Audio Grade Ethernet Switch

Εγώ θέλω το δικό μου κομμάτι να είναι βελτιωμένο.Ρευματοληπτης Furutech fi-09 ncf(r) και θα ερευνησω αν υπάρχουν στην αγορά επιροδιωμενες θύρες Ethernet.
Μη μας δυσκολεύεις την ζωή...

Πάρε τα υλικά μόνος σου και στα αλλάζω εγώ.. μισή ώρα δουλίτσα είναι...

Μη μας δυσκολεύεις την ζωή...

Πάρε τα υλικά μόνος σου και στα αλλάζω εγώ.. μισή ώρα δουλίτσα είναι...
Εννοείται πως θέλω και πλήρως αλουμινένιο κουτί και αν γίνεται,ασημένιο.

Τα θορυβώδη παλμοτροφοδοτικά το καταλαβαίνω, αλλά το ρολόι στο switch γιατί το αλλάζετε;

Ούτε εγώ θα περίμενα να κάνει διαφορά, αλλά σύμφωνα με πολλές αναφορές όντως κάνει.

Οπότε στην πλακέτα μου το τακτοποίησα και αυτό.. ούτως ή άλλως δεν είναι εκεί το κόστος της κατασκευής.

Εννοείται πως θέλω και πλήρως αλουμινένιο κουτί και αν γίνεται,ασημένιο.

Ο λόγος που μπορεί να κρατηθεί το κόστος συναρμολόγησης χαμηλά είναι ότι όλες οι συσκευές θα είναι ίδιες μεταξύ τους.

Αν αρχίσει ο ένας να θέλει ασημένιο, ο άλλος όλο αλουμίνιο, ο τρίτος άλλο κουτί, κ.ο.κ., χωρίς όμως ο καθένας να μπορεί να αναλάβει να κάνει ο ίδιος τις σχετικές εργασίες, το κόστος θα πάει (για όλους) εντελώς αλλού.

Εσείς αποφασίζετε.

Το κουτί που προτείνω σε όλους να πάρετε είναι αυτό που πήρε ο Tzimisce. Το έχετε δει σε φωτογραφίες τις προηγούμενες ημέρες, έχω βάλει και link από τον κατασκευαστή του.

Ο λόγος που μπορεί να κρατηθεί το κόστος συναρμολόγησης χαμηλά είναι ότι όλες οι συσκευές θα είναι ίδιες μεταξύ τους.

Αν αρχίσει ο ένας να θέλει ασημένιο, ο άλλος όλο αλουμίνιο, ο τρίτος άλλο κουτί, κ.ο.κ., χωρίς όμως ο καθένας να μπορεί να αναλάβει να κάνει ο ίδιος τις σχετικές εργασίες, το κόστος θα πάει (για όλους) εντελώς αλλού.

Εσείς αποφασίζετε.

Το κουτί που προτείνω σε όλους να πάρετε είναι αυτό που πήρε ο Tzimisce. Το έχετε δει σε φωτογραφίες τις προηγούμενες ημέρες, έχω βάλει και link από τον κατασκευαστή του.

Δημήτρη , η διαφορά στα κουτιά είναι μόνο στην πρόσοψη και στα καπάκια(*)

Οι χοντρές δουλειές είναι στο πίσω πάνελ το οποίο δεν έχει καμία διαφορά.

Αν υπάρχει πρόβλημα στο group buy για τα κουτιά είναι άλλο θέμα και πάω πάσο.. αν δεν υπάρχει , ο τεχνικός δεν πιστεύω να έχει κανένα θέμα(**)..

(*) & (**) το κάτω καπάκι στο κυριλέ είναι 2mm αλουμινίου, στο απλό του Tzimisce είναι 1mm λαμαρίνα.. πόσο μεγάλο πρόβλημα μπορεί να είναι αυτό για τον τεχνικό ;;

edit..
και το πίσω πάνελ έχει διαφορά.. είναι 3mm αλουμινίου και όχι 1mm λαμαρίνα..
ας μιλήσει κάποιος που ξέρει τον τεχνικό , να μας πει ο ίδιος αν υπάρχει πρόβλημα με το κόστος...

( καταλαβαίνετε την διαφορά ποιότητας στα κουτιά ;; )

Last edited:
Αν αρχίσουμε να ζητάμε ο καθένας ¨τα δικά του" και τό κόστος θα ανεβει και δεν δεν θα τελειώσουμε ποτέ .Στο κάτω -κάτω ένα switch είναι , δεν θα το μοστράρουμε για επίδειξη .
Προσωπικά ψάχνω να βρώ που θα το "χαντακώσω" ,να μην φαίνεται
Ελπίζω να μην ζητήσει κάποιος και οθόνη .....

Μαύρο είναι και επιλέγεις μαύρη ή ασημί πρόσοψη

Αν η μοναδική έκδοση με ασημί πρόσοψη είναι αυτή: ,..

,.. έχουμε διαφορά στην τιμή και στην ποιότητα...

Κάποιοι θέλουμε την ασημί πρόσοψη γιατί έχει 10mm πάχος (*) και τα καπάκια πάνω και κάτω είναι από αλουμίνιο 2mm και όχι λαμαρίνα 1mm

Υπάρχει πρόβλημα στο group buy ;;;

(*) Η δική σου μαύρη λέει ότι είναι 3mm .. χτες που την είδα από κοντά, θα έλεγα ότι είναι 1,5-2mm το πολύ!

Last edited:
Όσοι συμμετέχουν στο πρότζεκτ φτιάξτε το σασί που προτείνει ο Βλαδίμηρος..
Υπάρχει λόγος, θα παίζει καλύτερα ...

Αν η μοναδική έκδοση με ασημί πρόσοψη είναι αυτή: ,..

,.. έχουμε διαφορά στην τιμή και στην ποιότητα...

Κάποιοι θέλουμε την ασημί πρόσοψη γιατί έχει 10mm πάχος (*) και τα καπάκια πάνω και κάτω είναι από αλουμίνιο 2mm και όχι λαμαρίνα 1mm

Υπάρχει πρόβλημα στο group buy ;;;

Δεν ξέρω. Πρέπει να γίνει κουβέντα με τον τεχνικό. Δεν μπορώ να το απαντήσω.

(*) Η δική σου μαύρη λέει ότι είναι 3mm .. χτες που την είδα από κοντά, θα έλεγα ότι είναι 1,5-2mm το πολύ!

Αναγκαστικά την μέτρησα πριν την βάλω στο CNC για να ανοίξω τις τρύπες, είναι 2,9mm.

Αν αρχίσουμε να ζητάμε ο καθένας ¨τα δικά του" και τό κόστος θα ανεβει και δεν δεν θα τελειώσουμε ποτέ .Στο κάτω -κάτω ένα switch είναι , δεν θα το μοστράρουμε για επίδειξη .
Προσωπικά ψάχνω να βρώ που θα το "χαντακώσω" ,να μην φαίνεται
Ελπίζω να μην ζητήσει κάποιος και οθόνη .....

Μην αρχίσουμε τον αρνητισμό πριν μάθουμε τι έχει να πει ο τεχνικός...

Στα μέταλλα που θα κόψει σε φρέζα είναι η διαφορά.

1. analog-jimaras 2 τεμ
  2. Κώστας Ζαγγογιαννης
  3. Sonus Naturalis 2 τεμ
  4. Vlad66
  5. petronik
  6. Hunter
  7. Λάκης
  8. Audioinspector
  9. Polycro
  10. Tzimisce
  11. Θρησκος
  12. Κυρίτσης Ευάγελος
  13. Aragorn
  14. Κακαλιός Στέργιος
  15. Atofios
  16. Sonorus

Όσοι συμμετέχουν στο πρότζεκτ φτιάξτε το σασί που προτείνει ο Βλαδίμηρος..
Υπάρχει λόγος, θα παίζει καλύτερα ...

Ακόμα και αν δεν παίξει καλύτερα ( άσε που και εγώ πιστεύω ότι 100% θα παίξει καλύτερα ), το "κυριλέ" θα είναι χάρμα οφθαλμών !

Για 25€ διαφορά ρε γμτ ;;;

Δεν ξέρω. Πρέπει να γίνει κουβέντα με τον τεχνικό. Δεν μπορώ να το απαντήσω.

Αναγκαστικά την μέτρησα πριν την βάλω στο CNC για να ανοίξω τις τρύπες, είναι 2,9mm.

Άρα με ξεγέλασε.. αν μη τι άλλο αφού είναι ίδια πάνελ ο τεχνικός δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα στο συγκεκριμένο κομμάτι, που είναι και το δύσκολο.

Μένει να μας πει αν θα έχει πρόβλημα με τους πάτους, όπου έχει να ανοίξει τρύπες για τους Μ/Στες και τους αποστάτες για τις πλακέτες.. σκέτες τρύπες είναι.. τι διάλα...

Ακόμα και αν δεν παίξει καλύτερα ( άσε που και εγώ πιστεύω ότι 100% θα παίξει καλύτερα ), το "κυριλέ" θα είναι χάρμα οφθαλμών !

Για 25€ διαφορά ρε γμτ ;;;
Φιλε μου Βλαδημηρε μόνο και μόνο για να μη μοιάζει κανένα από τα δύο μου με του Tzimisce εγώ αλλάζω και τα δύο θα τα πάρω κυριλέ.
Αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν θα κάνει καμία διαφορά.