εχεις πμΚαλησπερα, με ενδιαφερει και μενα. Υπάρχει δυνατότητα να μπω στη λιστα; Ευχαριστώ
Σε ευχαριστω για το παραπανω μου αφαιρει αγχος, εγω απο τη μερια μου σου υποσχόμαι οτι οταν το ακουσεις θα πιεις ενα ρακομελο στην υγεια μας, και κυριος σου Δημητρη που το σχεδιασε.προσωπικά δεν έχω θέμα ανυπομονησίας, take your time.
Και εννοείται ότι είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων προς εσας που αναλάβατε το όλο project.
Εμείς απλά πρέπει να πληρώσουμε.
Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι.
Εγω που ακούω Metal, το «ξεμπέρδεμα» που λέει ο Δημήτρης (και όχι μόνο αυτό), μια χαρά το «αναζητω».Ισχυει αυτο αλλα αν πεις σε καποιον που ακουει metal η electronica να επενδυσει για να ακουει καλυτερα χροιες, μικροδυναμικα και σκηνη pinpoint θα σε κοιταζει μαλλον περιεργα..
Αυτο ηθελα να δειξω, εχει αλλες προτεραιοτητες στην αναπαραγωγη πχ ισχυς. Δεν ειναι τοσο απαιτητικο ειδος κατα την γνωμη μου οσο η φωνητικη μουσικη η η κλασσικη ορχηστρα.
Συνονόματε είμαστε πολύ μακριά από αυτό ακόμη, προβλέπω οτι πιθανά να φτάσουν τα χρήματα χωρίς το κόστος των αποστολών.Συνονόματε, αν μπορείς κάνε μας και ένα update το τελικό συνολικό κόστος, μιας και έχουμε πλέον όλα τα νούμερα..
Εσύ απορώ γιατί δεν έχεις μπει στη λίστα..Εγω που ακούω Metal, το «ξεμπέρδεμα» που λέει ο Δημήτρης (και όχι μόνο αυτό), μια χαρά το «αναζητω».
Δεν έχω προλάβει να διαβάσω αναλυτικά το νήμα….Εσύ απορώ γιατί δεν έχεις μπει στη λίστα..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.