Καλως ηρθες στον 21ο αιωνα!
Οκ το αναλογικό μου έχει φτάσει ταβάνι αλλά δεν κρίναμε και το ψηφιακό στην ακρόαση μας σωστά. Η λύση στην έλλειψη μπάσου στο ψηφιακό μου ήταν πολύ απλή.Το analog του jimara δεν το έχει πλησιάσει ακόμη το ψηφιακό του.
Δεν τον βλέπω να αλλάζει nickname.

Οκ το αναλογικό μου έχει φτάσει ταβάνι αλλά δεν κρίναμε και το ψηφιακό στην ακρόαση μας σωστά. Η λύση στην έλλειψη μπάσου στο ψηφιακό μου ήταν πολύ απλή.
Ξανακουμποσα πάνω στο crossover το μαγικό κουμπί.
View attachment 262803
για να μην ακουστει το ψηφιακο καλυτερο απο το αναλογικο.Και γιατί το είχες εκτός ;;;
για να μην ακουστει το ψηφιακο καλυτερο απο το αναλογικο.![]()
Ξανακουμποσα πάνω στο crossover το μαγικό κουμπί
Γιατί η συμβουλή του γκουρού ήταν ότι ειναι καλύτερα φλατ.Και γιατί το είχες εκτός ;;;
Φυσικά και είναι για τις μεσαίες, γυρίζοντας δεξιά δίνεις db στις μεσαίες μειώνει μπάσα αριστερά το αντίθετο. Η zingali τα κακοποίησε μόνη της με τη μπογιά που αποπολυμεριστηκε αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.Τι είχες κάνει;;;
Αυτό καταρχάς γράφει ότι είναι για τις μεσαίες.
Ρε θα στείλω email στη zingali ότι κακοποιείς τα ηχεία της να έρθει η πρόνοια να σου τα πάρει!![]()
Ναι.. γιατί ;;;;;![]()
Σωστά. Αλλά ένα Lenco...Η αλήθεια είναι ότι θα ζοριστώ πολύ να φτιάξω Thorens & Technics να παίξουν όπως τα MAX-FLAC στο Α6...
Αφού δεν έχεις Tidal..Γιατί θα παίξει ακόμα καλύτερα από το Tidal..
Narta ζωή και κίνηση...ΥΓ. Το σκίσαμε πάλι στα off topic..
Γιατί η συμβουλή του γκουρού ήταν ότι ειναι καλύτερα φλατ.
Έχουν άλλοι..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.