Δηλαδή πόσο έχει σήμερα το παθητικό SCM-50; Κανένα 8άρι;
Ωχ! 11 είναι πολλά!
Και κάνει και τα μισά περίπου απο τον Ερμή;
Χμμμμμ![]()
Επειδή παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια τις εκθέσεις ,πιστεύω οτι για τα γούστα μου καί για τα λεφτά του συνεχώς είναι το καλύτερο ηχείο της έκθεσης.
Οι μετρησεις λενε πραγματι καποια στοιχεια, εαν βεβαια εχεις πληρεις, σ αυτους που ξερουν να τις αξιολογουν. Ελλειπεις μετρησεις οπως αυτες που εβαλες δεν λενε την ολη αληθεια, λενε μονο το μερος που "βολευει" , δηλαδη στην ουσια λενε ψεματα.
Το τελευταιο ATC διορθωσε καπως τα πραγματα αλλα απο την αλλη 50.000 ευρω!!!
Δηλαδή πόσο έχει σήμερα το παθητικό SCM-50; Κανένα 8άρι;
Ωχ! 11 είναι πολλά!
Μη βαράτε καλέ κύριε! Μαζί σας είμαι εγώ... Είμαι κατά του διαβάσματος όταν είναι να αγοράσω ηχεία...
εσυ τελικα το ποδοπατημα απο αλογα δεν θα το γλιτωσεις!!!!
:grandpa: Εχμ... Το 40άρι με το 150άρι δεν έχουν μόνο διαφορετική εμφάνιση... Έχει και μερικές άλλες μικρές διαφορές... Όπως το woofer το οποίο αντί για 7.5άρι είναι 15άρι κλπ κλπ...
και custom μαλιστα
Νομίζω κανένα 6.5άρι...
Βέβαια μόνο για ανέκδοτο θα σύγκρινα τον Ορφέα με το 50άρι... :BDGBGDB55:
Ενώ τα AS πωλούνται φθηνά με τα τσίπικα μεγάφωνα και τις καμπίνες της πλάκας;
Τα ΑΤC αντίθετα,έχουν δικές τους μονάδες που καμιά σχέση δεν έχουν με τα μεγαφωνάκια των AS
AS ΕΡΜΗΣ 4.800,00€ ΚΑΙ ΤΑ ATC SCM-50PT SL 11.000,00€
τα μισά λεφτά ?????????????????????????
επειδη προσφατα το εψαξα νομιζω οτι η τιμη του atc 50 ειναι πολυ πιο κατω απο οτι αναφερεται στα 11.000, ειναι καπου 6-7.000 και του 50 active 8.000-9.000 !
Yup... Κάπου εκεί παίζει και το ενεργό είναι μονόδρομος...
Αλλιώς, σιγά μη βρεις τελικό που να οδηγεί σωστά τα 50άρια με 2.000 !
Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης...
Από τη μία μιλάμε για μία εταιρία με R&D αρκετών ατόμων που κατασκευάζει μόνη της τα μεγάφωνά της και από την άλλη έναν άνθρωπο που παλεύει με μεγάφωνα της αγοράς+κάποιες αλλαγές που προτείνει στην εταιρία που τα φτιάχνει...
Τίμια τα ηχεία της AS
Από τη μία μιλάμε για μία εταιρία με R&D αρκετών ατόμων που κατασκευάζει μόνη της τα μεγάφωνά της και από την άλλη έναν άνθρωπο που παλεύει με μεγάφωνα της αγοράς+κάποιες αλλαγές που προτείνει στην εταιρία που τα φτιάχνει...
επειδη προσφατα το εψαξα νομιζω οτι η τιμη του atc 50 ειναι πολυ πιο κατω απο οτι αναφερεται στα 11.000, ειναι καπου 6-7.000 και του 50 active 8.000-9.000 !
τιμες απο τον Ελληνα αντιπροσωπο φυσικα...
και μη συζητησουμε για τα μεγάφωνα (εδω παιδια γελάμε)
Ρημάδες μετρήσεις δεν έχουμε, άρα ?
Μαγεία πληρωνεις παραπανω ??,
Μηπως τη μαγκιά του Ελληνα
Τιποτα διαστημική τεχνολογία μήπως ? (ΝΑΣΑ που λεει και ο Αγαθά)
Μη τρώτε ρε το κουτόχορτο που σας ταίζουν οι έλληνες κολοριβιουερς
Αυτοί ρε, ειναι ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΟΙ απο σας. Μην ψαρώνετε ..
Δηλαδή, για να καταλάβω η κορυφαία σειρά της SEAS εσένα δεν σου λέει τίποτα ?
Για τους ριβιούερς συμφωνώ αλλά θα ήθελα να σε ρωτήσω εσύ τα ATC δεν τα έμαθες απο κάποιο περιοδικό/internet/ ή κάποιο άρθρο γενικότερα που έγραψε κάποιος?
Η εταιρεία πάντως είναι αξιοπρεπέστατη και αυτό επικυρώνετε απο τους χιλιάδες (ευχαριστημένους) πελάτες της. Είναι δε ίσως η μοναδική Ελληνική εταιρεία η οποία έτυχε τέτοιας αναγνωρισης απο την τοπική αγορά.
Σε πολλά μοντέλα της χρησιμοποιεί φυσικά τα φθηνά seas αλλά αυτό είναι αναμενόμενο ειδικά στην χαμηλη κατηγορία τιμής.
Κάποιος πολύ σωστά ανέφερε ότι υπαρχει δρόμος ακόμα στο θέμα της σχεδίασης των crossover στην audio spectrum. Γιά κάποια μοντέλα πράγματι υπάρχει θέμα.Στον Αίολο ειδικά υπάρχει περιθώριο για βελτίωση. Τα mid bass της seas λόγω κώνου μαγνησίου θέλουν πολύ ιδιαίτερη μεταχείρηση.
Πάντως θα συνιστούσα λιγότερο φανατισμό...
Εξαρταται με τι τα συγκρινεις.
Σε σχεση με Tonsil ναι, ειναι καλυτερα. Σε σχεση με σοβαρα , ισχυουν αυτα που ειπα (και οι αλλοι )παραπανω.
Αν οι πελατες της ειναι ευχαριστημενοι δικο τους προβλημα. και οχι δικο μου.
Η επιτυχια οφειλεται στο "ζμπρωξιμο"
Το προβλημα το δικο μου ειναι πως θα γινεται τελικα εδω μεσα ο διαλογος.
Θα μιλαμε με μετρησεις , ευχαριστως. Να τις δουμε να τις κρινουμε
Θα μιλαμε μονο με ακουστικες εντυπωσεις επισεις ευχαριστως.
Δεν μπορουμε ομως να επικαλουμεθα μετρησεις και μετα να το γυριζουμε στο τσαμικο.
Ας πουμε προσεξε εσυ τι εγραψες: Ο Αιολος θελει βελτιωση (πεταμα θελει λεω γω, αλλα τελος παντων)
Πως λοιπον ενα ηχειο που βρισκεται στη φαση της "βελτιωσης" θεωρηται κορυφαιο και κανει και μια μουτζα χιλιαρικα? Στεκει αυτο ?
Οσο για τα Μαγνησια και τα αλλα υλικα τυπου "τεχνολογιας" οντως ισχυει αυτο που εγραψες. "Τα μεταξωτα βρακια θελουν επιδεξιους κωλους" λεει η παροιμια.
Αν και τελικα θελει πολυ κουβεντα , αν, και με ποιο τροπο ειναι δυνατο να παιξει μουσικη αυτο το μεγαφωνο , με ποια κλιση να ελεγχθει εκεινο το απαισιο "σπασιμο")
Πιστευω οτι αν υπαρχει μια "λογικη" βαση μπορει να γινει κουβεντα. Αν ομως αρχιζει ο ενας και ο αλλος και πεταει τουβλα......
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.