ASTRA 2G

Παντως να γνωριζετε οτι με 3,70 prodelin στην περιοχη της Θεσσαλονικης βγαινουν τα παντα.Πηγη μου ο Γαβριηλος gabkon.
και η δεσμη uk; η ευρωπαικη του 2F αλλιμονο αν δεν εβγαινε.

Απάντηση: Λήψη Astra 2G στην Ελλάδα

Τα παντα ολα και ΤHOR 6 nordic και Αtlantic Βird 7.Για αυτον τον λογο ο Γαβριηλος ψαχνεται πλεον για μεγαλο prodelin.
Ωραίος ο Γαβριήλ! :firstprize:

Σεραφείμ υπάρχουν κανάλια σε αυτές τις συχνότητες?
Φυσικά. Δες και στο flysat (ενημερώθηκε).

Επίσης Αθηνα με OP125L
11464H
11479V
11508V

Ενημερωμένο και το kingofsat..

Πρακτικά μόνο τα BT Sports HD έχουν ενδιαφέρον νομίζω, για όποιον τα έχει σε δορυφορική συνδρομή μέσω Sky.
Δεν βλέπω ούτε αξιόλογα ελεύθερα, ούτε κάτι σοβαρό από τους αναμεταδότες του Sky(κανάλια με καθυστέρηση 1 ώρας έχουν κυρίως).

Δεν νομίζω δηλαδή πως κερδίσαμε και πολλά με την αλλαγή δορυφόρου προς το παρόν.
Λαμβάνονται φυσικά μια χαρά.

Οι αναφορές λήψης ή μη έχουν τη μεγαλύτερη αξία για τους έχοντες το μικρόβιο της δορυφορικής.

Ναι προφανώς και αυτό έχει το ενδιαφέρον του.

Απλά εγώ το προσέγγισα από την λογική του τι κερδίσαμε, είτε για τους συνδρομητές του Sky είτε σε FTA.

Υπάρχει πρωτίστως το μικρόβιο του κυνηγιού δορυφόρων. Τα υπόλοιπα που αφορούν τους συνδρομητές του sky uk τα γράφουμε μέσα στο νήμα του...

Φιλε Rascalicon προφανως οταν μιλαω για μεγαλο κατοπτρο εννοω και την δεσμη uk του 2F.Και υποψιν οτι ο Γαβριηλος ειναι πολυ αξιοπιστος στις αναφορες του αποδειξη οτι ειχε στο παρελθον 2,30 μετρο ARIS,3μετροDH,4μετρο Laser.Mε αλλα λογια ειναι ψαγμενος.

ευχαριστω, μακαρι καποια στιγμη να εχουμε και δειγματα εικονας. οπως και να το κανεις ειναι σπανιο να εχεις κατι που ολοι εμεις οι υπολοιποι ζηλευουμε για αυτο.

attachment.php
attachment.php
Γεια σας ένα σκανάρισμα σήμερα ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κρήτης βλέπω σήμα στην uk beam Astra 2F 11307 Η & 11345 Η ενώ καθόλου σήμα στον Άστρα 2g Europe.Πιατο Mabo 1,85 solo2 δέκτης

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    77.3 KB · Views: 779
  • image.jpg
    image.jpg
    79.9 KB · Views: 776

11082H
11112H
11553H
11568V (Και οι τέσσερις symbol rate 22000, fec 5/6)

Attachments

• 11082H.jpg
    11082H.jpg
    62.3 KB · Views: 317
  • 11112H.jpg
    11112H.jpg
    62.7 KB · Views: 311
  • 11553H.jpg
    11553H.jpg
    62.7 KB · Views: 309
  • 11568V.jpg
    11568V.jpg
    62.2 KB · Views: 312
Ειχαμε καμμια δραματικη πτωση της ποιοτητας σηματος στον 2G?
Το ΝΗΚ απο ποιοτητα σηματος 90+ % κατεβηκε κατω στο 15%.
Παρεπιπτοντως μεταφερθηκε και το sky premiereHD στον ιδιο transponder.
Παρατηρησε κανεις κατι παρομοιο?
Δεν φυσηκε ουτε κατα διαννοια ωστε να μπορεσει να δικαιολογηθει μετακινηση του πιατου εβδομαδες τωρα
Νικος

Καλημέρα σε όλους,
Λέω σήμερα ή αύριο να γυρίσω το OP150 από τις 28,5 που το έχω τώρα στις 28,2 – 28,3.
Ξέρουμε κάποια αδύνατη συχνότητα (Στην Αθήνα) ώστε να της δώσω περισσότερη σημασία;
Νομίζω ότι θα πρέπει να δώσω περισσότερη προσοχή στον 2F αφού είναι και πιο δύσκολος, σωστά;

Ειχαμε καμμια δραματικη πτωση της ποιοτητας σηματος στον 2G?
Το ΝΗΚ απο ποιοτητα σηματος 90+ % κατεβηκε κατω στο 15%.
Νίκο, τώρα είδα το μήνυμα. Δε βλέπω κάποια διαφοροποίηση.

Καλημέρα σε όλους, Λέω σήμερα ή αύριο να γυρίσω το OP150 από τις 28,5 που το έχω τώρα στις 28,2 – 28,3.
Γιατί θέλεις να το γυρίσεις;