Απάντηση: Re: Avatar

Δεν παρακολουθείς την κουβέντα.. :p

Τα Odeon έχουν τέτοιες αίθουσες.

Επίσης, παρατηρώ ότι το site της Odeon λέει ότι το Avatar 3D παίζει μόνο στην 9, αλλά το i-ticket λέει ότι παίζει στις 9 και 11.

Επίσης, ο Τάκης την είδε σε 3D στην 11. Οπότε, μάλλον το site της Odeon δεν τα λέει καλά.

Η ο Τάκης νομίζει ότι είδε 3D.. :flipout:
Lol!

Οχι, οντως και η 11 ειναι 3D (δεν ξερω αν την "εξοπλισαν" εσχατως..)

dolby_3D_digital.jpg

Αυτο το σηματακι ψαχνουμε σωστα? Οπως αναφερθηκε, στο Κοσμοπολις στο Μαρουσι στην αιθουσα 9 εχουν αυτο το σημα.

Παω να κλεισω εισητηρια-bye-

:speechless-smiley-0:eek:

οποιος δεν το εχει δει ακομα να παει τρεχοντας!!
η ταινια ειναι απιστευτη σε ολα της!!
απο που ν'αρχισω,απο το στορι,απο την απιστευτη εικονα και τα φοβερα γραφικα που σε εβαζαν μεσα σε εναν νεο κοσμο μαγικο και συναμα τοσο μα τοσο αληθινο,τα χρωματα,την δραση,τα πολλα μηνυματα που περναει?
Δεν υπηρχε στιγμη μεσα στην ταινια που να πω,α αυτο ειναι γραφικα δεν φαινεται και τοσο αληθινο,ουτε μια,ο συνδιασμος γραφικων και ηθοποιων ειναι απιστευτα ρεαλιστικος!
Προυποθεσεις:δειτε το σε dolby 3d,καθαριστε πολυ καλα τα γυαλια και καθιστε καπως κεντρικα στην αιθουσα.
Αρνητικα(ασημαντα για μενα),στις γρηγορες σκηνες θολωνε λιγο η εικονα,παρατηρησα αμυδρα σε πολυ φωτεινα πλανα με πολυ λευκο,καθετες γραμμες,δεν ακουσα ουτε εναν ηχο απο πισω(υπηρχε καταιγισμος απο παντου,εκτος απο πισω).
Να σημειωσω ακομα οτι,δεν υπηρχε σκηνη που να σου δινει την αισθηση οτι δεν ειναι τρισδιαστατη(αυτο οσον αφορα καποια παραπονα που γραφτηκαν πιο πανω),επισης η εικονα ηταν φωτεινοτατη και σε καμια περιπτωση δεν αισθανοσουν οτι τα γυαλια σου μειωναν την φωτεινοτητα(dolby3d γαρ).
Υ.Γ οποιος εχει καλα αντανακλαστικα,ας εχει το νου του,γιατι εγω παραλιγο να χτυπησω τον διπλανο μου σε καποια σκηνη που προσπαθησα να ''αποφυγω'' ενα αντικειμενο που ''εκτοξευθηκε'' προς τα μπρος!:silly:

όχι άλλο AVATAR ρε παιδιά έλεος

Είδατε που τελικά έπιασε τόπο όλη αυτή η προώθηση του AVATAR η αν θέλετε πλύση εγκεφάλου . Η βιομηχανία του θεάματος παίζει ένα από τα πιο δυνατό της χαρτιά με το avatar και ίσος και το τελευταίο για να προώθηση του 3D . Από τώρα και μετά θα δείτε πόσες αναφορές θα έχουμε στα ΜΜΕ για το νέο αυτό επίτευγμα της τεχνολογίας . Τηλεοράσεις που θα παίζουν 3D , νεα player που θα πράττουν το ίδιο . laptop κλπ κλπ Και για όσους δεν κατάλαβαν το AVATAR ήταν ένα μεγάλο διαφημιστικό spot για την τεχνολογία 3D που θέλει απεγνωσμένα εδώ και τώρα να βάλει χέρι στη τσέπη μας ( και θα το κάνει) Όλη αυτή η κατάσταση άρχισε να μου τη δίνη στα νεύρα. Διάβαζα τόσο καιρό εκπληκτικές κριτικές για την ταινία από κριτικούς παγκόσμια που φυσικά δεν την είχαν δει αλλά είχαν πάρει τη γραμμή από πάνω να την εκθειάσουν . Και νάσου που ξαφνικά όλοι μιλάνε γι αυτήν χωρίς να την έχουν δει . Ρε θα μας τρελάνουν . Θα μου πείτε τι μας λες ρε φίλε . Ξέρω είναι άσχετο αλλά τα έχω πάρει γενικός με την κατρακύλα που έχει πάρει γενικότερα ο κινηματογράφος και δυστυχώς όλο και λιγότερες καλές ταινίες θα βλέπουμε όσο το θέαμα και η τεχνολογία μπαίνει σαν πρώτο κριτήριο του θεατή. Ενός κατευθυνόμενου θεατή . Θα τη δω κι εγώ αλλά αργότερα , όταν κάτσει η σκόνη των πρώτων ποδοβολητών του κοπαδιού .

όχι άλλο AVATAR ρε παιδιά έλεος

Είδατε που τελικά έπιασε τόπο όλη αυτή η προώθηση του AVATAR η αν θέλετε πλύση εγκεφάλου . Η βιομηχανία του θεάματος παίζει ένα από τα πιο δυνατό της χαρτιά με το avatar και ίσος και το τελευταίο για να προώθηση του 3D . Από τώρα και μετά θα δείτε πόσες αναφορές θα έχουμε στα ΜΜΕ για το νέο αυτό επίτευγμα της τεχνολογίας . Τηλεοράσεις που θα παίζουν 3D , νεα player που θα πράττουν το ίδιο . laptop κλπ κλπ Και για όσους δεν κατάλαβαν το AVATAR ήταν ένα μεγάλο διαφημιστικό spot για την τεχνολογία 3D που θέλει απεγνωσμένα εδώ και τώρα να βάλει χέρι στη τσέπη μας ( και θα το κάνει) Όλη αυτή η κατάσταση άρχισε να μου τη δίνη στα νεύρα. Διάβαζα τόσο καιρό εκπληκτικές κριτικές για την ταινία από κριτικούς παγκόσμια που φυσικά δεν την είχαν δει αλλά είχαν πάρει τη γραμμή από πάνω να την εκθειάσουν . Και νάσου που ξαφνικά όλοι μιλάνε γι αυτήν χωρίς να την έχουν δει . Ρε θα μας τρελάνουν . Θα μου πείτε τι μας λες ρε φίλε . Ξέρω είναι άσχετο αλλά τα έχω πάρει γενικός με την κατρακύλα που έχει πάρει γενικότερα ο κινηματογράφος και δυστυχώς όλο και λιγότερες καλές ταινίες θα βλέπουμε όσο το θέαμα και η τεχνολογία μπαίνει σαν πρώτο κριτήριο του θεατή. Ενός κατευθυνόμενου θεατή . Θα τη δω κι εγώ αλλά αργότερα , όταν κάτσει η σκόνη των πρώτων ποδοβολητών του κοπαδιού .

Όταν ο λαός στην Ρώμη άρχισε να παραπονιέται και να ψιλοτσινάει, η λύση που βρήκε ο αυτοκράτορας ήτανε οι μονομαχίες και ανθρωποθυσίες στο Κολοσαίο.
Από τα παλιά χρόνια το θέαμα υπερνικούσε την ουσία. Μην παραξενεύεσαι λοιπόν τώρα που έχουνε στερέψει από πρωτότυπες ιδέες, το γυρίζουνε στο θέαμα και τα εφέ.

Κωστα το ειδες;
Μηπως και ο Δανικας αρχισε να τα τσεπωνει; :p
ρε Τακη το πιο πιθανό ειναι να μου αρέσει κι έμενα οταν τη δω , δεν είπα κάτι τέτοιο . Απλά εχει τόσους μήνες που μας βομβαρδίζουν για την ταινία αυτή και για το πόσο τέλεια θα ειναι .

Ο Τακης να φέρνει ως επιχειρημα την κριτικη του Δανίκα!

Το είδαμε κι αυτό!

Ο Άρειος Πάγος σου πέφτει λίγος μάναμ!

:p

Κοιτα, οι ανθρωποι χωσανε 300 εκατ. δολλαρια για να το γυρισουνε, καπως πρεπει να τα αποσβεσουνε! ;)
Το καλο ειναι οτι δεν γυρισανε transformers..

Ο Τακης να φέρνει ως επιχειρημα την κριτικη του Δανίκα!

Το είδαμε κι αυτό!

Ο Άρειος Πάγος σου πέφτει λίγος μάναμ!

Δανικας rules!

YΓ. Στον αδελφο σου αναφερομαι..

Ο κινηματογράφος κατα κυριο λογο "προσφερει" θεαμα αυτα ειναι ΕΙΚΟΝΑ και ΗΧΟΣ. Τωρα το σεναριο κλπ περνάνε σε δευτερη μοίρα, μια ταινια που εχει ΤΟ σενάριο την βλεπεις στο σπιτάκι σου, με την ησυχία σου και απολαμβάνεις.

Δεν το βλέπω τοσο κακο εστω και να προωθούν με 1000 αυτην ταινια αφου ειναι αντιπρόσωπος του ΠΩΣ θα βλεπουμε κινηματογράφο στο μέλλον.

Ο κινηματογράφος κατα κυριο λογο "προσφερει" θεαμα αυτα ειναι ΕΙΚΟΝΑ και ΗΧΟΣ. Τωρα το σεναριο κλπ περνάνε σε δευτερη μοίρα, μια ταινια που εχει ΤΟ σενάριο την βλεπεις στο σπιτάκι σου, με την ησυχία σου και απολαμβάνεις.

Δεν το βλέπω τοσο κακο εστω και να προωθούν με 1000 αυτην ταινια αφου ειναι αντιπρόσωπος του ΠΩΣ θα βλεπουμε κινηματογράφο στο μέλλον.
Ανα γεια σου . Αυτό ακριβός εννοώ. Το να πιστεύουμε πως αυτο είναι ο κινηματογράφος . Όχι φιλέ μου δεν είναι αυτό ακριβώς ο κινηματογράφος . Δεν είναι μόνο οπτικά εφε, δράση και 45 κανάλια ήχου . Πάνω απ όλα , μα πάνω απ όλα σε μια ταινία είναι το σενάριο . Αν δεν υπάρχει αυτό η διαφήμιση και τα τεχνολογικά κόλπα το μόνο που θα καταφέρουν είναι να κάνει η ταινία μια αρπαχτή και έπειτα να χαθεί στον πάτο του σκουπιδοτενεκέ. Να δεις που μετά από 4 – 5 χρόνια ούτε που θα θυμόμαστε ότι γυρίσθηκε το transformer . Αντιθέτως ακόμα θυμόμαστε και με λεπτομέρειες το κουρδιστό πορτοκάλι , τον ταξιτζή και τον κύκλο των χαμένων ποιητών . Όχι φίλε μου δεν είναι αυτό σινεμά απλά είναι ΚΑΙ αυτό σινεμά

Και εγω εχω ακουσει τα χιλια μυρια για το avatar αλλα ο μονος λόγος που παω να την δω σήμερα ειναι οι απόψεις των μελών του avclub που λένε οτι αξίζει και σαν ταινια αλλα και απο τεχνική άποψη. Αυτη την γνωμη την εμπιστευομαι περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο κυκλοφορεί.
To δικό μου input σήμερα ξημερώματα...

PS 12 Χ2 + βενζίνες για το ταξιδι +Popcorn νερα παρελκόμενα + parking = ενα μεροκάματο σχεδόν...

Last edited:
Δεν αντιλέγω, απλα εσυ μιλάς για την ΙΔΑΝΙΚΗ ταινια, που να έχει τα πάντα, σενάριο, πλοκή, εφε και 1002 ακομα πραγματα. Εγω το μονο που λεω ειναι οτι δεν ειναι κατακριτέο να προωθείται κατι τοσο πρωτοποριακό ισα ισα, μας δειχνει τις νεες δυνατότητες της τεχνολογιας και ποσο πιο ομορφος/εντυπωσιακος μπορει να γίνει ο τρόπος διασκέδασης μας!

Ειναι αλλωστε γνωστο οτι το μεγιστο πρόβλημα σήμερα είναι το σενάριο.

Δεν ειναι τυχαίο ότι είναι είδος εν ανεπαρκεία.

(Και) μόνο από αυτό προκύπτει η αξία του.

Ανα γεια σου . Αυτό ακριβός εννοώ. Το να πιστεύουμε πως αυτο είναι ο κινηματογράφος . Όχι φιλέ μου δεν είναι αυτό ακριβώς ο κινηματογράφος . Δεν είναι μόνο οπτικά εφε, δράση και 45 κανάλια ήχου . Πάνω απ όλα , μα πάνω απ όλα σε μια ταινία είναι το σενάριο . Αν δεν υπάρχει αυτό η διαφήμιση και τα τεχνολογικά κόλπα το μόνο που θα καταφέρουν είναι να κάνει η ταινία μια αρπαχτή και έπειτα να χαθεί στον πάτο του σκουπιδοτενεκέ. Να δεις που μετά από 4 – 5 χρόνια ούτε που θα θυμόμαστε ότι γυρίσθηκε το transformer . Αντιθέτως ακόμα θυμόμαστε και με λεπτομέρειες το κουρδιστό πορτοκάλι , τον ταξιτζή και τον κύκλο των χαμένων ποιητών . Όχι φίλε μου δεν είναι αυτό σινεμά απλά είναι ΚΑΙ αυτό σινεμά
Κανεις δεν διαφωνει σε αυτο Κωστα. Το σεναριο ειναι η αρχη των παντων..
Ομως, για να μπορει να αποδοθει με τον καλυτερο δυνατο τροπο το οραμα του σεναριογραφου και του σκηνοθετη, χρειαζονται τα απαραιτητα οπτιακουστικα εργαλεια.. Ετσι, για να μπορεις να αντιληφθεις τον μαγικο κοσμο που οραματιστηκε ο Cameron, ΠΡΕΠΕΙ να δεις το Avatar σε 3D! Αλλωστε, ο ανθρωπος αν και ειχε στα σκαρια την ταινια απο την δεκαετια του 90, τωρα αποφασισε να προχωρησει που η τεχνολογια ωριμασε!
Και περαν του 3D, πιστεψε με, αλλιως απολαμβανεις ενα Χορευοντας με τους Λυκους σε ενα καλοστημενο προβολικο συστημα και αλλιως σε μια τιβι των 29 ιντσων, οπως και να το κανουμε.... ;)