαπίστωσα
"πόσο μεγάλο κακό" μπορούσα να προξενήσω με το θέμα μου "Ποιος δημιούργησε το AIDS" ,
"πόσο μη υγιές" και
"πόσο διαφορετικής κατεύθυνσης από αυτήν των θεμάτων -επί παντός- του avclub" ήτανε το θέμα αυτό που έφερα.
Για το δεύτερο θέμα μου "Τα καλά του Νερού με Λεμόνι" οι διάφορες απόψεις, διαφόρων φίλων του avclub , όπως πχ η άποψη ...
τέτοια θέματα δεν προσφέρονται για συζήτηση. Πιο πολύ θα έλεγα για καζούρα, χαβαλέ, trolling..., καθώς και η αξιολόγηση ότι είναι θέμα ίδιας βαρύτητας με θέματα όπως πχ ,
"Γιατί η μαγειρίτσα είναι πηχτή" , "Γιατί πήδηξε ο σκύλος από την ταράτσα", κλπ,
ομολογουμένως επίσης με σόκαραν όταν διαπίστωσα πόσο ασήμαντο ήταν το θέμα που ανήρτησα, μια και είναι ίδιας βαρύτητας με το πήδημα του σκύλου από την ταράτσα.
Όπως στο 3ο θέμα μου, ο Αμερικανός που έγινε "σοφός" μετά από κτύπημα στο κεφάλι, έτσι και εγώ
τώρα αισθάνομαι "σοφότερος" μετά τα παραπάνω σοκ που έχω υποστεί .
Τώρα που έγινα σοφότερος, αποδέχομαι πλήρως την πολύ εύστοχη υπόδειξη του φίλου Γενικού Διαχειριστή στο να "φιλτράρουμε" το κάθε θέμα που φέρουμε στο avclub
και για να μην υπάρξουνε παρόμοιες αντιδράσεις όπως στα παραπάνω τρία επικίνδυνα η ασήμαντα θέματά μου, εκτιμώ πως το καλύτερο "φίλτρο" θα ήτανε η απόλυτη σιωπή μου στο παρόν νήμα.
Για αυτό επιτρέψτε φίλοι μου να σιωπήσω στο νήμα τούτο.
Άλλωστε και η σιωπή έχει την δύναμη της και μερικές φορές
ηχεί πιο δυνατά από οποιαδήποτε ισχυρή κραυγή.
Θα συνεχίσω να ενημερώνω μόνο τα νήματα "των Δορυφορικών Νέων", "των Ελεύθερων δορυφορικών FTA" και του "Σαν σήμερα", τα οποία αρέσουνε σε πλήθος αναγνωστών του avclub μια και κάποια από αυτά ξεπέρασαν τις 300 αναγνώσεις ανά ημέρα.
Φυσικά και σε αυτά τα νήματα
δεν έχω την αντίρρηση να σιωπήσω αν υπάρξουνε παρόμοιες αντιδράσεις η αν μου το ζητηθεί.
Να είστε όλοι σας καλά εκεί κάτω στην Πατρίδα , του ανεπανάληπτου μεσογειακού μας ταμπεραμέντου, της αιώνιας αντιπαράθεσης και αμφισβήτησης των πάντων, και του διαλόγου που θεωρείται μονόλογος, όπως και αντιστρόφως.
Αυτή είναι όμως η Πατρίδα μας, που παρά τα οποιαδήποτε κακά δεν παύει να είναι η πιο Υπέροχη χώρα του κόσμου, είναι η Ελλάδα μας και
το χώμα της ανήκει σε όλους μας.
Ο συμπατριώτης σας στα ξένα, η όπως με αποκάλεσε κάποιος αγαπητός φίλος στο φόρουμ των δορυφορικών "
ντισκ-τζόκευ των δορυφορικών νέων του avclub "

Τάσος από την Τσεχία
Tasos.cz :fahne90: