economides
AVClub Addicted Member
Εχω καταλήξει σε ενα ασημένιο neotech (μεταξύ modem και access point) και 4 Way για το σύστημα
Η ερώτηση δεν υπήρξε ποτέ την ξέραμε όσοι έχουμε κάνει ελάχιστο diy απο πάντα. Την ξέραμε απο τα καλώδια ρεύματος δένουμε τη θωράκιση απο τη μεριά της πρίζας.Η ερώτηση παραμένει.
Έχει νόημα η κατευθυντικότητα σε ethernet καλώδιο ή είναι ένα ακόμα εμπορικό τρυκ (να το πούμε κομψά).
Έχετε όντως ακούσει διαφορά??
Audioquest carbon first gen η πρώτη μου αγάπη 2011 δεν ήμουν εγωΑ ρε θυμαμαι παλιά κοντά στο 2013 που έγραφα για τα usb καλωδια και καποιοι με είχατε πάρει στο ψιλό... γατάκια...
Έπρεπε να το πω.
Το αυτί και γνωστά κομμάτια ξανα και ξανά με μεγάλη υπομονή. Μιας και γράφουμε σε diy πειραματίσου στα καλωδια ρευματος που ειναι άμεσα ακουστή η διαφορά και δεν απαιτεί την υπομονή που θέλει το δικτύου.Και να συμπληρώσω Μιχαλη ,με ποια κριτήρια επιλέγεται η κατευθυντικότητα
Ναι ρε φίλε. Αυτο. Ειχε λίγο αφυσικα πρίμα αλλα οι μεσαίες και το χαμηλό ήταν αλλου.Audioquest carbon first gen η πρώτη μου αγάπη 2011 δεν ήμουν εγω![]()
Τα λες θαυμάσια αυτο το κάτι περίεργο στα ψηλα με έκανε να κατασκευάσω πρόσθετα super tweeter τελικά όσα καλωδια usb κι αν άλλαξα τον ήχο των fostex δεν τον εγκατέλειψα μέχρι σήμερα. Θυμησε μου τι ηχεια έχεις?Ναι ρε φίλε. Αυτο. Ειχε λίγο αφυσικα πρίμα αλλα οι μεσαίες και το χαμηλό ήταν αλλου.
Χαζομάρες λέω. Κάτι στις χροιές είχε παντως.
Για ρώτα τον την ηλικία του αν ειναι κάτω των 40, γιατι παίζει οι fantastic four ( DimDim, Tzimisce, Vlad66, analog- jimaras ) να έχουν κατασκευάσει ολοι μαζι συνολικα περισσότερα καλωδια απο αυτόν.Και πλέον επιβεβαιωμένο, οτι αυτό που γραψαμε ισχύει. Εννοεί το input του καλωδίου.
Για ρώτα τον την ηλικία του αν ειναι κάτω των 40, γιατι παίζει οι fantastic four ( DimDim, Tzimisce, Vlad66, analog- jimaras ) να έχουν κατασκευάσει ολοι μαζι συνολικα περισσότερα καλωδια απο αυτόν.![]()
Τωρα kef r7. Τότε pmc fb1iΤα λες θαυμάσια αυτο το κάτι περίεργο στα ψηλα με έκανε να κατασκευάσω πρόσθετα super tweeter τελικά όσα καλωδια usb κι αν άλλαξα τον ήχο των fostex δεν τον εγκατέλειψα μέχρι σήμερα. Θυμησε μου τι ηχεια έχεις?
Το αυτί και γνωστά κομμάτια ξανα και ξανά με μεγάλη υπομονή. Μιας και γράφουμε σε diy πειραματίσου στα καλωδια ρευματος που ειναι άμεσα ακουστή η διαφορά και δεν απαιτεί την υπομονή που θέλει το δικτύο
"Καρφώθηκες"! Η Gabi της Crystal Cable.Άστο δεν ρωτάω, είναι γυναίκα![]()
"Καρφώθηκες"! Η Gabi της Crystal Cable.
The input terminal is shielded, and the output terminal is left floating.
Και πλέον επιβεβαιωμένο, οτι αυτό που γραψαμε ισχύει. Εννοεί το input του καλωδίου.
Από τη στιγμή που ασχολήθηκες με τα βουβαλια και τις τροφοδοσίες του Salas ίδια ή σχολή τωρα οι παραλλαγές Βουβάλια- Σάβρες- r2r η belden - VDH - hi end δικτύου απλά παρακλάδια.ανήκω μάλλον στην αντίθετη σχολή ,ίσως με υπερβολικό τρόπο .
αυτό θα μπορούσε να γίνει (και γίνεται ενίοτε, αν υπάρχει πρόβλημα) σε ένα balanced καλώδιο
σε ένα κλασσικο rca (κεντρικος αγωγός + shield) πως θα μπορούσε να γίνει?
εκτός αν υπάρχουν 2 αγωγοί + shield ....
τώρα πόσο νόημα βγάζει ο ένας αγωγός να συνδέεται και στις 2 γειώσεις (input/output) και το shield στη μία, δεν ξέρω....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.