και εγώ το είδα χθες στην Vmax αίθουσα τους Cosmos ... λίγο πολύ περίμενα 3D και το πήρα ! Από κει και πέρα η πλοκή είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο από άλλες αμερικανιές . φοβερή μουσική , αν και κάποια στιγμή η αίθουσα είχε θολώσει από ήχο και δεν άκουγες αν έλεγε ο διπλανός σου κάτι ... Μικρότερη σε ίντσες από ότι άλλες φορές ( ήθελα πιο κοντά ρε γμτ , ήμουν σειρά T ) που όντως είναι τεράστια ακόμα και τέρμα πίσω να πας ... Γενικά ήταν η καλύτερη ταινία του αιώνα μέχρι σήμερα overall ... σε εφέ πάντα η 2012 ...

σόρι για το λίγο οφ τόπικ...

να ευχαριστήσω τον Modis για την αναφορά και μάλιστα στην πρώτη γραμμή...

gz

Oτι το μελλον του σινεμα ειναι 3d ειναι σιγουρο.Ειναι σαφες οτι σε ελενχομενο περιβαλλον (computer animation) τα αποτελεσματα ειναι παρα πολυ καλα και θα γινουν καλυτερα.Εγω περιμενω το επομενο μουντιαλ που οπως λενε θα υπορχει και 3d καλυψη για να δω το αποτελεσμα στις δυσκολοτερες τεχνικα συνθηκες (ζωντανη μεταδοση,φυσικο περιβαλλον,κινηση).

Re: Απάντηση: Avatar

Έκλεισα για Odeon Μαρούσι στην 9 την Τετάρτη στις 8. Και με Amex bonus πλήρωσα 12 σύνολο για 2 άτομα.

Μάριε πρέπει να κλείσει κάποιος για να βρει θέση? Γίνεται σφαγή?
Η 9 στο Cosmopolis Odeon είναι η μόνη που το παίζει 3d ή και οι
υπόλοιπες (10 και 11 νομίζω) στο Cosmopolis το παίζουν επίσης 3d?

Re: Απάντηση: Avatar

Εγω το ειδα στην 11 που ηταν 3D και βρηκα πολυ ευκολα καλα εισητηρια απο το τηλεφωνο..

Τάκη όταν λες καλά? .... για δώσε κάνα tip (λόγω του ότι είναι 3D)

Μόνο η 11 είναι 3D?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Avatar

Τάκη όταν λες καλά? .... για δώσε κάνα tip (λόγω του ότι είναι 3D)

Μόνο η 11 είναι 3D?

Μπες στο www.i-ticket.gr για να κλεισεις εισητηριο και να δεις την διαταξη των καθισματων. Θεωρω οτι οι καλυτερες σειρες ειναι οι 8-10 κεντρο (αριστερα ή δεξια του κεντρικου διαδρομου).

Μόλις γύρισα από το σινεμά. Η ταινία είναι ένα πανέμοφο παραμύθι, τόσο χορταστικό για το μάτι που αν και έχει περάσει 1 ώρα από το τέλος της, νομίζω ακόμα πως βρίσκομαι στην Πανδώρα. Καταπληκτική οπτική εμπειρία, αξίζει οπωσδήποτε να την δείτε. Μην τη χάσετε μόνο και μόνο για τα εφέ της. Θα σας αποζημιώσουν στο έπακρο. Σημειώνω οτι την είδα στο cosmopolis αίθουσα 9, έχοντας κλείσει εισητήρια μέσω ίντερνετ με χρήση της κάρτας odeon cineφίλοι, πληρώνοντας 4,5 ευρώ το άτομο.

Last edited:
Την είδα και εγώ την ταινία και ήταν εξαιρετική αλλα έχω μερικές αντιρρήσεις για το 3D που λέτε ότι κάνει τόσο την διαφορά. πριν πω τις αντιρρήσεις μου να πω ότι την είδα στο village του ρέντη με real-d 3D το λέω γιατί υπάρχει και το dolby 3D . το πρώτο πράμα που με χάλασε στο 3D ήταν ότι λόγο τον γυαλιών που ήταν σκούρα η ταινία έχανε πολύ σε φωτισμό και στα απίστευτα χρώματα που είχε ναι μεν φαινόντουσαν ωραία αλλά σε κάποιες σκηνές έριχνα κάποιες κλεφτες ματιές χωρίς γυαλιά και πραγματικά έπαθα πλακα μιλάμε για απίστευτη πανδαισία χρωμάτων με τα γυαλιά ένιωθα λίγο λες και έβλεπα την ταινία με γυαλιά ηλίου. η άλλη παρατήρηση που έχω να κάνω είναι ότι είχε κάποιες ωραίες σκηνές 3D αλλα το κραυγαλέο 3D που να νιώθεις ότι το αντικείμενο πραγματικά βγαίνει έξω από την οθόνη το ένιωσα σε κάτι απλές σκηνές λίγο με τα τόξα και με τις άσπρες νιφάδες και σε κάποια αλλα μικροπράγματα ενώ όταν γινόταν ο πραγματικός χαμός δεν είδα κάποια τρομερή σηνή 3D εκτος από κάποιες εξαιρείς δευτερολέπτων. πάντως κρατάω μια επιφύλαξη μήπως το dolby 3D τις odeon είναι λίγο καλύτερο και αν κάποιος φίλος το έχει δει σε dolby 3D να μας πει την γνώμη του

Απάντηση: Re: Avatar

Την είδα και εγώ την ταινία και ήταν εξαιρετική αλλα έχω μερικές αντιρρήσεις για το 3D που λέτε ότι κάνει τόσο την διαφορά. πριν πω τις αντιρρήσεις μου να πω ότι την είδα στο village του ρέντη με real-d 3D το λέω γιατί υπάρχει και το dolby 3D . το πρώτο πράμα που με χάλασε στο 3D ήταν ότι λόγο τον γυαλιών που ήταν σκούρα η ταινία έχανε πολύ σε φωτισμό και στα απίστευτα χρώματα που είχε ναι μεν φαινόντουσαν ωραία αλλά σε κάποιες σκηνές έριχνα κάποιες κλεφτες ματιές χωρίς γυαλιά και πραγματικά έπαθα πλακα μιλάμε για απίστευτη πανδαισία χρωμάτων με τα γυαλιά ένιωθα λίγο λες και έβλεπα την ταινία με γυαλιά ηλίου. η άλλη παρατήρηση που έχω να κάνω είναι ότι είχε κάποιες ωραίες σκηνές 3D αλλα το κραυγαλέο 3D που να νιώθεις ότι το αντικείμενο πραγματικά βγαίνει έξω από την οθόνη το ένιωσα σε κάτι απλές σκηνές λίγο με τα τόξα και με τις άσπρες νιφάδες και σε κάποια αλλα μικροπράγματα ενώ όταν γινόταν ο πραγματικός χαμός δεν είδα κάποια τρομερή σηνή 3D εκτος από κάποιες εξαιρείς δευτερολέπτων. πάντως κρατάω μια επιφύλαξη μήπως το dolby 3D τις odeon είναι λίγο καλύτερο και αν κάποιος φίλος το έχει δει σε dolby 3D να μας πει την γνώμη του

Ακριβώς αυτή την εντύπωση έχω και γω που το είδα στο Village Βόλου και διαβάζοντας τις εντυπώσεις όσων το είδαν στα σινεμά με Dolby 3D και όχι RealD αρχίζω να ζηλεύω... δυστυχώς εδώ δεν έχω δυνατότητα επιλογής...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Avatar

Μπες στο www.i-ticket.gr για να κλεισεις εισητηριο και να δεις την διαταξη των καθισματων. Θεωρω οτι οι καλυτερες σειρες ειναι οι 8-10 κεντρο (αριστερα ή δεξια του κεντρικου διαδρομου).

Ευχαριστώ πολύ Τάκη-bye-

Ακριβώς αυτή την εντύπωση έχω και γω που το είδα στο Village Βόλου και διαβάζοντας τις εντυπώσεις όσων το είδαν στα σινεμά με Dolby 3D και όχι RealD αρχίζω να ζηλεύω... δυστυχώς εδώ δεν έχω δυνατότητα επιλογής...

Απ'ότι βλέπω το reald δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις (σε αντίθεση με το dolby3d..).

Οποτε διαλεγουμε αιθουσα με Dolby 3D. Ξερουμε στο Village Mall αν εχει τετοια αιθουσα?

Δεν παρακολουθείς την κουβέντα.. :p

Τα Odeon έχουν τέτοιες αίθουσες.

Επίσης, παρατηρώ ότι το site της Odeon λέει ότι το Avatar 3D παίζει μόνο στην 9, αλλά το i-ticket λέει ότι παίζει στις 9 και 11.

Επίσης, ο Τάκης την είδε σε 3D στην 11. Οπότε, μάλλον το site της Odeon δεν τα λέει καλά.

Η ο Τάκης νομίζει ότι είδε 3D.. :flipout: