ATC Loudspeakers.

Απάντηση: Re: ATC Loudspeakers.

Τι είναι οι οικιακοί χώροι βρε παιδιά? Τι είναι η αισθητική? Έχει κοινό παρονομαστή?

Τα λατρεύω και εμφανισικά τα ATC! Όπως και τα JBL.

Βέβαια, αντί για μπιμπελό στο σπίτι, έχω στρόφαλους και πιστόνια από τανκς....:goodnight:

...την σιφονιέρα μου ...μέσα...:FSGSFGS4:

Ps. To συγκεκριμένο se πάντως είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

:flipout:
Μωρέ κι εγώ,ρουλεμάν 30 πόντους διάμετρο έχω,κι άλλα διάφορα περίεργα και δεν μιλάω για τα κανονικά ΑΤC που μυρίζουν και λίγο στούντιο και μου αρέσει.
Για αυτά τα συγκεκριμένα λέω,που είναι άχρωμα,άοσμα και άγευστα.
Ας ήταν σούπερ αυστηρά όπως τα άλλα,θα το βούλωνα και θα υποκλινόμουν,είναι άποψη και αυτό.

Οι 8 allen και οι άλλες τόσες σταυρόβιδες με φτιάχνουν...

ATC-Woofer.jpg

...και το μάτι της μύγας με την πίσσα και πούπουλα στην επιφάνεια επίσης...

ATC-Soft-Mid.jpg

...άσε που με αυτή την εμφάνιση, κόβω μαχαίρι τις διαθέσεις επίδοξων ....μεταρρυθμιστών....:fight:

Last edited:
23K το ζευγος?

Όσο πάνε δηλαδή τα κουκλιά τα κλασσικά τα 50άρια βάσης σε παθητική έκδοση μαζί με τον asr τoν καρατουμπανιασμένο? Ξέρω τι θα διάλεγα.

Απάντηση: Re: ATC Loudspeakers.

Οι 8 allen και οι άλλες τόσες σταυρόβιδες με φτιάχνουν...

Ναί θυμίζουν...θωρηκτό Αβέρωφ...

Πρακτικά τόσο πολλές βίδες κι ανάλογες τρύπες είναι περιττές,καταπονούν κι αδυνατίζουν το νοβοπάν γύρω απο τις μονάδες.

μιλάμε για το τεστ στο γερμανικό περιοδικό ναι;
γιατι εμενα μου φαινονται εντελως διαφορετικα ηχεια αυτα στις φωτο απο την εκθεση σε σχεση με αυτα του τεστ;

δεν τα ειχα ξανακουσει ως μοντελο τα συγκεκριμενα και υπεθεσα πως ειναι καποιο πρωτοτυπο με το νεo twitter εξου και η περιεργη εμφανηση

Re: Απάντηση: Re: ATC Loudspeakers.

Ναί θυμίζουν...θωρηκτό Αβέρωφ...

Πρακτικά τόσο πολλές βίδες κι ανάλογες τρύπες είναι περιττές,καταπονούν κι αδυνατίζουν το νοβοπάν γύρω απο τις μονάδες.

Μόνο οι allen πιάνουν στην μπάφλα.

511986-atc_scm50_driver_set_woofers_mids_tweets_amp_baffle_board.jpg

όχι δεν πρέπει να ειναι.

Πάντως δεν εχω δει στο site της ATC να αναφέρονται πουθενά αυτό το μοντέλο.

Μαλιστα.

στο atcforums.co.uk στο νήμα για το ATC 50 Private Edition γράφτηκαν τα παρακάτω:

As far as i know, they are not made by ATC as such, but are something to do with the German distributor.
και στο καπάκι απαντάει ένας και λέει
I have seen these (τα ηχεία δηλαδή) at the Munich HiEnd and briefly talked to the exhibitor who I beleive is the dealer. The man said they do the cabinets themselves in order to change styling in an attempt to increase the WAF.

Έτσι εξηγείται κάπως...
Αμ ας πει κάποιος στον συγκεκριμένο πωλητή πως αυτά δεν είναι για wife.Αυτά είναι για κρυφή ερωμένη με S/M τάσεις...