lefterakis katemakis
AVClub Enthusiast
- 20 October 2025
- 1,285
Ξέρω είδη πως θα παίζει με αυτές τις αλλαγές..Θα τα κάνω εγώ και θα σε πω πως παίζει![]()
Ξέρω είδη πως θα παίζει με αυτές τις αλλαγές..Θα τα κάνω εγώ και θα σε πω πως παίζει![]()
Μιας και θα κάνεις βάλε και τη φάση σωστά, χρώμα καφέ..Θα τα κάνω εγώ και θα σε πω πως παίζει![]()
Επισης να αλλάξεις ασφαλειοθηκη και ασφάλεια..(ξέρεις τι πρέπει να βάλειςΣτειλε μου το να φτιάξουμε ρε φιλαράκι..
Θα πετάξουμε και το φίλτρο (κόβει δυναμικά αυτό), θα του βάλουμε και ένα iec Furutech rhodium και θα λαλήσει..
Αν θες του βάζουμε και Καλωδίωση Neotech occ..
Θα στο κρατήσω κανένα μήνα να στρώσω και άμα στο ξαναδώσω πίσω γράψε μου..
(Θα γ@μαει μετα)
Αντε, όλα στην φορά τα έβγαλα..![]()
Οποιος δεν ειναι τεχνικα καταρτισμενος καλο ειναι να μη πειραξει τιποτα.Ναι οκ τα γνώριζα αυτά το θέμα είναι ότι αν η φάση δεν πάει στην ασφάλεια σε κάποιο βραχικικλωμα ο μετασχηματιστής θα είναι ζωντανός και θα έχει ρεύμα άρα για να γίνει σωστά και η φάση και η ασφάλεια πρέπει να αλλαχτουν τα καλώδια μέσα ...
Ξέρει ο Δημήτρης, πιάνουν τα χέρια του, είμαστε φιλαράκια..Οποιος δεν ειναι τεχνικα καταρτισμενος καλο ειναι να μη πειραξει τιποτα.
Για ολους τους υπολοιπους λεω.Ξέρει ο Δημήτρης, πιάνουν τα χέρια του, είμαστε φιλαράκια..
Το 'χει...
Αν τα χρώματα τον καλωδίων είναι σωστά ...είναι λαθοςθα έπρεπε μετά την ασφάλεια να πηγαίνει το καφέ...από όσα ξέρω από ηλεκτρολογικά...αν κάποιος ξέρει σίγουρα ας μας πειΤελικά δεν κατάλαβα, τα καλώδια στο switch είναι συνδεδεμένα σωστά ή όχι;
Ολοσωστος..View attachment 268308το έκανα όπως θεωρώ σωστά...
Ναι έχει διαφορά η φάση όταν είναι στο καφέκαντε και μια δοκιμη με αναποδα τη φαση.
Αφού εκεί πρέπει να είναι, επίσης έφυγε και το φίλτρο που κάνει ζημιά..Ναι έχει διαφορά η φάση όταν είναι στο καφέ![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.