Audio Physic Scorpio Γνώμες

Να το μοιραστω μαζι σας!!!

ΑαΑαΑαΑαΑαχχ τα άσπρα πήρε παιδιά!..

Μιλάμε σε αυτό το χρώμμα τα AF είναι Μ Ε Γ Α Λ Η Κ Α Ψ Ο Υ Ρ Α !!!!!!!!

ΠΩΠΩΠΩΠΩ να τα χαίρεσαι ρε φίλε με το καλό και ένας καλύτερος ενισχυτής όταν θα έρθει η ώρα..

Τhanx για τις φωτό.

Είναι πανέμορφα στα άσπρα,καλοάκουστα φίλε.

Τώρα χρειάζεσαι ενισχυτικά οπωσδήποτε και ψηφιακή πηγή για να τα απολαύσεις όπως τους αξίζει και σου αξίζει.

Δεν θα τα επαιρνα αλλο χρωμα με τη καμια. Ευτυχως με υποστιριξε και το ετερον ημιση στην επιλογη μου.
Οφειλω ενα μεγαλο ευχαριστω στον Ιωαννη Μηχαηλο Orpheus Audio ο οποιος ταλαιπωσιθηκε τρομερα και αφιερωσε πολυ απο τον προσωπικο του χρονο για να με εξυπηρετισει!!!
Γιαννη ευχαριστω!
Τη πρωτη φορα που τα ειδα ηταν σε ασπρα και ειπα οτι ετσι τα θελω κι ας κανουν πιο πολλα λεφτα.
Τωρα επομενος στοχος ειναι ενας primare i30 η symphonic line αν και πιο ακριβος.Αλλα το cd player δυσκολα το αλλαζω γιατι ειναι τρομερο και σαν κατασκευη εσωτερικα αλλα και σαν ηχο!

ΑαΑαΑαΑαΑαχχ τα άσπρα πήρε παιδιά!..

Μιλάμε σε αυτό το χρώμμα τα AF είναι Μ Ε Γ Α Λ Η Κ Α Ψ Ο Υ Ρ Α !!!!!!!!

ΠΩΠΩΠΩΠΩ να τα χαίρεσαι ρε φίλε με το καλό και ένας καλύτερος ενισχυτής όταν θα έρθει η ώρα..

Τhanx για τις φωτό.
Μηλαμε για ατελειωτη ομως καψουρα!!!

Τι έκανε το άτομο?

Λευκα ρε Θεούμπα? Υπεροχα και οπτικά λοιπόν.

Και παλι με γειες
Να εισαι καλα φιλε μου! Οντως το λευκο τα απογειωνει! Σκεψου οτι επαθε πλακα και η γυναικα!:a0210:

Απάντηση: Re: Audio Physic Scorpio Γνώμες

Δεν θα τα επαιρνα αλλο χρωμα με τη καμια. Ευτυχως με υποστιριξε και το ετερον ημιση στην επιλογη μου.
Οφειλω ενα μεγαλο ευχαριστω στον Ιωαννη Μηχαηλο Orpheus Audio ο οποιος ταλαιπωσιθηκε τρομερα και αφιερωσε πολυ απο τον προσωπικο του χρονο για να με εξυπηρετισει!!!
Γιαννη ευχαριστω!
Τη πρωτη φορα που τα ειδα ηταν σε ασπρα και ειπα οτι ετσι τα θελω κι ας κανουν πιο πολλα λεφτα.
Τωρα επομενος στοχος ειναι ενας primare i30 η symphonic line αν και πιο ακριβος.Αλλα το cd player δυσκολα το αλλαζω γιατι ειναι τρομερο και σαν κατασκευη εσωτερικα αλλα και σαν ηχο!

Ο Γιαννης ειναι περα απο αψογος επαγγελματιας ειναι και ανθρωπος μάλαμα!!
Καλοακουστα !!!!
Πανεμορφα δειχνουν :guitarist:

Re: Απάντηση: Re: Audio Physic Scorpio Γνώμες

Ο Γιαννης ειναι περα απο αψογος επαγγελματιας ειναι και ανθρωπος μάλαμα!!
Καλοακουστα !!!!
Πανεμορφα δειχνουν :guitarist:
Ετσι ειναι.
Ευχαριστω. Παντως οι φωτογραφιες τα αδικουν.Απο κοντα μου φαινονται υπεροχα!

Παντως η ποιοτητα κατασκευης ειναι εξαιρετικη. Καμια σχεση με τα klipsch που ειχα παλια.
Κι απο οτι καταλαβαινω μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα θεμα με το χωρο. Ετσι καταλαβαινω προς το παρον. Παντως εχουν εξειρετικο χαμηλο!

Δεν θα τα επαιρνα αλλο χρωμα με τη καμια. ...
Τη πρωτη φορα που τα ειδα ηταν σε ασπρα και ειπα οτι ετσι τα θελω κι ας κανουν πιο πολλα λεφτα....
Αυτό έλειπε, να τα έπερνες σε χρώμα που δεν σε τρέλεναν.Δεν χωράνε συμβιμβασμοί όταν κάνεις τέτοια έξοδα.
Κακά τα ψέμματα, η τρέλα μας αγγίζει και το οπτικό νεύρο.

Αν δεν δεις μεγάλες διαφορές πάρε τον φτηνότερο και κράτα λεφτά στην άκρη για πηγή. Το cp player που έχεις το είχα 10χρονάκια. Παληκάρι και αξιόπιστο και από όλα και μια χαρά ειναι για τα λεφτά του. Αλλά όταν το άλλαξα και ανέβηκα 1-2 κατηγορίες μου έπεσαν τα σαγώνια.

K A Λ Ο Ρ Ι Ζ Ι Κ Α τά κουκλιά σου αγαπητέ Πάνο. Καλές ακροάσεις και καλές αναβαθμίσεις..................(ενισχυτικών εννοώ).

Αν και αστρωτα παιζουν τρομερα καλα! Καμια σχεση με τα παλια που ειχα.
Αν και ο ενισχυτης μου δεν ειναι οτι καλλιτερο το ακουσμα ειναι πολυ καλο!

Ετοιμάσου για μερικά ευχάριστα μίνι εγκεφαλικά όταν με το καλό προβείς στις λοιπές αναβαθμίσεις.
Αχ πόσο σε ζηλεύω. Εχει αρχίσει να μου λύπει η όλη φάση (Gort είχες δίκιο)

Απάντηση: Re: Audio Physic Scorpio Γνώμες

Νάτος κιο πρώτος βοιβοντάς!..
Εμένα το αγαπημένο μου είναι το Nothingface αλλα το Avatar το επέλεξα πιο πολύ σαν εξώφυλλο αν και είναι και μεγάλη δισκάρα.
Oι δε Voivod είναι σταθερή αξία στην ζωή μου τα τελευταία 20 χρόνια (αλήθεια πότε πέρασαν; ) την οποία ζωή μου έχουν κυριολεκτικά χαράξει..
Ούπς! sorry :offtopic:

Eγω παντως το Rrrrrroarrrrr θεωρω το καλυτερο τους,με το nothing face μεσως μετα....Σορυ και γω για το οφφ τοπικ...

Καλοακουστα τα Tempo συνονοματε....

Last edited: