Να το μοιραστω μαζι σας!!!
Μηλαμε για ατελειωτη ομως καψουρα!!!ΑαΑαΑαΑαΑαχχ τα άσπρα πήρε παιδιά!..
Μιλάμε σε αυτό το χρώμμα τα AF είναι Μ Ε Γ Α Λ Η Κ Α Ψ Ο Υ Ρ Α !!!!!!!!
ΠΩΠΩΠΩΠΩ να τα χαίρεσαι ρε φίλε με το καλό και ένας καλύτερος ενισχυτής όταν θα έρθει η ώρα..
Τhanx για τις φωτό.
Να εισαι καλα φιλε μου! Οντως το λευκο τα απογειωνει! Σκεψου οτι επαθε πλακα και η γυναικα!:a0210:Τι έκανε το άτομο?
Λευκα ρε Θεούμπα? Υπεροχα και οπτικά λοιπόν.
Και παλι με γειες
Δεν θα τα επαιρνα αλλο χρωμα με τη καμια. Ευτυχως με υποστιριξε και το ετερον ημιση στην επιλογη μου.
Οφειλω ενα μεγαλο ευχαριστω στον Ιωαννη Μηχαηλο Orpheus Audio ο οποιος ταλαιπωσιθηκε τρομερα και αφιερωσε πολυ απο τον προσωπικο του χρονο για να με εξυπηρετισει!!!
Γιαννη ευχαριστω!
Τη πρωτη φορα που τα ειδα ηταν σε ασπρα και ειπα οτι ετσι τα θελω κι ας κανουν πιο πολλα λεφτα.
Τωρα επομενος στοχος ειναι ενας primare i30 η symphonic line αν και πιο ακριβος.Αλλα το cd player δυσκολα το αλλαζω γιατι ειναι τρομερο και σαν κατασκευη εσωτερικα αλλα και σαν ηχο!
Ετσι ειναι.Ο Γιαννης ειναι περα απο αψογος επαγγελματιας ειναι και ανθρωπος μάλαμα!!
Καλοακουστα !!!!
Πανεμορφα δειχνουν :guitarist:
Αυτό έλειπε, να τα έπερνες σε χρώμα που δεν σε τρέλεναν.Δεν χωράνε συμβιμβασμοί όταν κάνεις τέτοια έξοδα.Δεν θα τα επαιρνα αλλο χρωμα με τη καμια. ...
Τη πρωτη φορα που τα ειδα ηταν σε ασπρα και ειπα οτι ετσι τα θελω κι ας κανουν πιο πολλα λεφτα....
Αν δεν δεις μεγάλες διαφορές πάρε τον φτηνότερο και κράτα λεφτά στην άκρη για πηγή. Το cp player που έχεις το είχα 10χρονάκια. Παληκάρι και αξιόπιστο και από όλα και μια χαρά ειναι για τα λεφτά του. Αλλά όταν το άλλαξα και ανέβηκα 1-2 κατηγορίες μου έπεσαν τα σαγώνια.Τωρα επομενος στοχος ειναι ενας primare i30 η symphonic line αν και πιο ακριβος.Αλλα το cd player δυσκολα το αλλαζω γιατι ειναι τρομερο και σαν κατασκευη εσωτερικα αλλα και σαν ηχο!
Αν και αστρωτα παιζουν τρομερα καλα! Καμια σχεση με τα παλια που ειχα.
Αν και ο ενισχυτης μου δεν ειναι οτι καλλιτερο το ακουσμα ειναι πολυ καλο!
Νάτος κιο πρώτος βοιβοντάς!..
Εμένα το αγαπημένο μου είναι το Nothingface αλλα το Avatar το επέλεξα πιο πολύ σαν εξώφυλλο αν και είναι και μεγάλη δισκάρα.
Oι δε Voivod είναι σταθερή αξία στην ζωή μου τα τελευταία 20 χρόνια (αλήθεια πότε πέρασαν; ) την οποία ζωή μου έχουν κυριολεκτικά χαράξει..
Ούπς! sorryfftopic:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.