Audio Grade Ethernet Switch

Γιατί δεν βάζετε δυο ασφάλειες, μια στη φάση και μια στον ουδέτερο να τελειώνει;

Πλάκα πλάκα είναι και αυτό πιθανό σενάριο, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει κάποια εξασφάλιση ότι θα καούν και οι δυο ασφάλειες ταυτόχρονα.
Οπότε μπορεί να καεί αυτή που είναι στον ουδέτερο πρώτη, με αποτέλεσμα να έχεις το πρόβλημα που συζητάμε.

Άσε που οι hiendάδες μπορεί να πουν ότι έτσι θα παίζει χειρότερα.. :D

Και στην παρακάτω φώτο εάν η φάση είναι στο καφέ καλώδιο και δεν είναι γειωμένο το μηχάνημα το δοκιμαστικό κατσαβίδι ανάβει στην βίδα στήριξης του μετασχηματιστή.
Εχω την εντυπωση οτι στη φωτογραφια αυτη, τα δυο μπλε πανω στο IEC στο μηχανημα, εινα αναποδα.

Εχω την εντυπωση οτι στη φωτογραφια αυτη, τα δυο μπλε πανω στο IEC στο μηχανημα, εινα αναποδα.
Για να μην υπάρχουν μπερδέματα στην πρώτη φωτογραφία είναι όπως ήρθε...εγώ έβγαλα το φίλτρο και έβαλα iec δεν έβγαλα το μπλε καλώδιο που πάει στην ασφάλεια αλλά έβαλα το καφέ της φάσης του τροφοδοτικού στην έξοδο της ασφάλειας και το ουδέτερο πήγε στην άλλη πλευρά...από το καλώδιο ρεύματος φυσικά την φάση την έχω να πηγαίνει στο πιν που είναι η ασφάλεια

Attachments

• Messenger_creation_08DFBC6F-D3A4-47D5-9080-D2BA1449ACAB.jpeg
    Messenger_creation_08DFBC6F-D3A4-47D5-9080-D2BA1449ACAB.jpeg
    424.8 KB · Views: 23
  • IMG20260312161127.jpg
    IMG20260312161127.jpg
    1.8 MB · Views: 24
Για να μην υπάρχουν μπερδέματα στην πρώτη φωτογραφία όπως ήρθε...εγώ έβγαλα το φίλτρο και έβαλα iec δεν έβγαλα το μπλε καλώδιο που πάει στην ασφάλεια αλλά έβαλα το καφέ της φάσης του τροφοδοτικού στην έξοδο της ασφάλειας και το ουδέτερο πήγε στην άλλη πλευρά...από το καλώδιο ρεύματος φυσικά τη φάση την έχω να πηγαίνει στο πιν που είναι η ασφάλεια
Διευκρίνησε ότι το μπλε καλώδιο στον δεξιό ακροδέκτη που πάει στην ασφαλειοθηκη είναι η φάση για να μην μπερδεύονται..
Και το άλλο μπλε αριστερά στον ακροδέκτη του iec που είναι του μετασχηματιστή είναι ο ουδέτερος..

Όχι δεν ψάχνω για λάθος.. η γωνία που σχηματίζει το καλώδιο μου φαίνεται παράξενη.

Αν δεν υπάρχει ένωση γιατί έχει "τσακίσει" έτσι ;;
Καμπύλη έχει κάνει ρε συ, λόγω ότι είναι μακρύ..

Όχι δεν ψάχνω για λάθος.. η γωνία που σχηματίζει το καλώδιο μου φαίνεται παράξενη.

Αν δεν υπάρχει ένωση γιατί έχει "τσακίσει" έτσι ;;
Προφανώς είναι πολύ μακρύ για την συγκεκριμένη απόσταση και δίπλωσε.

Ειναι όντως μεγαλύτερο αλλά είπα να μην το κόψω...δεν κάνει κάποιο Τσαλακωμα πάει σαν ρολεκοστερ...😂
Απλά μπερδεύει η φωτογραφία

Καμπύλη έχει κάνει ρε συ, λόγω ότι είναι μακρύ..

Είμαι σίγουρος ότι εσύ δεν χρειάζεσαι μαθήματα της 1ης Δημοτικού περί καλωδίων, αλλά η γωνία είναι τόσο οξεία που κάποια στιγμή το isolation θα ανοίξει.

Τέτοια καμπύλη και γωνία θέλει προσπάθεια για να την πετύχεις....

Είμαι σίγουρος ότι εσύ δεν χρειάζεσαι μαθήματα της 1ης Δημοτικού περί καλωδίων, αλλά η γωνία είναι τόσο οξεία που κάποια στιγμή το isolation θα ανοίξει.

Σε ξεγελάει η φωτό, η καμπύλη είναι μεγάλη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα..
Απλά δεν έκοψε το καλώδιο να μικρύνει λίγο, Μέχρι να πετάξει το Switch θα δουλεύει άψογα, δεν χρειάζεται να ψυριζεται την μαϊμού τόσο πολύ...

Ειναι όντως μεγαλύτερο αλλά είπα να μην το κόψω...δεν κάνει κάποιο Τσαλακωμα πάει σαν ρολεκοστερ...😂
Απλά μπερδεύει η φωτογραφία
Όλο προβλήματα δημιουργείς ρε φίλε, μπερδεύεις τον κόσμο με αυτά που φτιάχνεις..😁😂

Μου χρωστάς 5 λεπτά ζωής 😂

Δεν το κούνησα καθόλου η γωνιά λήψης ήταν λάθος,😁

Attachments

• IMG20260317201150.jpg
    IMG20260317201150.jpg
    1.5 MB · Views: 24
  • IMG20260317201142.jpg
    IMG20260317201142.jpg
    1.3 MB · Views: 26
  • Like
Reactions: vlad66
Μου χρωστάς 5 λεπτά ζωής😂

Δεν το κούνησα καθόλου η γωνιά λήψης ήταν λάθος,😁
Αν θες τη γνώμη μου, κακώς ανέβασες και ανεβάζεις φωτογραφίες με το τι κάνεις μέσα στο Switch...
(Δεν χρειάζεται, πίστεψε με)😉

Αν θες τη γνώμη μου, κακώς ανέβασες και ανεβάζεις φωτογραφίες με το τι κάνεις μέσα στο Switch...
(Δεν χρειάζεται, πίστεψε με)😉
Γιατί το λες αυτό ;;

Ο λόγος της ύπαρξης του φόρουμ είναι να μοιραζόμαστε εμπειρίες που αφορούν το χόμπυ μας πάνω απ' όλα.

Γιατί το λες αυτό ;;

Ο λόγος της ύπαρξης του φόρου είναι να μοιραζόμαστε εμπειρίες που αφορούν το χόμπου μας πάνω απ' όλα.
Ουτέ εσύ έπιασες το σχόλιο μου..
Επειδή όλο αυτό έχει να κάνει με ρεύμα (που σκοτώνει) και οι περισσότεροι εδώ δεν έχουν τεχνικές γνώσεις, φυσικά υπάρχουν και μέλη που είναι τεχνικοί, (δεν μιλώ για αυτούς), καλό θα ήταν να μην είχαν δημοσιοποιηθεί φωτογραφίες του προϊόντος που είναι εσωτερικά από την αρχή..
Η ανησυχία μου είναι να μην βάλει κανένας (που δεν γνωρίζει τι να κάνει) χέρι μέσα στη συσκευή..
Αν θέλει να διορθώσει το λάθος που είχε το μηχάνημα πριν καλό θα ήταν να απευθυνθούν σε τεχνικούς...
δεις πολλά τα μάτια μου, δηλαδή κάποιοι να βάζουν χέρι σε μηχανήματα επειδή έχουν δει φωτογραφίες από το διαδίκτυο η έχουν διαβάσει κατι και να κάνουν περισσότερη ζημιά μέσα σε ένα μηχάνημα και μετά να εμφανίζονται άλλες φάσεις μετά...