Μπράβο ρε φίλε σε νοιώθω και να τους χαίρεσαι τους σκορπιούς σου κάθε μέρα και περισσότερο.
Σε νοιώθω γιατί τα ίδια βιώνω κι εγώ και η κάθε μέρα αναιρεί τη προηγούμενη. ΌΤΙ είχα γράψει δεν ισχύει τώρα πια...
Και δόξα το θεό είμαι ευχαριστιμένος με την επιλογή μου γιατί είχα τις αμφιβολίες μου...
Eτσι ειναι φιλε μου και τα καλλιτερα ερχονται. Σκεψου οτι θελουν ακομα στρωσιμο και φυσικα, τουλαχιστον για μενα που εχω ελειψεις στο συγκεκριμενο κομματι, ερχεται και το παιχνιδι των αναβαθμισεων.
Αυτο ειναι κατι ακομα που μου διμιουργει μεγαλο ενθουσιασμο γιατι θα ανεβαινω σκαλοπατια ποιοτητας σιγα σιγα και επιτελους θα ξεφυγω απο τη νοοτροπια τπυ home cinema. :a0210:
Θα πρεπει ομως παλι να κανω λιγη υπομονη να ρεφαρω λιγακι...
Παντως αν και εντυπωσιαστικα πολυ απο τις ακροασεις που ειχα κανει στον ορφεα Θεσσαλονικης και Αθηνων (με τη τελευταια στων Αθηνων να ειναι η καλλιτερη) ειχα κι εγω τις αμφιβολιες μου για το τελικο αποτελεσμα που θα λαμβανα στο χωρο μου. Τελικα αποδηχτηκε οτι οι αμφιβολιες μου ηταν χαζες και ανουσιες. Ειμαι ικανοποιημενος παραπανω απο οτι περιμενα.
Και τελος καταλαβα οτι ηταν χαζο που τα συγκρινα με τα παλια ηχεια που ειχα καθως απεχουν παααρα πολυ ποιοτικα και σε κατασκευη και ειδικα στον ηχο. Μεγαλη εκπληξη λοιπον.
Επισης φοβομουν το γεγονος οτι εχει 7ιντσα γουφερ παρολο που εχει 4 το ηχειο επειδη ειχα μαθει στα 10ιντσα το klipsch και φοβομουν οτι θα ειχα ελειψη στα χαμηλα. Ομως τελικα αποδειχτηκε οτι τα klipsch ειχαν ελειψη και μαλιστα μεγαλη σε σχεση με τα Scorpio.Οχι μονο σε ογκο αλλα και σε ποιοτητα και ελεγχο. Ο χωρος μου αποδυκνιεται οριακος καποιες φορες με το ηχειο να ζηταει περισσοτερο χωρο για να εκτονωθει καλλιτερα αφου σε ηχογραφησεις με εντονο χαμηλο το ποτενσιομετρο κατεβαινει.
Παντως παλια τα Audio Physic ειχαν ενα θεμα με τις χαμηλες συχνοτητες. Σε πολυ παλαιοτερες ακροασεις παλιων μοντελων που ειχα κανει παντα με εντυπωσιαζαν και τα προτιμουσα αλλα μου ακουγοντουσαν ''αδεια'' χαμηλα κι ετσι μου ειχα σχηματισει αυτη την εικονα. Αλλα αυτο ηταν σε παλαιοτερα μοντελα και οχι στα σημερινα (εννοωντας των τελευταιων 3-4 ετων καθως αυτα που ειχα ακουσει εγω ηταν πολυ παλαιοτερα) γεγονος που επιβεβαιωσα κι απο τον ειδικο τυπο αλλα και απο τις ακροασεις που εκανα πριν τα αγορασο. Ακομα και το tempo, στις ακροασεις που εκανα συγκριτικα για τα 2 ηχεια για τον ογκο του ειχε εξαιρετικο μπασο οπως και ομοιογενια σε ολο το φασμα αλλα οχι ομως στα επιπεδα του scorpio το οποιο 'γεμιζε' το χωρο με ανεση.
Ωχ... Μ'επιασε πολυλογια.