Η Ε L P ! ! !
Πως μπορω να μεταφερω δεδομενα στο popcorn με εσωτ.δισκο? Το εχω παρει απο την πεμπτη και δεν εχω μεταφερει ουτε ενα byte!
Πειτε μου ακριβως τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στα ΧΡ ή και στο Α100. Εχω συνδεση το δυκτιακο καλωδιο και τα ΧΡ βγάζουν κατω δεξια εικονιδιο με τις δυο οθονες και ενα κιτρινο τριγωνο με θαυμαστικό στην μεση.Νομιζω λεει για περιορισμενη μή αξιοπιστη συνδεση και με ρωταει για επιδιορθωση.Παταω ναι και παει να αλλαξει καποια ΙΡ ,περιμενει λιγο αλλα...τιποτα.
Εχω πατησει για δημιουργεια νεου δικτυου αλλα τα εχω κανει θαλασσα.
Επειδη ειμαι και ψιλοάσχετος , οποιος θελει να βοηθησει να ειναι λιγο αναλυτικός.
Το μονο που καταφερα αλλα μην ρωτατε πως ειναι να δει το Α100 τον σκληρο δισκο του PC.Aλλα μην νομιζετε οτι κερδισα και πολλα, μια εικονα jpeg πηγα να φορτωσω και αργησε πολυ.
Φτάνει αυτό!Ωραια, απο οτι καταλαβα ΔΕΝ πρεπει αφου εχω adsl router να συνδεσω κατ ευθειαν το Α100 με PC αλλα ολα επάνω στου adsl modem router που εχει 4 θεσεις ethernet , σωστα? θελω καποια αλλη συσκευή ή φθανει μονο το adsl modem router? (apo netone speedtoutch)
Plutonick , καλά τα έλεγα αλλά αυτό που περιέγραφα ήταν για την ανάποδη διαδικασία, για να κάνει share δηλαδή ένα φάκελο από τον υπολογιστή στο popcorn, ο static απ'ότι κατάλαβα θέλει να κάνει το αντίστροφο, να "δει" δηλαδή τον δίσκο του popcorn από τον υπολογιστή. Για χρειάζεται κάποιος που έχει ήδη το popcorn γιατι δεν ξέρω πως "μοιράζει" απο default το popcorn , λογικά με smb ; Χρειάζεται να του ορίσεις ποιον φάκελο θα μοιράζει ; Ας απαντήσει κάποιος που το έχει ήδη στα χέρια του, το δικό μου είναι ακόμα στο στάδιο που σου χρεώνει την κάρτα.:AFADF0:
Το μόνο που θα έχεις πετύχει (κάπως), είναι να μπορούν και τα δυο τερματικά να μπαίνουν στο ίντερνετ.Αμα συνδεσεις το pc με usb στο rooter και το pch με ethernet στο rooter γινετε δουλεια?
Αυτό ειλικρινά δεν το ξέρω κι εγώ!@CosmosKGR
Έχω την εντύπωση (δεν ξέρω μήπως το έχουν διορθώσει σε ποιο καινούργιο firmware) ότι το popcorn έχει ένα ζήτημα στο να πάρει αυτόματα διεύθυνση μέσω DHCP, καλύτερα "χεράτα".
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.