Για να μην το παρακάνουμε η θίξουμε, όπως σου είπα και στο τηλέφωνο, αναφέρομαι στη χαρά των παιδιών που περνούν το δώρο τους και όχι στο πρόσωπο ιστορικό η θρησκευτικό.Ο Μέγας Βασίλειος ήταν ιεράρχης του κυρίου ημών Ιησού Χριστού
Ξέρω πού μένεις.Θύμησέ μου, τι αλλαγές θέλεις να κάνεις στο δίκτυό σου;
![]()
Έχω μια λίστα με σταθμούς για όλα τα γούστα, για την ακρίβεια αρχειο με τα url που με ελάχιστο ψάξιμο μπορούν να ενσωματωθούν σε κάθε streamer.Και όλα αυτά για να ακούμε καλύτερα streaming υπηρεσίες,που ο Θεός ξέρει τι παραγωγές έχουν στα αρχεία τους.
Τουλάχιστον 2 καλλιτέχνες μου έχουν πει ΕΜΈΝΑ ότι:
Ο ένας τους έστειλε mp3 αρχεία και ο άλλος αρχεία πειραγμενα για να ακούγονται καλύτερα από το Spotify.
Φυσικά καμμία σχέση με το πρωτότυπο αρχείο που έχουν στον σκληρό τους.
Τα αρχεία αυτά (τα πρωτότυπα εννοώ) σε λίγο θα τα έχω στην κατοχή μου και ελπίζω να μην ακούγονται χειρότερα από του Spotify![]()
Πάμε τώρα στο ζουμί, μίλησα με το Γιατρά για 10 μετασχηματιστές με τα ακριβή? χαρακτηριστικά που μου έδωσε ο Δημήτρης η τιμή είναι στα 50 ευρώ με ΦΠΑ ανά κομμάτι.
( Εδώ έβαλα κι εγώ το μικρό μου πετραδάκι στην κατασκευή. )
Επίσης ο ηλεκτρονικός πέρασε τη συνέντευξη με τα υψηλά στάνταρντ του Δημήτρη με επιτυχία.
Η τιμή του απόλυτα λογικη δεν θα ξεπεράσει τα 30 ευρώ ανά κομμάτι. Κόλληση αποκόλληση πλακετών κόψιμο κουτιού τοποθέτηση υλικών.
Ολα είναι σε τιμές χαμηλότερες από ότι περιμέναμε με το Δημήτρη.
Το τελευταίο που μένει τώρα είναι να πάει καλά και το παζάρι του Δημήτρη στο κομμάτι του τυπώματος και κόλληματος των υλικών της πλακέτας του με τα ρολόγια και την τροφοδοσία.
Το κουτί του καραφλου - προσεχώς - κυρίου παραπάνω είναι το παρακάτω.
![]()
Galaxy GX247 230 x 170 x 40 mm Black
1x Front panel in aluminum 3mm oxidized black 1x Rear panel in aluminum 3mm oxidized black 2x Side panels in 10mm aluminum oxidized black 2x Covers in 1mm iron painted black with holes for screw Width: body 230mm, inner useful 210mm Height: 40mm Depth: 170mm Weight: 1,1 KGmodushop.biz
Μπαίνω και εγώ στο project ως αγοραστής για ένα κομμάτι αν δεν έχει κλείσει η λίστα.Είναι η παραπάνω λίστα πλήρης ξεχάσαμε κανέναν, ο Αϊ Βασίλης θα κουβεντιάσει με τα ξωτικά του αύριο μη μείνει κάποιο παιδάκι χωρίς Δώρο. Χο Χο Χο.
Δηλαδή να τον εμπιστευτώ ;; (τον ηλεκτρονικό που θα κάνει την χαμαλοδουλειά εννοώ..)
Και όλα αυτά για να ακούμε καλύτερα streaming υπηρεσίες,που ο Θεός ξέρει τι παραγωγές έχουν στα αρχεία τους.
Τουλάχιστον 2 καλλιτέχνες μου έχουν πει ΕΜΈΝΑ ότι:
Ο ένας τους έστειλε mp3 αρχεία και ο άλλος αρχεία πειραγμενα για να ακούγονται καλύτερα από το Spotify.
Φυσικά καμμία σχέση με το πρωτότυπο αρχείο που έχουν στον σκληρό τους.
Τα αρχεία αυτά (τα πρωτότυπα εννοώ) σε λίγο θα τα έχω στην κατοχή μου και ελπίζω να μην ακούγονται χειρότερα από του Spotify![]()
Εσύ είσαι έξω από τη λίστα του ηλεκτρονικού κανένας δεν αγγίζει την πλακέτα σου και πόσο μάλλον το κουτί σου γράφεις.Δηλαδή να τον εμπιστευτώ ;; (τον ηλεκτρονικό που θα κάνει την χαμαλοδουλειά εννοώ..)
Φυσικά τίποτα δεν έχει κλείσει ακόμη. Ανοιχτά και σας περιμένουμε να γίνουμε πολλοί.Μπαίνω και εγώ στο project ως αγοραστής για ένα κομμάτι αν δεν έχει κλείσει η λίστα.
E και?Δεν έχεις Tidal.. σωστά ;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.