vlad66 Moderator Staff member 29 October 2017 20,912 Αγιοι Αναργυροι Today at 14:38 #121 mdvq said: Λέει ότι έχεις μερική απώλεια χιούμορ!!! Click to expand... Nαι, μερικές φορές ισχύει , ειδικά στον γραπτό λόγο (αν δεν είναι ανέκδοτο με τον Τοτό που δεν το ξέρω..) Reactions: mdvq
mdvq said: Λέει ότι έχεις μερική απώλεια χιούμορ!!! Click to expand... Nαι, μερικές φορές ισχύει , ειδικά στον γραπτό λόγο (αν δεν είναι ανέκδοτο με τον Τοτό που δεν το ξέρω..)
supersonic Μέλος Σωματείου 17 June 2006 49,881 Today at 15:15 #122 Δημήτρης Δημητρακούδης said: Ισχύει, και είναι και αρκετά πιο δύσκολο, γιατί εκτός από τα LDOs που ήθελαν θερμό αέρα, το ίδιο ισχύει πλέον και για το ρολόι που έχει το v5. Είναι και αυτό πλέον SMD οπότε και αυτό θέλει θερμό αέρα για να αποκολληθεί. Και είναι και πιο δύσκολο να κολλήσεις το ομοαξονικό καλώδιο. Click to expand... Μάλιστα. Συνεπώς αν υπάρξει στάδιο του πρότζεκτ που να περιλαμβάνει τη σύζευξη των πλακετών ΔΔ και ζυξ, έως εκείνο ενδεχομένως να ήμουν μέσα.
Δημήτρης Δημητρακούδης said: Ισχύει, και είναι και αρκετά πιο δύσκολο, γιατί εκτός από τα LDOs που ήθελαν θερμό αέρα, το ίδιο ισχύει πλέον και για το ρολόι που έχει το v5. Είναι και αυτό πλέον SMD οπότε και αυτό θέλει θερμό αέρα για να αποκολληθεί. Και είναι και πιο δύσκολο να κολλήσεις το ομοαξονικό καλώδιο. Click to expand... Μάλιστα. Συνεπώς αν υπάρξει στάδιο του πρότζεκτ που να περιλαμβάνει τη σύζευξη των πλακετών ΔΔ και ζυξ, έως εκείνο ενδεχομένως να ήμουν μέσα.