ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ VIDEO CLUB

Νομιζω οτι καλο θα ηταν αν θες και δεν υπαρχει προβλημα να μας ενημερωσεις μεσα απο το forum για να ξερουμε τι να περιμενουμε σε τετοιες περιπτωσεις.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα για την εξέλiξη της υπόθεσης ας στείλει pm.
:huh2:

Θα το ήθελα, ωστόσο κι εγώ πιστεύω ότι καλό είναι να μας ενημερώσεις όλους εδώ, όταν έχεις κάποιο επίσημο νέο.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω όλους εδώ για τις κινήσεις μου αλλά ίσως διαβάζουν και κάποιοι κακοπροαίρετοι, ίσως και ο αντίδικος. Για αυτό απαντώ με pm και αφού έχω διαβάσει κάποια από τα post των ατόμων που μου στέλνουν.
:rifle:

Οποιος ξερει παρακαλω να μου απαντησει
To no country for old men εχει βγει σε dvd?
Δεν με ενδιαφερει η ταινια οσο η ημερομηνια εξοδου σε Dvd γιατι εχω προβλημα με ενα video club.

Ευχαριστω.

Οποιος ξερει παρακαλω να μου απαντησει
To no country for old men εχει βγει σε dvd?
Δεν με ενδιαφερει η ταινια οσο η ημερομηνια εξοδου σε Dvd γιατι εχω προβλημα με ενα video club.

Ευχαριστω.

Μπορείς να περιγράψεις τι ακριβώς συμβαίνει;

Μπορείς να περιγράψεις τι ακριβώς συμβαίνει;

Η δικη μου περιπτωση ειναι ακομη στην αρχη αν και νομιζω οτι μαλλον ειναι βλακωδης λανθασμενη χρεωση παρα απατεωνια.
Πηγε χτες το βραδυ ο αδερφος μου να νοικιασει καποιες ταινιες και τον ενημερωσαν οτι εχουμε εδω και ενα μηνα τον τεταρτο κυκλο του CSI las Vegas και το No country...
Επειδη το εμαθε στις 22:00 το βραδυ και οταν μου το ειπε ηταν πλεον αργα και το πρωτο πραγμα που ηρθε στο μυαλο μου ηταν η συγκεκριμενη περιπτωση,αναγκαστικα περιμενω να ερθει η αυριανη μερα για να παω απο κει να δω τι συμβαινει.
Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι η υπαλληλος του το ειπε γιατι της φανηκε περιεργο μια και ειμαστε συνεπης στις επιστροφες μας.