Audio Grade Ethernet Switch

Status
Not open for further replies.
Στειλε μου το να φτιάξουμε ρε φιλαράκι..😁
Θα πετάξουμε και το φίλτρο (κόβει δυναμικά αυτό), θα του βάλουμε και ένα iec Furutech rhodium και θα λαλήσει..
Αν θες του βάζουμε και Καλωδίωση Neotech occ..😉😁
Θα στο κρατήσω κανένα μήνα να στρώσω και άμα στο ξαναδώσω πίσω γράψε μου..🤣🤣🤣
(Θα γ@μαει μετα)😉
Αντε, όλα στην φορά τα έβγαλα..🤣
Επισης να αλλάξεις ασφαλειοθηκη και ασφάλεια..(ξέρεις τι πρέπει να βάλεις😁)

Ναι οκ τα γνώριζα αυτά το θέμα είναι ότι αν η φάση δεν πάει στην ασφάλεια σε κάποιο βραχικικλωμα ο μετασχηματιστής θα είναι ζωντανός και θα έχει ρεύμα άρα για να γίνει σωστά και η φάση και η ασφάλεια πρέπει να αλλαχτουν τα καλώδια μέσα ...
Οποιος δεν ειναι τεχνικα καταρτισμενος καλο ειναι να μη πειραξει τιποτα.

• Like
Reactions: atofios
Τελικά δεν κατάλαβα, τα καλώδια στο switch είναι συνδεδεμένα σωστά ή όχι;
Αν τα χρώματα τον καλωδίων είναι σωστά ...είναι λαθοςθα έπρεπε μετά την ασφάλεια να πηγαίνει το καφέ...από όσα ξέρω από ηλεκτρολογικά...αν κάποιος ξέρει σίγουρα ας μας πει

• Like
Reactions: leandros1967
Ναι έχει διαφορά η φάση όταν είναι στο καφέ 🤝
Αφού εκεί πρέπει να είναι, επίσης έφυγε και το φίλτρο που κάνει ζημιά..
Για να δεις ότι δεν είναι μόνο από την φάση η βελτίωση , βάλε το Σουκο ανάποδα στην φάση, πάλι θα δεις ότι θα παίζει καλύτερα απ' ότι πριν με το φίλτρο και εκτός φάσης..

• Like
Reactions: atofios
Τώρα με έχετε μπερδέψει με όλα τούτα. Μόντα, στη μόντα!
Δεν αντεχω πραγματικά να μην επέμβω, εχετε καθε δικαιωμα να κολάτε και να ξεκολάτε κατα βούληση, μεχρι να το κάψετε και να μου ζητήσετε αλλο.
Απλα για τους υπόλοιπους που δέχονται παραπληροφορηση, εχει το ελλήνικό ρευμα συγκεκριμένη φάση και δεν εχω ενημερωθεί ??
Αν ηταν ετσι μαλλον τσάμπα ψάχνουμε τη φάση στο καλωδιο με το ηλεκτρολογικό κατσαβιδι κάθε φορά που παμε μηχάνημα σε κάποιο φιλο τόσα χρόνια.

Δεν αντεχω πραγματικά να μην επεμβω, εχετε καθε δικαιωμα να κολάτε και να ξεκολάτε κατα βούληση, μεχρι να το κάψετε και να μου ζητήσετε άλλο.
Απλα για τους υπόλοιπους που δέχονται παραπληροφορηση, εχει το ελλαδικο ρευμα συγκεκριμενη φαση και δεν εχω ενημερωθεί ??
Αν ήταν ετσι μαλλον τσάμπα ψάχνουμε τη φάση στο καλό με το ηλεκτρολογικό κατσαβίδιο κάθε φορά που έπεσε μηχάνημα σε κάποια φιλόδοξα χρόνια.
Όταν μια ασφάλεια σε ένα μηχάνημα δεν είναι τοποθετημένη σωστά τι καίγεται πρώτα; Ο μετασχηματιστής η η ασφάλεια;

Όταν μια ασφάλεια σε ένα μηχάνημα δεν είναι τοποθετημένη σωστά τι καίγεται πρώτα; Ο μετασχηματιστής η η ασφάλεια;
Το μονο που κανατε με την προτροπη σας ηταν να αλλαξετε τη φάση του ρευματος, παρακαλώ αν δεν εχετε ιδεα πως ειναι κατασκευασμένος ο μετασχηματιστής μην δινετε συμβουλές.

Το μονο που κανατε με την προτροπη σας ηταν να αλλαξετε τη φαση του ρευματος, παρακαλω αν δεν εχετε ιδεα πως ειναι κατασκευασμενος ο μετασχηματιστης μην δινεις συμβουλες.
Εντάξει...
Κάτι θα ξέρετε παραπάνω..😉

Μη πειραματίζεστε με την τάση του δικτύου.
Για ότι κατασκευάζετε, όταν έρθει η ώρα της χρήσης της τάσης δικτύου,
να το κάνετε με την συνδρομή ενός αδειούχου επαγγελματία ηλεκτρολόγου ή ηλεκτρονικού.
Κάθε τι διαφορετικό, σας βάζει σε κίνδυνο και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι προτροπή και ευθύνη του AVClub.

Κάνετε ολόκληρη προσπάθεια για βελτίωση του ethernet που μεταφέρει data στο streamer.
To streamer πως το έχετε συνδεδεμένο στον ενισχυτή σας; hdmi; rca; xlr; Αυτή η σύνδεση δεν έχει ίδια ή μεγαλύτερη βαρύτητα;

Status
Not open for further replies.