Ati hd 7770, pioneer sc-lx 86 με τιποτε 23.976

Re: Απάντηση: Ati hd 7770, pioneer sc-lx 86 με τιποτε 23.976

Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Φταίει ο 5000.

κάτι γίνεται με τα edid του δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Το τεστ της παννυ έλυσε πολλές απορίες. Θέμα drivers pc γενικότερα δεν είναι, αν ήταν θα έκανε και στην πάννυ το ίδιο.

με το μεντ κλειδώνει 24 ο 5000???

Last edited:
Ειναι προφανες ότι ο συνδυασμός καλωδιο (ποιοτητα / μηκος (ποσα m ειναι btw; ) κλπ) - εισοδος BenQ - εξοδος VGA έχουν θεμα συνεργασίας.

Πλεον, μονο δοκιμες με αλλαγες καλωδιων / καρτων μπορουν να βοηθησουν.

Και κανα firm update στον BenQ ισως....

Ειναι προφανες ότι ο συνδυασμός καλωδιο (ποιοτητα / μηκος (ποσα m ειναι btw; ) κλπ) - εισοδος BenQ - εξοδος VGA έχουν θεμα συνεργασίας.

Πλεον, μονο δοκιμες με αλλαγες καλωδιων / καρτων μπορουν να βοηθησουν.

Και κανα firm update στον BenQ ισως....
Μα να δουλευει στα 60 και στα 50 και οχι στα 23 και 24;;; Αυτο ειναι τρολαρισμα για τον σινεφιλ και οχι θεμα ασυνεργιας.....
15 μετρο η ακριβοτερη σειρα της g& πως την λενε... Εχω και ενα δωδεκαμετρο λιφο φτηνοτερο περασμενο... Θα δοκιμασω και αυτο αν και πιστευω την λυση θα δωσει ο Καστρουνης το πρωι (firmware update, hard reset κατι τετοιο τελως παντων)...

Γιατι δεν ρωτας τον Δημητρακουδη που εχει τον ιδιο data προβολέα με εσένα?
Και αυτος απο htpc (νομίζει οτι) παίζει.Δες τι εκδοση φοράει.
Βεβαια αυτος εχει τον LX83 που είναι καλύτερος ενισχυτης απο τον δικό σου :p

Γιατι δεν ρωτας τον Δημητρακουδη που εχει τον ιδιο data προβολέα με εσένα?
Και αυτος απο htpc (νομίζει οτι) παίζει.Δες τι εκδοση φοράει.
Βεβαια αυτος εχει τον LX83 που είναι καλύτερος ενισχυτης απο τον δικό σου :p
Δημητρακουδη τι λες;
Ενταξει;

Απάντηση: Re: Ati hd 7770, pioneer sc-lx 86 με τιποτε 23.976

Μα να δουλευει στα 60 και στα 50 και οχι στα 23 και 24;;; Αυτο ειναι τρολαρισμα για τον σινεφιλ και οχι θεμα ασυνεργιας.....

Το έχω και 'γω με τον 20000. Κλειδώνει 50, 60 και δεν θέλει 24 με την 450 (κάποιοι drivers είναι το θέμα, αλλά, βαριέμαι να ψάχνω). Το γουντού με το ίδιο καλώδιο κλειδώνει κανονικά 24.

Δοκίμασε και το powerstrip. Έχει δωρεάν 30 μέρες νομίζω. Μπας και κλειδώσει απο κει.
Δεν ξέρω αν παίζει με τις καινούριες κάρτες. Παλιά έκανε δουλειά πάντως σε δύσκολες καταστάσεις.